Mozi & Filmek
Sziasztok!
Régebben nagy kedvencem volt a Fraser és a farkas c. sorozat.
Sajnos hiába kutattam utána nem sikerült fellelnem...pedig szívesen megnézném ismét.
Nagyon megköszönném ha Valaki esetleg ötlettel/tippel tudna segíteni abban, hogy hol/honnan tudnám - természetesen magyar szinkronnal - megszerezni.
D.
Régebben nagy kedvencem volt a Fraser és a farkas c. sorozat.
Sajnos hiába kutattam utána nem sikerült fellelnem...pedig szívesen megnézném ismét.
Nagyon megköszönném ha Valaki esetleg ötlettel/tippel tudna segíteni abban, hogy hol/honnan tudnám - természetesen magyar szinkronnal - megszerezni.
D.
-
- Jugador d'estrella
Most néztem meg a Kick-ass című filmet.
Óriási meglepetés volt nekem , mert nem is hallottam róla eddig , de iszonyatosan hangulatosra sikerült, főleg a zenéket nagyon jól váltogatták össze...
Év kellemes meglepetése eddig!!!
Óriási meglepetés volt nekem , mert nem is hallottam róla eddig , de iszonyatosan hangulatosra sikerült, főleg a zenéket nagyon jól váltogatták össze...
Év kellemes meglepetése eddig!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
24. 8.évad 22.rész:
Atya Úr Isten
Ez az egyik BEST rész, sőt, talán A BEST rész. Iron Man semmi se ehhez képest, inkább Bauer Man
ennyi leszámolást egy részben, nah és még kettő hátravan! csak kettő...(direkt nem raktam most napszemcsis smilet, pedig elfért volna egy kettő
)
Atya Úr Isten

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Charlie
- Öreg Harcos
Pite gyenge, Náci zombikon jót nevettem, egyszer érdemes megnézni aki szereti a gagyi horrorokat. Utolsó kettőt még nem láttam.FtcSikiHun írta:Amerikai pite 6.
Náci zombik
Vén csontok
Titkok szigete
Aki már látta őket, mondana véleményt? Megéri letölteni?
Előre is köszönöm
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Chuck rajongók!
lesz 4.évad, elvileg 13részes lesz, de nem lepődnék meg ha majd az is bővülne (persze ha nem lesz 5.
)

lesz 4.évad, elvileg 13részes lesz, de nem lepődnék meg ha majd az is bővülne (persze ha nem lesz 5.

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Amerikai pite 6.
Náci zombik
Vén csontok
Titkok szigete
Előre is köszönöm
Náci zombik
Vén csontok
Titkok szigete
Előre is köszönöm

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Elkezdtem nézni egy sorozatot(így a Spartacus hiányában meg a How To Make It In America,Big Bang páros se pörög nagyon) és már a nyolcadik résznél járok és hát nekem eléggé tetszik.Amolyan western féleség modern kori köntösbe bújtatva.Nagyon érdekes hangulata van az egésznek.Tetszik.(bár lehet sokan unalmasnak tartanák).
Itt az írás sorozatjunkieról hátha valaki többet akar tudni róla
Justified
Treme című sorozatot esetleg nem nézi valaki?Mik a benyomások?
Itt az írás sorozatjunkieról hátha valaki többet akar tudni róla

Justified
Treme című sorozatot esetleg nem nézi valaki?Mik a benyomások?

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hali!szergoka írta:Szeretnék egy sorozatot ajánlani a figyelmetekbe, amiről itt még nem nagyon olvastam.
A neve: Damages( A hatalom hálójában)
Glenn Close főszereplésével. Egy kérlelhetetlenül kegyetlen ügyvédnőt alakít benne aki ha kell átszeg minden szabályt, hogy az igazát bizonyítsa a jó cél érdekében.
Valami egészen zseniálisan alakítja benne ezt a karaktert, én leborulok a színésznői nagysága elött. Két évad jelent meg eddig magyarul, és egy angolul. Mesterien adagolja a sorozat az izgalmakat egészen az évad végéig és rengeteg csavar van benne, és a befejezése valami pazar.
Nagyon ajánlós.
felkeltetted az érdeklődésem ezzel, ma végeztem az első évaddal, nagyon bejön nekem is.
héten túl leszek a 2. évadon is

egy kérdés:
szerinted miért akarta kinyíratni végül Allen-t? nekem ez nagyon nem tiszta, félt,hogy elpofázza az ügyvéd halálának előzményeit? hogy megzsarolták? másra nem igen tudok gondolni, elég kemény évadzáró volt...

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Tegnap meglestem két nagy sorozat évadzáró részét is, jöjjön a rövid beszámoló.
Supernatural: Sokan csalódásként élték meg ezt az epizódot, de nekem tetszett. Ha egy szóban kellene jellemeznem, akkor talán azt mondanám hogy szép volt. Akár a sorozat befejezésének is elment volna ez a rész. Volt benne érzelem, izgalom és nem utolsó sorban sok szálat elvartak. Mégis az utolsó egy percben két olyan esemény is történt, főleg az utolsó, ami kérdéseket hagy maga után és nyitva hagyja a kapuit egy befejező évad előtt. Kiváncsi vagyok mit találnak ki az utolsó évadra, remélem pörgős lesz és méltó befejezést csinálnak a sorozatnak.
The Vampire Diaries: A másik nagy kedvencem. Nem okozott csalódást az évadzáró, izgalomban nem volt hiány. Amerikában az utolsó rész olyan magas nézettséget ért el hogy pl megelőzte a Supernatural évadzáró részét is. Jelzem, nem is hiába. Valóban fergeteges rész volt, az utolsó 20-25 perc csak úgy elrohant. Rengeteg kérdést hagytak nekünk ezzel a befejezéssel, hagy kínlódjanak a nézők szeptemberig. Az első évad alapján magasra tette a mércét a sorozat, ha a második szezon legalább ilyen jó lesz és folytatják ezt a megkezdett utat akkor kimerem állítani hogy eme sorozat egy szinten említhető a Szökéssel és a Supernaturallal (a 4. évadjától kezdve, a supnat onnantól igazán kiemelkedő.)
Más: Egyik ismerősöm már egy ideje nyaggat hogy töltsem le neki valahonnan a Trombitás című filmet. Ha valaki tudna egy lelőhelyet, azt megköszönném.
Supernatural: Sokan csalódásként élték meg ezt az epizódot, de nekem tetszett. Ha egy szóban kellene jellemeznem, akkor talán azt mondanám hogy szép volt. Akár a sorozat befejezésének is elment volna ez a rész. Volt benne érzelem, izgalom és nem utolsó sorban sok szálat elvartak. Mégis az utolsó egy percben két olyan esemény is történt, főleg az utolsó, ami kérdéseket hagy maga után és nyitva hagyja a kapuit egy befejező évad előtt. Kiváncsi vagyok mit találnak ki az utolsó évadra, remélem pörgős lesz és méltó befejezést csinálnak a sorozatnak.
The Vampire Diaries: A másik nagy kedvencem. Nem okozott csalódást az évadzáró, izgalomban nem volt hiány. Amerikában az utolsó rész olyan magas nézettséget ért el hogy pl megelőzte a Supernatural évadzáró részét is. Jelzem, nem is hiába. Valóban fergeteges rész volt, az utolsó 20-25 perc csak úgy elrohant. Rengeteg kérdést hagytak nekünk ezzel a befejezéssel, hagy kínlódjanak a nézők szeptemberig. Az első évad alapján magasra tette a mércét a sorozat, ha a második szezon legalább ilyen jó lesz és folytatják ezt a megkezdett utat akkor kimerem állítani hogy eme sorozat egy szinten említhető a Szökéssel és a Supernaturallal (a 4. évadjától kezdve, a supnat onnantól igazán kiemelkedő.)
Más: Egyik ismerősöm már egy ideje nyaggat hogy töltsem le neki valahonnan a Trombitás című filmet. Ha valaki tudna egy lelőhelyet, azt megköszönném.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

Srácok, valakinek meg vannak a Farkasok órája és Az elveszett zászlóalj (nincs fent a port.hu-n
ilyet se sűrűn látok
) című filmek?
Már egy ideje keresem őket és kellenének, szó mi szó!
Akinek valamelyik is emg van, kérem dobjon egy privát üzit! Előre is köszönöm! 

Már egy ideje keresem őket és kellenének, szó mi szó!

Football, bloody hell. /SAF/
- miihii
- KHAL
Hmm,érdekes...bence-barca írta:Én úgy tudom, 13 részesre fogják megcsinálni az utolsó évadot.miihii írta:Úgy hírlik,h befellegzett a Hősöknek...
Állítólag nem kaptak zöld utat az 5. évadra,de azért egy 2-3 órás lezárást terveznek még.
Vmelyik sorozatokkal foglalkozó oldalon egy rövidhírben olvastam,de azt már nemtom melyiken.
Na,mindegy,akkor majd később kiderül,h tudunk e hősködni a továbbiakban

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Llegenda del Barça
Én úgy tudom, 13 részesre fogják megcsinálni az utolsó évadot.miihii írta:Úgy hírlik,h befellegzett a Hősöknek...
Állítólag nem kaptak zöld utat az 5. évadra,de azért egy 2-3 órás lezárást terveznek még.
- Messi199
- Jugador d'estrella
Itt meg Messinek az oroszlánal szemben
Grrrr ........ Titi ?:D
http://www.youtube.com/watch?v=v1hMSL7vyD0

http://www.youtube.com/watch?v=v1hMSL7vyD0
Tots Unit Fem Forca !!
- lui1698
- Llegenda del Barça
FtcSikiHun!
Ezt a linket most találtam. 234 film van elvileg a listán. Csak ki kell választani a hábrús filmek kategóriát. Válogass kedvedre.
Ezt a linket most találtam. 234 film van elvileg a listán. Csak ki kell választani a hábrús filmek kategóriát. Válogass kedvedre.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Entrenador del Barça
Úgy látom ki hagyták a nagy klasszikust a Piszkos 12FtcSikiHun írta:Háborús, katonai filmeket keresek.
Valaki tudna segíteni pár címmel?![]()
Pl.: Katonák voltunk, Iraki misszió![]()
Előre is köszönöm

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
-A HazafiFtcSikiHun írta:Háborús, katonai filmeket keresek.
Előre is köszönöm
-A Vörös Báró
-Az utolsó légió
-Szabadság, szerelem
-Az õrület határán
-Pearl Harbor
-A bukás - Hitler utolsó napjai
-A rettenthetetlen
-Az 54. hadtest
-Nyugaton a helyzet változatlan
-A normandiai partraszálláshoz vezetõ út
-Schindler listája
-A királyság
- Levelek Ivo Dzsimáról
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Köszönöm szépen mindkettőtöknek 

- miihii
- KHAL
A Nap könnyeiFtcSikiHun írta:Háborús, katonai filmeket keresek.
Előre is köszönöm
Black Hawk Down
Ellenséges terület (1-3)
Hurt Locker
Valkűr
A fegyverek szava
A szakasz
Halálhágó
Hart háborúja
...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ryan közlegény megmentése, Ellenség a kapuknál, Band of Brothers (10 részes HBO mini-sorozat), A leghosszabb nap, Szakasz, Szarvasvadász, Acéllövedék, Sólyom végveszélyben, Bőrnyakúak, Bombák földjén,FtcSikiHun írta:Háborús, katonai filmeket keresek.
Előre is köszönöm

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Háborús, katonai filmeket keresek.
Valaki tudna segíteni pár címmel?
Pl.: Katonák voltunk, Iraki misszió
Előre is köszönöm
Valaki tudna segíteni pár címmel?

Pl.: Katonák voltunk, Iraki misszió

Előre is köszönöm

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
A rész megnézése előtt beléptem ide, ennyiből tudtam, hogy mire számíthatok. (A sárgát, már nem olvastam.)ozsimiki írta:

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- ozsimiki
- Adminisztrátor
24. 8.évad 21.rész:
Jack papa nagyon adta ebben a részben (is), már vártam tőle egy hasonlót
De fog hiányozni ez a sorozat, de azért remélem nem csak Logan-t kapja el,hanem azt, aki valóban kiadta a parancsot, azt a mamlasz kopasz oroszt...
Jack papa nagyon adta ebben a részben (is), már vártam tőle egy hasonlót