2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
tökéletes a minősége ! és nagyon nagy filmferninho írta:milyen amúgy? jó a minőség?robertfcb írta:gracias
mert én most töltöm arról az online filmnézős linkről egy jó kis progival
de mivel nem látom, nem hallom, ezért érdekelne a minősége
milyen amúgy? jó a minőség?robertfcb írta:gracias
tudom, úgy értettem magyar felirat nélkülitrobertfcb írta:ez a film eleve nem szinkronos x)ferninho írta:tölts le egy angol verziót és rakj rá feliratot![]()
azt már csak találsz
ez a film eleve nem szinkronos x)ferninho írta:tölts le egy angol verziót és rakj rá feliratot![]()
azt már csak találsz
aha, egy vagy talán 2 éve láttam és nagyon tetszett. Jó volna újra megnézni, de hihetetlen hogy nem találom !vargaakos írta:Picasso kalandjai? Svéd vígjáték?robertfcb írta:van egy nagyon jó film, a címe Picasso kalandjai, de nem találok sehol egy életképes torrentet. Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném ! Előre is KÖSZI !
Picasso kalandjai? Svéd vígjáték?robertfcb írta:van egy nagyon jó film, a címe Picasso kalandjai, de nem találok sehol egy életképes torrentet. Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném ! Előre is KÖSZI !
amúgy ez olyan egyértelmű átszabás, hogy csak naprong16 írta:ááá fórumosok, tudnátok segíteni?
Még 15 embert kellene találnom,aki megnézni a linkemet, de már a föld alól sem tudok előkeríteni annyit....nagyon megköszönném, ha megtennétek, hogy rákattintotok az alábbi linkre:
http://www.freeps3.tv/?i=210478
Nem vírus, nem ip lopás...csak egyetlen kattintásra van szükségem tőletek..köszönöm előre is : )
ncore,bithu,beload, de egyiken sincs életképes... az ncore ról 0,7 el jön, a többin fent sincs. és mire gondolsz ami nem torrent és ingyenes?ferninho írta:milyen torrent oldalakra vagy beregizve?
amúgy meg létezik más is a torrenteken kívül...
prong16 írta:ááá fórumosok, tudnátok segíteni?
Még 15 embert kellene találnom,aki megnézni a linkemet, de már a föld alól sem tudok előkeríteni annyit....nagyon megköszönném, ha megtennétek, hogy rákattintotok az alábbi linkre:
Nem vírus, nem ip lopás...csak egyetlen kattintásra van szükségem tőletek..köszönöm előre is : )
Véleményem szerint a feltöltőkártya lehet, hogy hibás vagy lejárt.Srácok. Pannonos(Telenoros) vagyok, és vettem egy feltöltőkártyát. Már vagy 200x beütöttem a 14 jegyű számot, de azt mondja, hogy lejárt vagy hibás Mi lehet a gond szerintetek?
madridistán belinkelte valakibocs az offért, de ezt nem hagyhatom szónélkül:
az aláírásod nagyon üt![]()
![]()
![]()
![]()
bocs az offért, de ezt nem hagyhatom szónélkül:ferninho írta:milyen torrent oldalakra vagy beregizve?
amúgy meg létezik más is a torrenteken kívül...
NSO-ra linkeld be és találj ki egy hül.ye hírt, hogy pl Torres hivatalosan a Chelseaé meg ilyeneket...prong16 írta:ááá fórumosok, tudnátok segíteni?