Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne is mond.zsuni írta:Számomra ez a Supernatural, most hogy vége
Számomra ez a Supernatural, most hogy végeno én személy szerint a LEGEGYEDIBB (és egyben majdnem LEGJOBB) sorozatnak tartom ami csak létezik, létezett eddig.
Én is pont azt nézem (szintén szinkronosan). 20 perce fejeztem be a 2/7 részt. Nagyon megkedveltem ezt a sorozatot. Nálam a 2. évad eddig erősen üti az elsőt, kiváncsi leszek rá feliratosan is. Szinkronosan eddig csak a 2. évad 8. részéig van elkészítve, szóval hamarosan átállok a feliratosra. Sheldon meg hatalmas arc.Victor_Valdes írta:Most szedem a Maffiózókat, remélem olyan jó, mint amiket hallotam róla.
Big Bang Theory-nak szinkronos évadját sasolom addig.
tudom, sokan mondták már, de én csak félszemmel sasolom a sorozatokat. Képernyő felén net, játék, mikor mi, másik oldalon meg film, szal feliratozás cinkeskennyke04 írta:Neeeeeeeeeeeee, Sheldon magyar hangja egyáltalán nem adja át az igazit! Elveszti a sorozat a varázsát az igazi Sheldon hang nélkül!Victor_Valdes írta:Big Bang Theory-nak szinkronos évadját sasolom addig.
Neeeeeeeeeeeee, Sheldon magyar hangja egyáltalán nem adja át az igazit! Elveszti a sorozat a varázsát az igazi Sheldon hang nélkül!Victor_Valdes írta:Big Bang Theory-nak szinkronos évadját sasolom addig.
Én úgy ültem be rá,hogy egy rakat szr lesz,s nagyon beadta,szóval csak ajánlani tudom.Sanama írta:Megnéztem a Prince of Persia The sands of time c. filmet a moziban.
Aki játszott a játékkal az szerintem nézze meg, nekem tetszett nagyon a film.
Persze azt le kell szögezni,hogy a valóságtól elrugaszkodott,tehát ilyen kaszkadőrmutatványok vannak benne bőven,meg a sztori is "misztikus",de ettől függetlenül van 1-2 jó poén is benne,meg tényleg kalandfilmre sikeredett.
Lehet azért tetszett nekem ennyire,mert játszottam vele,meg amúgy is szertem az ilyesmit.
Szóval szerintem nem rossz!
Én személy szerint a koncepciót csak a JJ Abrams-Lindelof által írt részekben látom, a szezononkénti többi 13at sztem úgy lehet a kukába dobni ahogy vanozsimiki írta: /ami nem is magyarázat mindenre, sőt csak egy apró kis része,és minden mindennel összefügg szinte továbbra is/,viszont nagyon tud ez a sorozat. akit annyira nem zavar, nagyon fogja élvezni az összes többi évadot is, ahogy szép lassan a darabkák a helyükre kerülnek, és persze a rengeteg új kérdés felmerülése...
na-na. nézőpont kérdése, többen nem bírták megemészteni,h bizonyos irányvonal felé ment el a sorozat (direkt nem lövöm le,akik még nem látták) /ami nem is magyarázat mindenre, sőt csak egy apró kis része,és minden mindennel összefügg szinte továbbra is/,viszont nagyon tud ez a sorozat. akit annyira nem zavar, nagyon fogja élvezni az összes többi évadot is, ahogy szép lassan a darabkák a helyükre kerülnek, és persze a rengeteg új kérdés felmerülése...sjd írta:Az a mélypont utána már sztem sokkal jobb nem lesz (csak a szezonzárók), én is csak azért nézem mert érdekel a végeGuardiola írta:
Vége lesz a Lostnak? Akkor lehet én is megnézem valahol a 3. szezon közepén megszakadt nekemAz az igazság, hogy úgy éreztem az első 5 rész volt erős, utána már nem tetszett annyira.
Szal ha abba tudtad hagyni, akkor inkább ne folytasd
Az a mélypont utána már sztem sokkal jobb nem lesz (csak a szezonzárók), én is csak azért nézem mert érdekel a végeGuardiola írta:
Vége lesz a Lostnak? Akkor lehet én is megnézem valahol a 3. szezon közepén megszakadt nekemAz az igazság, hogy úgy éreztem az első 5 rész volt erős, utána már nem tetszett annyira.
Vége lesz a Lostnak? Akkor lehet én is megnézem valahol a 3. szezon közepén megszakadt nekemozsimiki írta:Chuck,House,Mentalista,Dexter,Két pasi meg egy kicsi(bár ebből már kevés lesz sajnos), HIMYM, ezeket én mind nézem továbbra is, kár,h többi megszűnik,de ez van. Lostnak mindjárt nézem felirattal a finálé előtti részét, jövő héten pedig dupla rész ott is, sőt 124perces lesz elvileg, mert hozzácsapnak még 20 percet állítólagfcbarca0827 írta: A fene...Jövőhéten befejeződik a Lost, a 24 és a Flashforward. Mind örökre. Nem marad sorozatom.
Na jó a favorit folytatódik június 29-én. (Ments meg!)
Chuck,House,Mentalista,Dexter,Két pasi meg egy kicsi(bár ebből már kevés lesz sajnos), HIMYM, ezeket én mind nézem továbbra is, kár,h többi megszűnik,de ez van. Lostnak mindjárt nézem felirattal a finálé előtti részét, jövő héten pedig dupla rész ott is, sőt 124perces lesz elvileg, mert hozzácsapnak még 20 percet állítólagfcbarca0827 írta: A fene...Jövőhéten befejeződik a Lost, a 24 és a Flashforward. Mind örökre. Nem marad sorozatom.
Na jó a favorit folytatódik június 29-én. (Ments meg!)
Szia!ozsimiki írta:Hali!szergoka írta:Szeretnék egy sorozatot ajánlani a figyelmetekbe, amiről itt még nem nagyon olvastam.
A neve: Damages( A hatalom hálójában)
Glenn Close főszereplésével. Egy kérlelhetetlenül kegyetlen ügyvédnőt alakít benne aki ha kell átszeg minden szabályt, hogy az igazát bizonyítsa a jó cél érdekében.
Valami egészen zseniálisan alakítja benne ezt a karaktert, én leborulok a színésznői nagysága elött. Két évad jelent meg eddig magyarul, és egy angolul. Mesterien adagolja a sorozat az izgalmakat egészen az évad végéig és rengeteg csavar van benne, és a befejezése valami pazar.
Nagyon ajánlós.
felkeltetted az érdeklődésem ezzel, ma végeztem az első évaddal, nagyon bejön nekem is.
héten túl leszek a 2. évadon is![]()
egy kérdés:
szerinted miért akarta kinyíratni végül Allen-t? nekem ez nagyon nem tiszta, félt,hogy elpofázza az ügyvéd halálának előzményeit? hogy megzsarolták? másra nem igen tudok gondolni, elég kemény évadzáró volt...
a Hősöket kinyírták, film viszont tényleg lesz a végéremiihii írta:Hmm,érdekes...bence-barca írta:Én úgy tudom, 13 részesre fogják megcsinálni az utolsó évadot.miihii írta:Úgy hírlik,h befellegzett a Hősöknek...
Állítólag nem kaptak zöld utat az 5. évadra,de azért egy 2-3 órás lezárást terveznek még.
Vmelyik sorozatokkal foglalkozó oldalon egy rövidhírben olvastam,de azt már nemtom melyiken.
Na,mindegy,akkor majd később kiderül,h tudunk e hősködni a továbbiakban
Köszi! A mostani szmájliaidat nem is tudtam mire vélni.ozsimiki írta:24. 8.évad 22.rész:
(direkt nem raktam most napszemcsis smilet, pedig elfért volna egy kettő)