Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem rövid, de a Chuck-nak adj egy esélyt, nagyon jó sorozatsocio66 írta:mondjatok már valami jó sorozatot,ami jó minőségben letölthető, szinkronos és ilyen könnyed,rövid,vicces.
family guy,american dad,big bang theory,my name is earl,így jártam anyátokkal,két pasi meg egy kicsi,ezek megvoltak.
dexterbe belenézek asszem,sokan írtátok hogy jó.
ha olyan tré lesz,akkor inkább felesleges...atya ég az mekkora szenny voltkudu írta:Skins 1. évad utolsó részében énekelnek egy dalt a szereplők.
Mi annak a dalnak a címe?
Am múltkor olvastam, hogy lesz belőle magyar feldolgozás. Olyasmi mint a Rém rendes családból is volt magyar változat.
Még én sem tudom mikor lesz, annyit olvastam, hogy a CBS őszre berendelte a folytatást. Ez az 5. évad nekem nem tetszett annyira, volt pár jó rész, de szerintem elmaradt a korábbiaktól...bence-barca írta:Ma du megnéztem az Így jártam anyátokkal 5. évad szezonzáró részét. Nagyon jó volt, de még régen barátommal beszéltük, h mi lesz az utsó részben és az benne volt alias (Don és Robin szakít)
Megnéztem még hétfőn a trailer-ét, elég félrevezető volt![]()
Csak az a rossz, h nemtom mikkor kezdik el az új évadot :/
Még egyszer: nagyon jó rész!
Na vazz... Ezt is bejeztem.ozsimiki írta:legyek aktuális?![]()
![]()
![]()
...
most néztem meg a finálétPerrero írta:Én már láttam a 24et, de ettől függetlenűl mind2/mind3 lehetséges végkifejletnél lehet mozifilm.ozsimiki írta:
Több helyen is olvastam,hogy elég nagy a valószínűsége egy filmnek, ami Európára fog összpontosítani.
Ezek szerint tényleg nem hallhat meg Jack, remélem nem is fog, bár igazad van, tipikusan olyan karaktert formál, akit ki szoktak nyírni a végére. (szvsz alkalmasabb rá,mint pl PB-nél Michael, ott nagyobbat szólt, de ott meg ezzel is sugalltak ugye valamit. szóval jó volt az úgy.)
1. meghal -> CTU elötti időkből film-> ami engem érdekelne... első pár évadból a Drazen szál, vagy éppen a Michael Madsenes cucc
2. nem hal meg -> adott...
3. elrabolják/börtön/menekül/stb... -> lehet a redemptionhoz hasonló film
Ha, esetleg nem láttad feliratosan, úgy is nézd végig.
Tényleg zseniális, de nem Guy Ritchie műve (de az evokáció ott van). Ő a talán 2 évvel ezelőtti Take it to the next level! címűt rendezte, ami szintén remek.Messi199 írta:http://www.youtube.com/watch?v=idLG6jh23yE Gyerekek ez a video mindent visz
NIKE WRITE THE FUTURE biztos Guy Ritchie műve a Rooney rész kísértetiesen hasonlít a Blöff című film lakó kocsis jelenetéhez
Nincs,de az a film megér annyit,hogy ne ilyen kamerás sz*rba nézd meg.hanem elmenj moziba.gergo9 írta:Ncore-n tényleg nincs még fennt a Prince of Persia film, vagy csak én vagyok vak? Keresésnél nem dob semmit sem.
Mielőtt megnéztem volna az utolsó részt, már tudtam h igazad lesz (és lett isozsimiki írta: de számomra különlegesebb volt mindnél a Lost, gyönyörű befejezés volt.
LOST!
Több helyen is olvastam,hogy elég nagy a valószínűsége egy filmnek, ami Európára fog összpontosítani.fcbarca0827 írta:Na vazz... én is befejeztem...ozsimiki írta:LOST!Röviden: fantasztikuscsodálatos volt. 2005.08.26-án 20:30-kor kezdtem el nézni és 2010.05.25-én 15:16-kor fejeztem be. Az első 2 évadot RTL-en, 3-at AXN-en Lost maraton alkalmával néztem. Aztán, rájöttem, hogy ilyen dolgokat lehet tölteni és, minden héten húztam le az adott részt. Hihetetlen mit ki tud váltani az emberből egy sorozat... Nekem nem a "námbör ván", de "námbör szrí"-nek sem rossz lenni.
Köszönöm Lost!
Más: Közbe leszedtem a "námbör fór" utolsó két részét. (24) Most olvastam nálad Ozsi, hogy lesz film...? Ez, kimaradt. Szóval Dzsekk nem hal még, meg?Pedig ezt reméltem. De csak kinyírják majd, szerintem ő olyan karakter akit a végére ki kell.
![]()
Az a kérdés,csak nem tudok írnifcbarca0827 írta:Gondolom az a kérdés, hogy mi a number és 2.Sanama írta:Ma number 1 és 2 nálad?1.Prison Break (A szökés), 2. Rescue me (Ments meg!)
Gondolom az a kérdés, hogy mi a number 1 és 2.Sanama írta:Ma number 1 és 2 nálad?
Ma number 1 és 2 nálad?fcbarca0827 írta:Na vazz... én is befejeztem...ozsimiki írta:LOST!Röviden: fantasztikuscsodálatos volt. 2005.08.26-án 20:30-kor kezdtem el nézni és 2010.05.25-én 15:16-kor fejeztem be. Az első 2 évadot RTL-en, 3-at AXN-en Lost maraton alkalmával néztem. Aztán, rájöttem, hogy ilyen dolgokat lehet tölteni és, minden héten húztam le az adott részt. Hihetetlen mit ki tud váltani az emberből egy sorozat... Nekem nem a "námbör ván", de "námbör szrí"-nek sem rossz lenni.
Köszönöm Lost!
Más: Közbe leszedtem a "námbör fór" utolsó két részét. (24) Most olvastam nálad Ozsi, hogy lesz film...? Ez, kimaradt. Szóval Dzsekk nem hal még, meg?Pedig ezt reméltem. De csak kinyírják majd, szerintem ő olyan karakter akit a végére ki kell.
![]()