2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A vámpírok kora (ki volt az a hülye aki a címet fordította? ) : szerintem stílusában egy jó kis film. A sok sablonos vérszívós cucc után, ezen valamennyire érezni, hogy kicsit átgondoltabb a sztori.Titinho írta:A következő filmekről kérnék egy pár véleményt:
- A vámpírok kora (Daybreakers)
- Equilibrium
- Max Payne
- Pandorum
Ezeket néztem most ki, hogy letöltöm, mert még nem láttam őket, viszont kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Köszi előre is.
Nem most néztem már meg, de ha jól emlékszem akkor amiatt, mert már nem fél tőle a csaj. Ha nem így van, akkor majd kijavít valaki.torrentkiller írta:A magyar írásbeli levezetéseként megnéztem a 39-es ügy c. filmet. (lehet hogy nem ez a címe, de ez volt a fájl neve)
Eléggé hajaz az Árvára. Nekem tetszett, igaz h Renée Zellwegertől nem ez a műfaj a megszokott, de szvsz egész jól játszott.
Viszont a végét elég hülyeségnek éreztem.
Ha az égő házból ki tud jutni a kiscsaj, akkor az autóból miért nem?
Nekem bejött, de úgy érzem h Michael Bay mindig úgy kombinálja meg az akciójeleneteket, h pont lemaradjunk rólasoadroli írta:A sziget (2005)
Hát ez mekkora film?! Hogy nem láttam én ezt eddig?![]()
Aki még nem látta az minél hamarabb pótolja!
Nincs mit kis Drobni XDSanama írta:Kösz Mihi !![]()
Ja és nektek is lui , kurdt !
Köszi Palesz
A legújabb Arthur király is Római korban játszódik. Az új Spartacus sorozat is. Most így ezek ugrottak be, amik tetszettek...Sanama írta:Kösz Mihi !![]()
Ja és nektek is lui , kurdt !
Kösz Mihi !miihii írta:Az utolsó légió-The Last LegionSanama írta:Olyan filmet keresnék,ami a Római korban játszódik.
Gladiátort már láttam![]()
Köszi aki tud segíteni.
De úgy értettem, hogy már nem is adjákfcbarca0827 írta:Alig, 6 éve.FtcSikiHun írta: Jóbarátok (bár ez nem tudom megszűnte már, sehol sem látom)
Alig, 6 éve.FtcSikiHun írta: Jóbarátok (bár ez nem tudom megszűnte már, sehol sem látom)
Ja, hogy aha...FTCSikiHun írta:De úgy értettem, hogy már nem is adják
Mert tavaly mindig láttam a Viasat3an de már sose
köszi a Két pasi meg egy kicsi-t meg lesem már sokan ajánlottákFtcSikiHun írta:Gyilkos számokwikko írta:Valami jó Vígjáték sorozatot keresek ha tudtok valami jót leírhatnátok . Vagy akár milyen jó sorozatot
Két pasi meg egy kicsi
Szívek szállodája
Jóbarátok (bár ez nem tudom megszűnte már, sehol sem látom)
Doktor House
Született feleségek
Miért éppen Alaszka
CSI: helyszínelők
NCIS
Ki ez a lány?
Gyilkos számokwikko írta:Valami jó Vígjáték sorozatot keresek ha tudtok valami jót leírhatnátok . Vagy akár milyen jó sorozatot
Az utolsó légió-The Last LegionSanama írta:Olyan filmet keresnék,ami a Római korban játszódik.
Köszi aki tud segíteni.
Spartacus Kirk Douglas-szel 1960-bóllui1698 írta:Spartacus, Kovac doktorralSanama írta:Olyan filmet keresnék,ami a Római korban játszódik.
Köszi aki tud segíteni.
Spartacus, Kovac doktorralSanama írta:Olyan filmet keresnék,ami a Római korban játszódik.
Köszi aki tud segíteni.
Ha sorozat érdekel akk van egy olyan című, h Róma szerintem bármelyik torrent oldalon megtalálodSanama írta:Olyan filmet keresnék,ami a Római korban játszódik.
Köszi aki tud segíteni.
Az 5. évad teljesen megváltozik.Érdemes megnézni és azt, h Shane mennyire megtestesítője az amerikai tinédzsereknekJunior Gong írta:Jaja jó sorozat nagyon én is bírom,az 5.évad jön nekem is csak még nem tudtam megszerezni,csak azt sajnáltam ,hogy kiírták a fekákat.Héliát,Kondrádot meg a fonot hajú gettóbuxát
azt tudom,hogy dupla mert letöltöttem de még csak az 5. évadot fejeztem be a tegnap.lui1698 írta:6 évad van. Van ahol 7-nak írják. Ez azért lehet, mert az utolsó évad dupla.Junior Gong írta:Valaki nem vágja,hogy a Maffiózóknak mennyi évada van?elvileg 6 de van aki szerint több