Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebbe tud továbbra is segíteni vki?sjd írta:Tud valaki egy (vagy több) oldalt, ahonnan magyar zenék tölthetők le?
Egy picit tényleg fura, de nekem bejövős
Üdv Titi!!!!Egyébként melyik honlapon szoktad hallgatni Armint???megtudnád adni a cimet???kösszi.Titinho írta: Köszi szépen az ajánlást, de én mint rendszeres ASOT hallgató, már pénteken délután erre "lebegtem".![]()
Köszi szépen az ajánlást, de én mint rendszeres ASOT hallgató, már pénteken délután erre "lebegtem".Zlatan Boy írta:Armin van Buuren presents - A State of Trance Episode 429 - 05.11.2009
Armin újra alkotott!!! itt az új albuma.Sztem kumma jó zenék.Minden ezen a vonalon pörgőnek, de főleg Kralónak,Titinhónak és Gekkodanak ajánlom.
Hol lesz bár én már kétszer is voltam lehet hogy el zúzok nagy élmény...:Poldi:.. írta:David Guettára valaki megy?
Én is ezt mutattam neki először, de azt mondta, hogy ez nem az. Azóta ő már megtalálta.Messa írta:Nemtudom, még aktuális-e, de ha esetleg igen, akkor talán:Cali írta:Előre szeretném leszögezni, hogy ne nézzetek hülyének!De lenne egy elég érdekes kérésem/kérdésem. Barátnőm nyaggat egy zene miatt, hogy keressek meg neki, de ő se tud róla nagyon semmit, én meg pláne...
Annyi támpontot adott, hogy feltehetőleg egy néger jó hangú pasi énekel, lightos a zene és a refrénben egymás után 3-szor, 4-szer szerepel a "forever" szó.
Aki ismer valami hasonlót, az küldje el a címét! Köszi.
http://www.youtube.com/watch?v=V7TFWV5m-WY
Remélem segítettem valamennyit.
Szinte már szerte a világban ennyi a koncertbelépők ára.socio66 írta:De ez nem azt bizonyítja,hogy az az olcsó,hanem hogy ez a drága..![]()
![]()
A Rammsteint mondjuk alapjáraton nem bírom,de más együttesért sem igen adnék ki ennyi pénzt.
Nemtudom, még aktuális-e, de ha esetleg igen, akkor talán:Cali írta:Előre szeretném leszögezni, hogy ne nézzetek hülyének!De lenne egy elég érdekes kérésem/kérdésem. Barátnőm nyaggat egy zene miatt, hogy keressek meg neki, de ő se tud róla nagyon semmit, én meg pláne...
Annyi támpontot adott, hogy feltehetőleg egy néger jó hangú pasi énekel, lightos a zene és a refrénben egymás után 3-szor, 4-szer szerepel a "forever" szó.
Aki ismer valami hasonlót, az küldje el a címét! Köszi.
Na látjátok!Enrique21 írta:Hát nem occso a buli..soadroli írta:Megy valaki márciusban Rammstein koncetre Budapestre
# Kat1 – 17 900 Ft (kiemelt álló)
# Kat2 – 15 900 Ft (ülő)
# Kat3 – 13 900 Ft (álló)
# Kat4 – 11 900 Ft (ülő)
# Kat5 – 9 900 Ft (ülő)
Hát nem occso a buli..soadroli írta:Megy valaki márciusban Rammstein koncetre Budapestre
Gondban lennék egy kissé,mivel a kedvenceim nagyrésze már rég feloszlott,akik még alkotnak azokat meg kb. a kutya sem ismeriKrojf írta:Mi lenne, ha meghirdetnénk az Eurobarca Music Awards zenei szavazást?
Minden stílusban lehetne szavazni, a győztesek pedig megkapnák a menedzseri irodájuk címére, vagy mailjére a győzelmi diplomát?
Nos?
K.
Nagyon szépen köszönöm Felséges Uram!VIII.Henrik írta:Támogatnám én is . A topic tetején lévő listát viszont részletesebbé kellene tenni, mert az eléggé zanzásított lista.Krojf írta:Eurobarca Music Awards
Más: Krojf, a hét eleji hívásod után megrendeltem a cd-ket. Várom őket.
Támogatnám én is . A topic tetején lévő listát viszont részletesebbé kellene tenni, mert az eléggé zanzásított lista.Krojf írta:Eurobarca Music Awards
A respekten kívül a világ egyik legrangosabb (bár egyelőre még nem létezőbowlinggolyo írta:Krojf írta:Mi lenne, ha meghirdetnénk az Eurobarca Music Awards zenei szavazást?
Minden stílusban lehetne szavazni, a győztesek pedig megkapnák a menedzseri irodájuk címére, vagy mailjére a győzelmi diplomát?
Nos?
K.
Én támogatom. Szerintem jó ötlet. De mégis milyen díjat kapnának az elsők?