2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pókeres témából többet nagyon nem is lehet kihozni. Ha "szakmaik" szeretnének lenni, azt a mozis közönség 100%-a aligha értené (aki értené, az úgysem moziba nézi, hanem leszedi otthon, hogy legyen mit nézni egy-egy session alatt), akkor meg ugye nem nagyon néznék, szóval nincs más, marad ez a sablonos "tündérmese". Max azt csinálják, mint ebben a filmben is, hogy hoznak néhány ismertebb figurát, bár nem tudom, hogy egy átlag nézőnek mit mondottak ezek a nevek.miihii írta:Újabb pókeres filmmel jelentkezem.
Pókerpárbaj
Semmi különleges,de engem lekötött erre a másfél órára.
Annyi a bajom ezekkel,h nem sok újat tudnak felmutatni ezen a vonalon,így elég sablonos a bugi.És sztem bőven kitalálható a vége is...
De azért egynek nem rossz.Megvillantanak pár nagyágyút a filmben
Nemrég láttam ezt a filmet. Nekem is tetszett. A sablon adott, de ahoz képest jó volt.miihii írta:Újabb pókeres filmmel jelentkezem.
Pókerpárbaj
Semmi különleges,de engem lekötött erre a másfél órára.
Annyi a bajom ezekkel,h nem sok újat tudnak felmutatni ezen a vonalon,így elég sablonos a bugi.És sztem bőven kitalálható a vége is...
De azért egynek nem rossz.Megvillantanak pár nagyágyút a filmben
Fernando írta:2012 (2009):
Pozitívum: Hihetetlen jó látványtechnikai effektek, izgalmas jelenetek, jó szereposztás.
Negatívum: Ebből elég sok lesz... Elcsépelt témájú, unalmas helyenként. Ezt a történetet bele lehetett volna préselni nagyjából 1,5 órába is. Semmivel nem lett volna kevesebb a film. Ehelyett két és fél órás volt. Kimondottan olyan film, ami csak a számítógépes technológiával lett eladva. Gyorsan megcsinált, nagy hasznot hozó amerikai tömegfilm. Néhol vicces. Sírnak, ha egy-egy ember életét veszti, de mikor százasával hullanak az emberek Kalifornia felhőkarcolóiról a szemük nem rebben. Hiányzik kissé a döbbenet a dráma... Emberek! Mégis csak a világvégét játszottuk el... Meg mik ezek a bárkák... menjetek már a fenébe. Teli van állattal... ugyan már. Mikor szedték azokat össze. Csak föltűnt volna valakinek. Meg az is, hogy a világon körülbelül két tudós volt aki a jelekből meg tudta állapítani, hogy közeleg a pusztulás, csak nem jelentették be a népnek. És mit csinált a többi tudós? A pofájukba dőlt már minden épület, de ők csak malmoztak? Szánalmas Amerika centrikus pocsék szemét.
10/5.
jelenleg kétféle verzióba készülhetnek a 3D-s filmek, mégpedig RealD 3D-be és IMAX 3D-be. A kettő közt az a különbség, hogy a RealD 3D normális méretű vászonra, és digitális projektorral vetitik a filmet, míg az IMAX 3D-s vetítésnél az IMAX-re jellemző hatalmas vásznokra és szalagról fut a film. Ebből következik, hogy hazánkban és a világon is a RealD megoldás az elterjettebb, mivel ehhez egy átlagos mozi egyszerű átalakítását igényli (egy speciális vászon és vetítőgép), míg az IMAX technológiánál egy teljesen új komplexumot kell felépíteni, ráadásul maguk a filmek előállítása során is a RealD technológia az olcsóbb.Fernando írta:Mi a különbség az IMAX 3d és a 3d között?
Törvénytisztelő Polgár.ozsimiki írta:Törés-hez hasonló is jöhet bármennyi.
Fecooo!! Jöhet, nagyon is érdekel. De PLS spoiler mentesen!!!Fecooo írta:...az AVATAR 3D-ben! (nem IMAX, síma 3D)
ha gondoljátok, majd leírom a tapasztalataimat
(persze csak közkívánatra)
Aztaaaa
Ez kb így van ahogy leírtad...ozsimiki írta:Dexter 4.évad 12.rész /évadzáró/
ez ütött,a vége ááá nagyon durva(, vhogy éreztem,h nem lehet hapy end,de ez a "megoldás" vmi brutális, el sem tudom képzelni,h az 5.évadban mik lesznek, ez a népmuvészeti cserépedény "hármas" rendezte a tartozását mielőtt a helyére került, na meg,h milyen lesz Dexter, szörnyű de "szakmailag" óriási vége volt az évadnak, bár nem örülök.
nagyon messze van 2010 szeptembere.
Bár nem mai én tegnap láttam először.ozsimiki írta:Most lett vége egy régi kedvencemnek: Nincs alku, Samuel L Jackson-al.
hasonlókat (biztos tudok én is párat,de hátha ajánlotok még újjakat számomra is) please ajánljatok nekem.
Törés-hez hasonló is jöhet bármennyi.
kösz előre is
Hát valami kegyetlen volt ez az évadzáró. Messze a legjobb évad szvsz. Akár a sorozatnak is vége lehetne. Ezután hogyan tovább ?ozsimiki írta:Dexter 4.évad 12.rész /évadzáró/
nagyon messze van 2010 szeptembere.
Valóban,viszont az Ed Wood című filmből ez a legjobb rész.Mármint Lugosinakkurdt írta: Amugy meg ez a Glen or Glenda-ban van, de részletkérdés...![]()