Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
légyszi valaki unatkozok koleszbanChris0527 írta:Valami játékguru segítsen. Feltelepítettem a Colin DIRT-öt(nem a kettőt) és azt írja ki a gép hogy a program müködése leállt és nem tudom pontosan miért meg hogy mit tegyek ilyenkor. Valaki nem tudna valamit esetleg hasonló problémával találkozott valaki? Vistám van...
Nem lehet esetleg hogy elfejtetted telepíteni a videó kártya drivert?grecki írta:Hey mindenki!
Amióta újrahúztam a windowst a gépemen, nem tudok filmet lejátszani. Ha megpróbálok valamit lejátszani, akkor csupán hang van, a kép másodperceket ugrik és a CPU 100%-on pörög. KB 10 percre teljesen megkergül az egész rendszer. Próbálkoztam már a beépített lejászókkal (vlc, mplayer, kmplayer), codec pack-kel (k-lite), szimplán dr divx-szel, ffdshow-val, szóval kb mindennel, amit fel tudtam lelni az interneten. (A k-lite után újra is húztam megint az oprendszert.) Szóval, akinek van valami ötlete, hog mi lehet a ludas, az kérem írjon.
Dánke
Másik lejátszót tudsz telepíteni?Mert ha igen,akkor esetleg próbáljátok meg a Veetle nevű programot vagy a TVU playert.Mindkettőn lesz link a myp2p.eu-n.A Veetle ráadásul igen jó minőségű.gaby12 írta:hello! koliban vagyok. megvan sopcast meg minden,de nem enged belépnii. nagy valószínűséggel le van tiltva,mert otthon működött minden. nem lehet valaogy meghackelni? nemsokára kezdődik a meccs:D és nézni szeretnénk
Szerintem a hajad miatt van.Nem szereti a rasztákat.Chris0527 írta:Valami játékguru segítsen. Feltelepítettem a Colin DIRT-öt(nem a kettőt) és azt írja ki a gép hogy a program müködése leállt és nem tudom pontosan miért meg hogy mit tegyek ilyenkor. Valaki nem tudna valamit esetleg hasonló problémával találkozott valaki? Vistám van...
Egy egész hsz-sal ezelőtt Danka belinkelt neked egy címet.Olvasd el és egy csomó mindent meg fogsz tudni a képekkel kapcsolatbancaskbarca írta:ilyen siget vagy mi a fenét hogy kell csinálni? meg hol kell feltölteni?![]()
![]()
Nem, ez a Bojanos se az igazi.caskbarca írta:köszönöm![]()
Egyébként ez jó?
Danka00792 írta:Akkor addig ne tegyél be semmit, mert széthuzza a forumot.
Nézz be ebbe a topicba:
http://eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=764
Itt van böven avatar.
Ez az avatar viszont egy ici picit nagy lesz.caskbarca írta:ferninho írta:sírva röhögtem ezen az avaros beszóláson![]()
![]()
![]()
![]()
amúgy vannak progik amikkel lehet (photoshop)
de az illetékes topikban biztos segítenek
Örülök, hogy tetszett![]()
Sztem próbálkozz ezzel a kérdéssel az Aláírásképek,avatarok ... topicbancaskbarca írta:Hogy kell avatart csinálni?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
viccesPerrero írta:Ültess egy fát, várd meg az őszt, a lehullott leveleket hagyd a földön, várj egy kicsit és készcaskbarca írta:valaki nem tudja részletesen elmagyarázni, vagy egy linket küdeni arról, hogy hogy lehet Avar-t csinálni? nagyon hálás lennék
hát maga az hogy use left slots for 2 batteries az azt jelenti hogy használd a bal oldali slotokat 2 elemhez(ha 2t akarsz tölteni gondolom...)gonosz írta:Sztem ne komplikáld ennyire túl...tedd be balról az 1-be és a 2-ba, majd nézd meg (gondolom van rajta LED), hogy tölt-e. Ha nem, akkor a következőbe tedd a 2-est. Aztán jóvanbarca99 írta:Egy kis értelmező olvasásra lenne szükségem.![]()
Elemtöltőnél, a "Use left slots for 2 batteries" pontosan mit jelent? 4 elemet lehet egyszerre tölteni, tehát 4 'slot' van. Ilyenkor az 1. és 2. 'slot' meríti ki a bal fogalmát, vagy az 1. és a 3.? Mert ugye 2x2 felosztásban van a töltő és nem értem, hogy a bal az első kettes lesz, vagy mind a két kettes első foglalata..