Attól függ milyen nyelvből, meg hogy milyen körzetben.nagyjudit89 írta:Valamelyikőtök meg tudná mondani, hogy hol a legérdemesebb nyelv vizsgázni?????
Mert pl angolból nekem Debrecenben sikerült a DEXAM-el

Azt ajánlani tudom

Attól függ milyen nyelvből, meg hogy milyen körzetben.nagyjudit89 írta:Valamelyikőtök meg tudná mondani, hogy hol a legérdemesebb nyelv vizsgázni?????
http://beemp3.com/download.php?file=699 ... ta+FeelingMessa írta:Valaki dobja fel nekem a BEP-től az I gotta feelinget plííz!
Hálás lennék!
A billentyűzet beallításainál a harmadlagos funkció beállitásánál belőttem ALT-ra és így oké.messi6502 írta:Megosztod velünk, hogy sikerült? Mégis or függő, vagy netán valami beállítás?miihii írta: Nem,Ubuntu a cucc...
Lehet ez a gondja?
Mert kerestem a beállításokban ilyen billentyűs dolgot,de nem sokra jutottam
Szerk.:
Közben megtaláltam!Azért köszi,srácok!
Kíváncsivá tettél
Megosztod velünk, hogy sikerült? Mégis or függő, vagy netán valami beállítás?miihii írta: Nem,Ubuntu a cucc...
Lehet ez a gondja?
Mert kerestem a beállításokban ilyen billentyűs dolgot,de nem sokra jutottam
Szerk.:
Közben megtaláltam!Azért köszi,srácok!
Nem,Ubuntu a cucc...kennyke04 írta:win oprendszer van rajta?miihii írta:Heeelp!
Az egyik bariném vett laptopot,meg intézett netet.Az a problem,h nem tud @-ot meg ilyeneket írni.Hiába CTRL+ALT+V,nem reagál...Hol lehet ezt beállítani vagy mi a megoldás vajon?
Nem kell CTRL elég csak alt gr+v, nekem 2 évig volt olyan gondom, hogy nem működött a ctrl gombom (egyik se) és nem tudtam így ctrl v & ctrl c-zni.. Az egészbe az volt a szörnyű, hogy alapból nem volt jó, lehet neki is ilyen gondja van, ha nem, akkor viszont nem tudok segíteni..Tudtommal ez nem függ se or-től, se semmilyen más "elállítástól" v "beállítástól".miihii írta:Heeelp!
Az egyik bariném vett laptopot,meg intézett netet.Az a problem,h nem tud @-ot meg ilyeneket írni.Hiába CTRL+ALT+V,nem reagál...Hol lehet ezt beállítani vagy mi a megoldás vajon?
win oprendszer van rajta?miihii írta:Heeelp!
Bocs de kicsivel írom a választ mer az lenne a legjobb ha elolvasnád mert szerintem ez a dráma a Magyar irodalom egyik legjobb és legfontosabb műve mindenkinek olvasni kell és az egyértelmű mondanivalót megérteni a mögöttes tartalmat meg saját szájad ízére fordítani.brcabarcabaarca írta:Hali!![]()
Olvasta valaki közületek '' Az ember tragédiája '' c. könyvet, esetleg a rövidített tartalmát?![]()
A seg1tségeteket kérném!![]()
![]()
Van három téma:
1)Lucifer '' fényhozót '' jelent. Vajon miért választotta Madách ezt a nevet Mefisztó, Ördög stb. helyett?
2) Milyen a férfijellem a Tragédia alapján, és milyen a női? Egyetért e vele?
3) Gondolja végig a szabadság-, egyenlőség- és a testvériségeszme sorsát a Tragédia által ábrázolt történelemben!
Ez a három téma van! Segítsetek, ha tudtok, elég, ha csak ötleteket adtok, hogy el tudjak indulni valamilyen irányba!Bármi, ami eszetekbe jut, bármelyik témáról!
![]()
Előre is köszönöm!
Pontosan erre gondoltam, köszi szépen, akkor kiírom így.kennyke04 írta:Ha most olyanra gondolsz amit TV-ből vettek fel és ott a logója az egyik sarokba, meg feljön középen egy másik sorozat beharangozója vagy hasonló, akkor azt nem tudod eltüntetni csak vágással, de most az se jobb ha nincs meg 1 centi a képből.Gergolino írta:Tudnátok ajánlani olyan programot, amivel avi filmekről el lehet tüntetni a csatorna jelét és a felugró reklámokat?
Ha most olyanra gondolsz amit TV-ből vettek fel és ott a logója az egyik sarokba, meg feljön középen egy másik sorozat beharangozója vagy hasonló, akkor azt nem tudod eltüntetni csak vágással, de most az se jobb ha nincs meg 1 centi a képből.Gergolino írta:Tudnátok ajánlani olyan programot, amivel avi filmekről el lehet tüntetni a csatorna jelét és a felugró reklámokat?