2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ÓÓ de irigyellekEl fanático írta:Megyek!soadroli írta:Megy valaki márciusban Rammstein koncetre BudapestreItt vannak a jegyek a fiókomban már 2 hete, és ráadásul pont a születésnapom utáni nap lépnek fel, de amúgy is kihagyhatatlan...
Nem vagyok nagy koncertrejáró - ami az ilyen nagyobb koncerteket illeti - azért 5 évente megengedheti magának az ember, hogy elmenjen a kedvenc bandájának a koncertjére, ha már szíveskednek ide tolni az arcukat
Az.barca28 írta:na csuma emberek ez a szám szokott menni a reklámba szerintem egész jo kis mjuzíííííkk , hallgasátok csak![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Sui_oDT7CPo
VIII.Henrik írta:Hű jobbágyom, Mindenki Krojf komája!Krojf írta: Felséges Királyom!
Életem halálom Kezedbe ajánlom!
Gyors voltál, mint a villám!
...meg mint a késem!
Hű jobbágyod, Krojf.
U. i.: A tizedet lerovom tüstént!
Mennyi krajcárom bánja lovasaid lépteit?
Mivel egy napi járóföldre vagy váramtól, 7230 királyi krajcárt kell átadnod lovasfutárjaimnak (napi bérük, lovak zabja + a latin muzsikus portékájának ára), mivel ezen küldeményt utánvétellel küldtem el, eleget téve kérésednek.
Kellemes kikapcsolódást!
Alattvalóiért élő királyod,
VIII.Henrik!
Királyi Felség!
A katalán elektrotrubadúr mívességeit tartalmazó ezüstkorongok immár nálam leledzenek!
Csupa bimetál 200 krajcárossal róttam le adósságomat kis kincstári futárszolgálat közvetítése által, így nemsokára váradba is bekopogtat a "kincsesládát" szállító lovas!
Nagyon szépen köszönöm az eddig értem tetteket és maradok a továbbiakban is hű jobbágyod!
Krojf jobbágy.
Más: Barca28, pár napja néztem én is utána ennek a dalnak. Jót mulattam.
A koncert jó volt, csak az volt a baj, hogy úgy 30-40-en lehettünk a közönség soraiban, szóval inkább csendesülős hangulat volt; illetve a szövegek néhol olyan "mély értelműek"Szandi írta:Naés hogy tetszett?
Hát ez nálam már rég alapszám. Pedig semmi mondanivalója nincs, mégis szép.albicelesteX írta:Üdv!Alapvetően nem szeretem az ilyen zenét!De ez nekem beütött!
http://www.youtube.com/watch?v=D6RaU9n4 ... re=related
Hű jobbágyom, Mindenki Krojf komája!Krojf írta: Felséges Királyom!
Életem halálom Kezedbe ajánlom!
Gyors voltál, mint a villám!
...meg mint a késem!
Hű jobbágyod, Krojf.
U. i.: A tizedet lerovom tüstént!
Mennyi krajcárom bánja lovasaid lépteit?
höhöPetI írta:Ma este Pécsen a Szenesben Óriás koncert! A Főnökasszony ajánlói után kíváncsian várom. Ott leszek az első sorokban, fülhegyezés indul...
Felséges Királyom!VIII.Henrik írta:Hűséges Jobbágyom, Urad, Királyod holnap átadja lovasfutárjainak hispán föld muzsikusának hangokkal teli ezüstkorongjait, hogy azokat hallván szellemed, lelked felfrissüljön.
Felséges Királyod,
VIII. Henrik!
Megyek!soadroli írta:Megy valaki márciusban Rammstein koncetre Budapestre
Ebbe tud továbbra is segíteni vki?sjd írta:Tud valaki egy (vagy több) oldalt, ahonnan magyar zenék tölthetők le?
Egy picit tényleg fura, de nekem bejövős
Üdv Titi!!!!Egyébként melyik honlapon szoktad hallgatni Armint???megtudnád adni a cimet???kösszi.Titinho írta: Köszi szépen az ajánlást, de én mint rendszeres ASOT hallgató, már pénteken délután erre "lebegtem".![]()
Köszi szépen az ajánlást, de én mint rendszeres ASOT hallgató, már pénteken délután erre "lebegtem".Zlatan Boy írta:Armin van Buuren presents - A State of Trance Episode 429 - 05.11.2009
Armin újra alkotott!!! itt az új albuma.Sztem kumma jó zenék.Minden ezen a vonalon pörgőnek, de főleg Kralónak,Titinhónak és Gekkodanak ajánlom.