2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sziasztok.Sanama írta:Szia Titi !Titinho írta:Köszi mindenkinek a segítséget!
Szállást már most kinéztem 4-et is, majd eldöntjük, hogy melyik legyen, és majd még Ivánnál is rákérdezek.
Szerintetek egyébként mennyiért tudok majd jegyet kapni a Barca-Interre?2. vagy 3. kategóriás jegyek érdekelnének. Csak úgy saccra, aki mondjuk szokta nézegetni a jegyárakat, vagy volt már hasonló kaliberű meccsen. Csak, hogy saccra tudjunk a jegyárral is kalkulálni.
Lehet, hogy mégicsak a Wizzairnél maradunk és a 24.-i reggeli indulásnál. De folyamatosan fogom nézni a Wizzairt és a többit is, egyelőre még nem foglaljuk le, meglátjuk.
Ez a többi fapados járat engem is érdekelne, csakúgy mint Pety27-et.
zambrotta ment a tegnap esti hsz-edre egy PÜ!
Mégegyszer köszi, és ha valaki fülébe jut valami kihagyhatatlan ajánlat, akkor az szólhat nyugodtan!
Csumi.
Nos, szerintem a 2.kategorias jegyek olyan 70-80Euró körül már lesznek, bőven. Ha az ATM ellen a legjobb helyre 130euro körül van, akkor Inter ellen 2.kategoriás tuti,hogy lesz 70-80ért, szerintem.
A Wizzair-el viszont vigyázz !
Mi is azthiszem pont úgy néztük,hogy Szombaton reggel menjünk, a meccs napján,de mivel szállás nem volt nem foglaltuk le.
Mire meglett a szállás, a jegy 8990Ft-ről felment 49990Ft-re, egyik napról a másikra.
Emiatt nem szombaton megyünk,hanem Csütörtökön, az maradt 8990.
Szóval eléggé érdekes a Wizzair jegyár változásai, oda kell figyelni
Azt már nem is mondom,hogy a 49ezerről 1nap után 79ezerre emelkedett...
Azért Hajrá !
De a bérletesek nem igazolják vissza, csak 1-2 nappal meccs előtt, hogy nem mennek, mert a legtöbbjüknek nyilván akkor dől el h ráérnek-e, bírják-e anyagilag, illetve van-e épp kedvük.Sanama írta:
Na és mi van, ha a bérltesek visszaigazolják, hogy nem mennem a meccs kezdete előtt 3héttel.
Attól kezdve az vesz jegyet aki, akar. Az ára meg nem hiszem,hogy lejjeb menne(ha igen cáfolj nyugodtan) a meccs előtt 3nappal.
Szóval azért szerintem érdemes nézegetni rögtön, ahogy felugrik az eredeti honlapon a dolog.
Mert PL, az ATM elleni meccsre sincs már olyan jegy amit most említettél.Legalábbis olyan sok,hogy abból válogatni lehessen.
Majd 1-2kérdésem lenne hozzád PÜ-ben LM19, remélem nem baj
Legjobb tudomásom szerint Bp - Barcelona között csak a Wizz és a Click reptet utasokat.Titinho írta:
Ez a többi fapados járat engem is érdekelne, csakúgy mint Pety27-et.![]()
Szia Titi !Titinho írta:Köszi mindenkinek a segítséget!
Szállást már most kinéztem 4-et is, majd eldöntjük, hogy melyik legyen, és majd még Ivánnál is rákérdezek.
Szerintetek egyébként mennyiért tudok majd jegyet kapni a Barca-Interre?2. vagy 3. kategóriás jegyek érdekelnének. Csak úgy saccra, aki mondjuk szokta nézegetni a jegyárakat, vagy volt már hasonló kaliberű meccsen. Csak, hogy saccra tudjunk a jegyárral is kalkulálni.
Lehet, hogy mégicsak a Wizzairnél maradunk és a 24.-i reggeli indulásnál. De folyamatosan fogom nézni a Wizzairt és a többit is, egyelőre még nem foglaljuk le, meglátjuk.
Ez a többi fapados járat engem is érdekelne, csakúgy mint Pety27-et.
zambrotta ment a tegnap esti hsz-edre egy PÜ!
Mégegyszer köszi, és ha valaki fülébe jut valami kihagyhatatlan ajánlat, akkor az szólhat nyugodtan!
Csumi.
Na és mi van, ha a bérltesek visszaigazolják, hogy nem mennem a meccs kezdete előtt 3héttel.lionelmessi19 írta:Nos interneten a legjobb foglalni, szállodából v internet caféból oldjátok meg szerintem.
Ugyanis pár nappal előtte már visszamondogatják a bérletesek, és tényleg válogathatsz. Almería ellen pl ilyenre számítok. Ott aztán online pontosan látod h melyik székeket foglalod, aztán már csak a bankkártya számod beadod a kasszánál (érdemes reggel nyitásra menni különben meccs előtti 1-2 nap óriásiak a sorok), és adják az előre foglalt jegyet.
Am. ha otthonról foglalja az ember, ki is lehet nyomtatni a jegyet, vonalkód-sorszám kombóval engednek be a stadionba elektronikus leolvasók. Megúszod a sorbanállást.
Én pl Áprilisban így foglaltam négy jegyet, csak mire izzítottam a nyomtatót, elévült a lap és csak helyszínen tudtam átvenni őket, csak a kártyát kérték el egy pillanatra. Amúgy a spanyol mentalitásból adódóan persze nem időben nyitottak a kasszák, 1 óra késéssel kb.
És csak egy kicsivel ültem így jobb helyen, mint Laporta maga.![]()
Ugyanis kb vele szemben ültem, csak kicsit oldalirányban félre, h valamivel jobban lássam Messit. Szerintem nem is létezik jobb hely az egész stadionban, max a túloldalon, mert az a fedett rész, de ugyanaz a szög..
Azon gondolkozunk.lionelmessi19 írta:Am. mintha azt olvastam volna, hogy ti is az Almeria ellenire mentek. Jól emlékszem ?
Mindenkinek ajánlom figyelmébe:
A kulcs: jegyet meccsre (ha nem az elclassicora, v egyéb teltházas meccsre akarsz...) csak mondjuk 2-3-4 nappal meccs előtt foglalj. Ez a tuti módszer, válogathatsz.
Titinho írta:Köszi.Sanama írta: Szia!
Jegy:
A meccsre a hivatalos honlapon tudsz jegyet venni, de az kb. csak 1 hónappal a meccs előtt lesz feltüntetve,mivel addig a bérletesek jelzik,hogy mennek-e, vagy sem.
Szóval Október 10-20körül lesz kiirva az Inter elleni meccsre a szabad helyek listája és akkor tudsz venni.
Repülőjegy:
Wizzair.com Nagyon olcsó, 40ezerből 2főre oda-vissza ki is jön,csak ne a meccs napján érkezzetek.
Wizzair, Budapest-Barcelona útvonalon közlekedik:
Hétfő,Csütörtök,Szombati napokon.
Szállást pedig a srácoktól kérdezd, akik most jöttek haza!
Tyűű...Csak 1 hónappal a meccs előtt? Ez biztos?
Csak a repülőjegy szempontjából nem mindegy. Most a Wizzair-nél 21.980-ért tudnánk utazni/fő. 43.000-ból kijönne a két repjegy oda-vissza. De ez csak most...ha előtte egy hónappal veszem akkor a duplája lenne.
De a Wizzair-nél csak 24-én tudnánk utazni (ami Kedd és aznap van a meccs is), 23-ai nincs. Úgy szeretnénk pedig menni, hogy Hétfőn reggel, és majd szerdán délelőtt jönni.
Ez a 21.980-as jegy ez így szól: Kedd reggeli indulás (06:10), érkezés 8:50-kor Barcelonában az El Praton. Vissza pedig csütörtökön 9:25-kor, érkezés 11:55. Mondjuk ez se lenne rossz...
Vagy tesznek még majd fel új időpontot is? Mondjuk egy hétfőit szerintetek? Jelenleg így írja az indulást Barcelonába: Nov.21, 24, 26. Eszerint Kedd, Csütörtök, Szombat.
Egyébként miért ne érkezzünk a meccs napján? Reggel 9-re Barcelonában lennénk.
Azért is húzós ez az 1 hónappal a meccs előtti dolog, mert mondjuk ha rámondják, hogy A++-os a meccs (mint például az El Clásico), akkor 120 € (fejenként) alatt nemigen ússzuk meg a jegyeket.Az pedig egy picit sok lenne azt hiszem. De majd meglátjuk na...
Köszönöm az eddigi segítségeket, de továbbra is várom a jó ötleteket, szállás és repjegy tekintetében.Ivánnal akkor kapcsolatba is lépek a szállás miatt, már csak Ilúvatar PÜ-jére várom a választ.
Már kapcsolatba léptem vele is.szergoka írta:...
Ha hiszed ha nem, kb. ezeket a tanácsokat adta ami te is.Mondjuk a szállást azt nem, de ezzel kapcsolatban majd Ivánnal lépek kontaktusba.
Ezt a metrós cuccot ő is mondta, meg is köszöntem, biztos szerintem, hogy felhasználjuk mind a 10 alkalmat.
Külön a legjobb, és olcsóbb is.CFirpo3 írta:Sziasztok!
A Questor Utatásról van valakinek tapasztalata?
Mert most azon gondolkozunk a családommal.
Vagy jobb külön lerendezni mindent (repcsijegy, meccs jegy, szállás, stb...)?
Nem néztem, Wizzairnél már befizettünk, szóval már nem gondolkodom.puma írta:Sanama click air nevű fapadost nézted már? Barcelona-Bp között jár szintén. Nem drágább a wizzairtől
Így van. Csak hát ha Kedden van a meccs, Wizzair nem megy Hétfőn.puma írta:Igen ez bosszantó lenne, tény és való, ha pont a meccset késed le, a járatkésés miatt. Mi előző nap mentünk ki-szerdán volt a meccs-így szerintem inkább a biztosra kell utazni: inkább 1 nappal hamarabb kimenni ha lehet.
Puma, ez ok.Általában nem szokott többet/gyakrabban késni, mint bármelyik másik légitársaság gépe. Tény, hogy olcsóbb mint a hivatalos légitársaságok jegyárai.Nézd meg hány gép megy közvetlenül még Barcelonába? Talán még egy katalán fapados szt hiszem quick air neve
Általában nem szokott többet/gyakrabban késni, mint bármelyik másik légitársaság gépe. Tény, hogy olcsóbb mint a hivatalos légitársaságok jegyárai.Nézd meg hány gép megy közvetlenül még Barcelonába? Talán még egy katalán fapados szt hiszem quick air neveSanama írta:Mert a Wizzair , azt mondják, elég gyakran késik.Egyébként miért ne érkezzünk a meccs napján? Reggel 9-re Barcelonában lennénk.
És a szabályzatuk tartalmaz egy ilyen pontot:
"3órával az indulás előtt ők bejelenthetik a késést."
Szóval, csak,hogy ha késne a gép, elég gáz lenne :S
Főleg Novemberben már nem olya jó az időjárás sem.
Firpo:
A Quaestor baromi drága...
Mert a Wizzair , azt mondják, elég gyakran késik.Egyébként miért ne érkezzünk a meccs napján? Reggel 9-re Barcelonában lennénk.