2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
és valaki nem tudná feldobni valami fájlmegosztóra?Robcsyy írta:01 - Ramon Tapia - Tanzgefuehl Feat. Neka Original Mix)kudu írta:Valaki nem tudna nekem adni a január 10.-ei Fuck me i'm famous-höz egy tracklistet?![]()
02 - Tocadisco - Morumbi (Popof Remix)
03 - Dero & Rivera Vs. David Guetta - Love Is Batucada (Bootleg Mix)
04 - Ralph Falcon - Every Now And Then (Masi & Mello Re-Work mix)
05 - Tito Puente Jr. - Oye Como Va Feat. India (Filip Le Frick Remix)
06 - Sidney Samson - Shake It
07 - Pryda vs Everything But The Girl - Europa Vs Missing
08 - David Guetta Feat. Chriss Willis - Everytime We Touch (Inpetto mix)
09 - Cookie Monsterz & Tyree Cooper - Hip Housin’ (Kid Massive mix)
10 - John Morley & Terri B. - Oh La La La Presented by D.O.N.S (Brown Sneakers Remix)
11 - Dataworx - Control (Original Mix)
12 - ???
MegijedtemTim írta:Nem szeretem amikor valaki azzal jön hogy "bezzeg az én időmben"..de most mégis azt kell mondanom bezzeg az én időmben nem volt ilyesmi a szünidei matinében. Nekem (nekünk) csak Halász Judit meg a Koncz Zsuzsi néni jutott.Na jó később még ott volt Dévényi Kucu is a pontos labdáival de azért mégsem ugyanaz. Sanyarú gyermekkorom volt egyértelmű. Bezzeg a mai orosz gyerekeknek milyen szerencséje van:
http://www.youtube.com/watch?v=0Zu_YcSSiow
Köszi szépen.Slither írta:Tényleg béna vagy.Bányász írta:
Szóval honnan tudnék én tőlük albumokat szerezni?
Előre is köszönöm bárki segít!![]()
CCR albumok
Doujah Raze albumok:
Doujah Raze (2006)
Past, Presence and Features (2006)
Többi cucc meg nem hivatalos...
Tényleg béna vagy.Bányász írta:
Szóval honnan tudnék én tőlük albumokat szerezni?
Előre is köszönöm bárki segít!
Ez a kettő felkeltette az érdeklődésemet így hát rájuk kerestem.És most biztos meg fogom kapi a magamét,h a goolge a haverod meg,h béna vagyok és biztos is,h valamit tényleg rosszul csináltam de a Crown City Rockersnek csak egy albumát találtam meg rapidsharen,a másiknak meg szintén egyet de annál meg akár melyik linkre kattintok azt írja,h error..
Messa írta:Sziasztok!
Hallgat itt valaki Aljas Kúszóbabot? Ha igen, és van neki a gépen 1-2 ilyen szám, írjon 1 PÜ-t, plíz!
Köszönöm!
Én néha hallgatok! A hivatalos oldalon az összes számot meg lehet hallgatni, ezért nincs letöltve. (olvastam régebben olyanokat hogy befejezik nem tudom most mi a helyzet velük) Ha gondolod torrentet tudok valószínűleg adni.Messa írta:Sziasztok!
Hallgat itt valaki Aljas Kúszóbabot? Ha igen, és van neki a gépen 1-2 ilyen szám, írjon 1 PÜ-t, plíz!
Köszönöm!
01 - Ramon Tapia - Tanzgefuehl Feat. Neka Original Mix)kudu írta:Valaki nem tudna nekem adni a január 10.-ei Fuck me i'm famous-höz egy tracklistet?![]()
Hát ezek csak mixtape albumok, szóval nem hiszem hogy grouprip-nél jobb minőségben találnál erre linket.Bányász írta:Lloyd Banks - Superstar és Rap For New York albuma nincs meg valakinek?Illetve valaki nem tudna mutatni egy linket ahol normális minőségben van meg?
btjunkien,isohunton néztem meg rapidshare-s linket is keretem de egyik se volt az igazi sajnos.
Azért egy Nirvana-t és No thanx-et összehasonlítani elég durva. No thanx teljesen meghalt, Tokio hotelnek meg most jelent meg az új albuma. Bár nincs késztetésem arra, hogy letöltsem. Subscribe-nak az új kis lemeze nem az én stílusom, sokkal inkább bejön a Sanity.FtcSikiHun írta: Ezekre mondom azt, hogy több éve ott vannak a leghíresebb,legjobb számok között, és nem a divatzenék mint pl.: TH,SP,No Thanx amik 4-5 hónap után már azt sem tudjuk hol vannak