Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Drigo
Eurobarca Staff

2009.12.18. 22:53:34

miihii írta:Újabb pókeres filmmel jelentkezem.
Pókerpárbaj
Semmi különleges,de engem lekötött erre a másfél órára.

Annyi a bajom ezekkel,h nem sok újat tudnak felmutatni ezen a vonalon,így elég sablonos a bugi.És sztem bőven kitalálható a vége is...
De azért egynek nem rossz.Megvillantanak pár nagyágyút a filmben 8)
Pókeres témából többet nagyon nem is lehet kihozni. Ha "szakmaik" szeretnének lenni, azt a mozis közönség 100%-a aligha értené (aki értené, az úgysem moziba nézi, hanem leszedi otthon, hogy legyen mit nézni egy-egy session alatt), akkor meg ugye nem nagyon néznék, szóval nincs más, marad ez a sablonos "tündérmese". Max azt csinálják, mint ebben a filmben is, hogy hoznak néhány ismertebb figurát, bár nem tudom, hogy egy átlag nézőnek mit mondottak ezek a nevek.

Amúgy tényleg nézhető film, feltéve, ha az ember el tud vonatkoztatni attól, hogy a póker oldaláról nézve ez hatalmas baromság az egész :D
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.18. 22:36:32

Jön a karácsony. Ilyenkor rengeteg filmet nézek itthon. Már vásárlom is őket sorba ( :^o ).

Eddig:
Zombieland
Wonderful World
Börtönrock

Tervbe van még egy-két film. Szandi érdekelne hol bukkantál rá erre a filmre. Szívesen megnézném én is, csak sehol sem találom. A trailerét megnéztem. Egész aranyos kis filmnek tűnik.

Ami még soron lesz szerintem. A kedvenc rendezőm Tim Burton valamennyi filmjének/animációjának újranézése. Vasárnap lesz a TV-ben a Charlie és a csokigyár c. film. Ajánlós. :wink: Majd be kell szereznem a Halott menyasszonyt. Azt láttam már elég rég.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
vargaakos
Capitá del Barça

2009.12.18. 21:17:00

miihii írta:Újabb pókeres filmmel jelentkezem.
Pókerpárbaj

Annyi a bajom ezekkel,h nem sok újat tudnak felmutatni ezen a vonalon,így elég sablonos a bugi.És sztem bőven kitalálható a vége is...
Nemrég láttam ezt a filmet. Nekem is tetszett. A sablon adott, de ahoz képest jó volt.
Kép
miihii
KHAL

2009.12.18. 21:04:28

Újabb pókeres filmmel jelentkezem.
Pókerpárbaj

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
lui1698
Llegenda del Barça

2009.12.18. 20:22:50

Nah, megnéztem én is a Törvénytisztelő polgárt.
Jó kis film. Tényleg hasonlít kicsit a Törésre, de nálam simán jobb.

A vége lehetett volna sokkal jobb is, de attól még simán ajánlós.

10/7.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Capon
Llegenda del Barça

2009.12.18. 16:26:02

Fernando írta:2012 (2009):
Pozitívum: Hihetetlen jó látványtechnikai effektek, izgalmas jelenetek, jó szereposztás.
Negatívum: Ebből elég sok lesz... Elcsépelt témájú, unalmas helyenként. Ezt a történetet bele lehetett volna préselni nagyjából 1,5 órába is. Semmivel nem lett volna kevesebb a film. Ehelyett két és fél órás volt. Kimondottan olyan film, ami csak a számítógépes technológiával lett eladva. Gyorsan megcsinált, nagy hasznot hozó amerikai tömegfilm. Néhol vicces. Sírnak, ha egy-egy ember életét veszti, de mikor százasával hullanak az emberek Kalifornia felhőkarcolóiról a szemük nem rebben. Hiányzik kissé a döbbenet a dráma... Emberek! Mégis csak a világvégét játszottuk el... Meg mik ezek a bárkák... menjetek már a fenébe. Teli van állattal... ugyan már. Mikor szedték azokat össze. Csak föltűnt volna valakinek. Meg az is, hogy a világon körülbelül két tudós volt aki a jelekből meg tudta állapítani, hogy közeleg a pusztulás, csak nem jelentették be a népnek. És mit csinált a többi tudós? A pofájukba dőlt már minden épület, de ők csak malmoztak? Szánalmas Amerika centrikus pocsék szemét.

10/5.
:lol: :lol: Hát igen. Elég unalmas maga a film pedig halálra kéne izgulnunk magunkat alatta. Film végén mikor megláttam, hogy hatalmas hajókat építettek már meg sem lepődtem. Csak az a kérdés vetődött fel bennem, hova az anyjukba fognak kikötni azokkal a bárkákkal? A több ezer méteres hegyekben fognak kikötni vagy a pusztába kiraknak több ezer embert? na mindegy. csinálni akartak egy bazi nagy filmet csak kicsit ötlettelenre sikerült.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.18. 16:08:25

2012 (2009):
Pozitívum: Hihetetlen jó látványtechnikai effektek, izgalmas jelenetek, jó szereposztás.
Negatívum: Ebből elég sok lesz... Elcsépelt témájú, unalmas helyenként. Ezt a történetet bele lehetett volna préselni nagyjából 1,5 órába is. Semmivel nem lett volna kevesebb a film. Ehelyett két és fél órás volt. Kimondottan olyan film, ami csak a számítógépes technológiával lett eladva. Gyorsan megcsinált, nagy hasznot hozó amerikai tömegfilm. Néhol vicces. Sírnak, ha egy-egy ember életét veszti, de mikor százasával hullanak az emberek Kalifornia felhőkarcolóiról a szemük nem rebben. Hiányzik kissé a döbbenet a dráma... Emberek! Mégis csak a világvégét játszottuk el... Meg mik ezek a bárkák... menjetek már a fenébe. Teli van állattal... ugyan már. Mikor szedték azokat össze. Csak föltűnt volna valakinek. Meg az is, hogy a világon körülbelül két tudós volt aki a jelekből meg tudta állapítani, hogy közeleg a pusztulás, csak nem jelentették be a népnek. És mit csinált a többi tudós? A pofájukba dőlt már minden épület, de ők csak malmoztak? Szánalmas Amerika centrikus pocsék szemét.

10/5.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Szandi
Főnökasszony

2009.12.18. 08:32:07

Tegnap megnéztem egy rakat filmet, volt közte 2 érdekes:
Where the wild things are: Erről inkább nem írnék, mert eléggé elfogult vagyok. Csak ide betettem vagy 50szer a trélerét meg a plakátjait, szóval gondolhatjátok.

500 days of Summer: Véééégtelenül aranyos film, minden mozzanata tele van bájjal, ( a főszereplő csak engem emlékeztet a vágy és vezekléses emberkére?). Tele van ötletekkel és humorral. Nagyon tetszett ahogyan a színekkel érzékeltette az idő múlását illetve a főszereplő lelkiállapotát, nem beszélve a grafikai megoldásokról, ami ezer szállal kapcsolódott szinte mindenhez a történetben. Szépen van felépítve, az idővezetés sem zavaró egy percig sem. Ja és, ahogyan az elején halljuk: ez nem egy szerelmi történet! ( ugyanmár, dehogyis :P )
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.12.17. 15:11:04

Fernando írta:Mi a különbség az IMAX 3d és a 3d között?
jelenleg kétféle verzióba készülhetnek a 3D-s filmek, mégpedig RealD 3D-be és IMAX 3D-be. A kettő közt az a különbség, hogy a RealD 3D normális méretű vászonra, és digitális projektorral vetitik a filmet, míg az IMAX 3D-s vetítésnél az IMAX-re jellemző hatalmas vásznokra és szalagról fut a film. Ebből következik, hogy hazánkban és a világon is a RealD megoldás az elterjettebb, mivel ehhez egy átlagos mozi egyszerű átalakítását igényli (egy speciális vászon és vetítőgép), míg az IMAX technológiánál egy teljesen új komplexumot kell felépíteni, ráadásul maguk a filmek előállítása során is a RealD technológia az olcsóbb.

Ha részletesebben is érdekel, Krojf koma jobban el tudná sorolni a különbségeket, ha nem csal emlékezetem, jártasabb a témában :wink:

szerk.: itt elég jól le van írva

http://www.imaxbudapest.hu/gyik
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.12.17. 14:53:18

legszívesebben dühöngenék egy sort a dühöngő topicban, de ahhoz sincs kedvem :(
elmaradt a mozi :(
bocs mindenki :(
Morminho
Entrenador del Barça

2009.12.17. 12:23:17

ozsimiki írta:Törés-hez hasonló is jöhet bármennyi.
Törvénytisztelő Polgár.
A hétvégén láttam a moziba, és ha a Törés tetszett, ez még jobban fog. Nekem életem egyik legjobb filmje volt. Nálam sima 10/10.

Jah és ma én is megyek az Avatar premierjére, sima 3D. :)
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.17. 11:46:00

Mi a különbség az IMAX 3d és a 3d között?
breywol
Jugador del Barça

2009.12.17. 11:15:30

Fecooo írta:...az AVATAR 3D-ben! (nem IMAX, síma 3D)
ha gondoljátok, majd leírom a tapasztalataimat ;)
(persze csak közkívánatra :D )
Fecooo!! Jöhet, nagyon is érdekel. De PLS spoiler mentesen!!!
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi :)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
Szandi
Főnökasszony

2009.12.17. 10:18:33

Tim írta:Szandinak szeretettel

Kép

Vigyázz,ne hibázz! Rántsd a drótot! :lol:
Aztaaaa :D :D Ez most kicsit így odavágott :D Hát köszönöm szépen. Mindenképpen be kell iktatnom a szoros film listámba. :P
Ja, épp Burton maratont tartok. Újranézem az összeset. Hogy ez a Johnny Depp az ollókezűben milyen aranyos... már teljesen elfelejtettem...

lui1698: Nem hiába a kedvenc filmem a Harcosok klubja... elég sűrűn megnézem és már eléggé tudom kívülről sajna :? :P

AVATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR.Ma.

Más: szakértők, honnan lehetne megszerezni az új Coen filmet, a Serious Man-t? Mert külföldön már tolják, hazai bemutatóról kb szó sincs, én meg már olyan nagy izgalomban vagyok hogy csak na.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.12.17. 00:38:02

Zombieland - 10/9

Nagyon ütött,nagyon beteg,feküdtünk. :wink:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.12.16. 21:47:09

nah emberek, hozzátok képest későn kezdtem el nézni a Dextert. ma gondoltam adok neki egy esélyt, ha már ódákat zengtetek róla.
hát 5 részt kapásból meg kellett néznem :D
többet azért nem tudtam, mert holnap vizsgázom :oops:
mostmár bármit írtok erről a sorozatról, azt nem fogom elolvasni, mert eltart egy ideig, míg utolérlek titeket :D
köszönöm az ajánlást srácok! ;)
holnap meg jön az AVATAR 3D-ben! (nem IMAX, síma 3D)
ha gondoljátok, majd leírom a tapasztalataimat ;)
(persze csak közkívánatra :D )
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.16. 21:30:02

Ez de durva:

"A TV2 a héten ad utoljára új epizódot az NCIS-ből, Gyilkos számokból, a Doktor House-ból és a Született feleségekből. Utóbbi három márciusig ismétlő üzemmódba vált, míg az NCIS folytatódni fog január 4-től."

a House azon kevés sorik egyike,amit elejétől szinkronosan nézek, a tv2 képes volt az évadzárót márciusra tenni :shock: :evil: :evil: pfff, múlt héten leadták az 5.évad 23.részt,és ennyi, 24.et eltolták, hát ilyet ki látott?

ma meg várom,h kezdődjön,erre semmi. :D

most akkor is megnézem feliratosan az évadzárót,mivel eléggé kötődik szerintem az utcsó előttihez is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
szajko
Director del Fútbol

2009.12.16. 20:23:27

ozsimiki írta:Dexter 4.évad 12.rész /évadzáró/

ez ütött,a vége ááá nagyon durva :((, vhogy éreztem,h nem lehet hapy end,de ez a "megoldás" vmi brutális, el sem tudom képzelni,h az 5.évadban mik lesznek, ez a népmuvészeti cserépedény "hármas" rendezte a tartozását mielőtt a helyére került, na meg,h milyen lesz Dexter, szörnyű de "szakmailag" óriási vége volt az évadnak, bár nem örülök.

nagyon messze van 2010 szeptembere.
Ez kb így van ahogy leírtad...
Szeptember meg sajnos tényleg messze van. :(
lui1698
Llegenda del Barça

2009.12.16. 20:12:50

ozsimiki írta:Most lett vége egy régi kedvencemnek: Nincs alku, Samuel L Jackson-al.

hasonlókat (biztos tudok én is párat,de hátha ajánlotok még újjakat számomra is) please ajánljatok nekem.

Törés-hez hasonló is jöhet bármennyi.

kösz előre is
Bár nem mai én tegnap láttam először.
Jó kis film volt, nem csalódtam az öregekben.

És én is néznék hasonló jókat. :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.16. 00:19:07

Most lett vége egy régi kedvencemnek: Nincs alku, Samuel L Jackson-al.

hasonlókat (biztos tudok én is párat,de hátha ajánlotok még újjakat számomra is) please ajánljatok nekem.

Törés-hez hasonló is jöhet bármennyi.

kösz előre is
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.15. 23:05:43

Megnéztem ma a Bunyó c. filmet. Hát mit ne mondjak... nekem elég "B kategóriás" beütése volt. Gyenge színészi teljesítmények. Gyenge jelenetek. Roppant gáz volt ahogyan a bunyókat mutatták, rángatták a kamerát, nem lehetett követni, az alapsztori se nagy cucc, a vége meg kiszámítható volt.

10/4.

Nemrégiben megnéztem a Papírkutyák c. filmet is. :D Nah ez már más volt. Összességében senki ne keresse benne a nagy sztorit. Nem az a lényeg benne. Eszméletlen amit leművel ismét a Mucsi-Scherer páros. Emellett rengeteg jó színészt sorakoztat fel még a film, hogy mást ne mondjak: Szőke, Badár, Hajdú Steve, Gesztesi... stb. Nekem elégé bejött.

"-Kenjek neked is egy kenyeret Kuplunk?
-Mééézes az állad köcsöggyerek :lol: "

"Ez a terv lógísztikajilag tökéééletes." :D

Ajánlós! 10/8
forcabarca95
Barça B

2009.12.15. 11:33:48

Valaki meg tudná-e mondani mikor jelenik meg vagy mikor lehet letölteni az Így Jártam Anyátokkal 4.évadot magyar szinkronnal, láttam már az 5.évadot is magyar felirattal, de nagyon megakarom nézni végre magyar szinkronnal, mert azért szerintem úgy sokkal nagyobb fun. Elöre is köszi.
Kép
Robcsyy
Entrenador del Barça

2009.12.15. 10:06:46

ozsimiki írta:Dexter 4.évad 12.rész /évadzáró/
Hát valami kegyetlen volt ez az évadzáró. Messze a legjobb évad szvsz. Akár a sorozatnak is vége lehetne. Ezután hogyan tovább ? :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.15. 00:44:22

Dexter 4.évad 12.rész /évadzáró/

ez ütött,a vége ááá nagyon durva :((, vhogy éreztem,h nem lehet hapy end,de ez a "megoldás" vmi brutális, el sem tudom képzelni,h az 5.évadban mik lesznek, ez a népművészeti cserépedény "hármas" rendezte a tartozását mielőtt a helyére került, na meg,h milyen lesz Dexter, szörnyű de "szakmailag" óriási vége volt az évadnak, bár nem örülök.

Kép
Tim
Mezei fórumozó

2009.12.14. 21:46:00

kurdt írta: Amugy meg ez a Glen or Glenda-ban van, de részletkérdés... 8)
Valóban,viszont az Ed Wood című filmből ez a legjobb rész.Mármint Lugosinak
a monológja.Annak idején mikor megtudtam hogy ezek ténylegesen létező filmek,mint a Glen és Glenda,vagy a Plan 9 teljesen megdöbbentem :lol:

Ha már Family Guy..Aki nem tudja máshonnan beszerezni INNEN letöltheti az epizódokat.Az első 6 évad szinkronosan,a 7. és 8. évad pedig feliratosan van fent.Aki nem akarja letölteni,nézheti online is.
Kép
Válasz küldése