2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Leszeded hivatalos oldalról, használod 30 napig. Regeditből kitörlöd az ott maradó cuccot, ujrainstallálod. És voálá, újabb 30 nap. Ez megy bő egy éve már nálam.Tim írta:Én is a Kasperskyt tartom a legjobbnak.Egy probléma van csak az "ingyenes" verziókkal hogy általában jön vele egy-két trójai..A neten található kulcsok pedig csak rövid ideig működnek.Érdekes módon viszont van olyan verzió(kínai nyelven) amihez egy éves próba licenszet adnak.Ebből elég körülményesen,de lehet angol nyelvűt varázsolni. A vírusírtók kiválasztása szerintem bizalmi alapon működik. Jópárat kipróbáltam én is,most éppen avira van fent. Avaston,nodon már túl vagyokVictor_Valdes írta: Mondjuk, én Kaspersky-t használok évek óta, mindent használtam már kisebb nagyobb sikerekkel, de messze a Kaspersky-t tartom a legmegbizhatóbbnak. Igaz kell alá egy vas is, az állandó, proaktív és egyéb védelem rendesen eszi a gépet.
Nagyon szépen köszönöm, bár konkrétan nem tudom, hogy kitől kaptam.MR. TROMORT777 írta:
Tudna esetleg valaki meghívót küldeni nekem, fontos lenne.
Én is a Kasperskyt tartom a legjobbnak.Egy probléma van csak az "ingyenes" verziókkal hogy általában jön vele egy-két trójai..A neten található kulcsok pedig csak rövid ideig működnek.Érdekes módon viszont van olyan verzió(kínai nyelven) amihez egy éves próba licenszet adnak.Ebből elég körülményesen,de lehet angol nyelvűt varázsolni. A vírusírtók kiválasztása szerintem bizalmi alapon működik. Jópárat kipróbáltam én is,most éppen avira van fent. Avaston,nodon már túl vagyokVictor_Valdes írta: Mondjuk, én Kaspersky-t használok évek óta, mindent használtam már kisebb nagyobb sikerekkel, de messze a Kaspersky-t tartom a legmegbizhatóbbnak. Igaz kell alá egy vas is, az állandó, proaktív és egyéb védelem rendesen eszi a gépet.
Ezt elmagyaráznád? (nem kötekedés, tényleg érdekel)Talma írta:A manuális frissítés nem éppen egyezik az auto frissítéssel.
Ez lesz szerintem, mert nem nagyon akar reagálni.Talma írta:B terv) enkúrrú szedd lö'
Tudna esetleg valaki meghívót küldeni nekem, fontos lenne.Talma írta:
B terv) enkúrrú szedd lö'
Gondolom ha már napok óta csinálja neki, akkor egy félóránként egyébként is esedékes frissítés nem oldja meg.Talma írta:
Eltaláltam, timeout. Ha tudsz olyat csinálni ezen verziójú uTorrenttel, hogy adott torrentre (wire 5) jobb katt utolsó előtti opció Tracker frissítése, akkor azt próbáld.
Eltaláltam, timeout. Ha tudsz olyat csinálni ezen verziójú uTorrenttel, hogy adott torrentre (wire 5) jobb katt utolsó előtti opció Tracker frissítése, akkor azt próbáld.lui1698 írta:Itt a teljes kép
http://img571.imageshack.us/img571/660/nvtelenr.jpg
Ha egy teljes képet adnál pl. lenn a Tracker fülről, akkor kiderülne. Pl szimplán timeoutol, vagy törölve lett adott torrent, ilyen esetekben lesz piros a nyíl.lui1698 írta:Az mitől van, hogy elkezdtem leszedni egy filmet thepiratebay.org-ról elment 75%-ig és 1-2 napja ezt csinálja: http://img814.imageshack.us/img814/4430/77723856.png
Így van, esetleg ha komolyabb cuccra vágytok akor Win VNC.sjd írta:Akkor az ismerősöd regel és telepít és te az ő jelszavával lépsz beZ.Chris írta:De én úgy szeretném, hogy itthonról irányitsam az egyik ismerősöm sz.gépét, azt, hogy lehet? Az ismerősöm eléggé messze lakik tőlem.
Akkor az ismerősöd regel és telepít és te az ő jelszavával lépsz beZ.Chris írta:De én úgy szeretném, hogy itthonról irányitsam az egyik ismerősöm sz.gépét, azt, hogy lehet? Az ismerősöm eléggé messze lakik tőlem.
feltelepíted, beállítod h azt a gépet szeretnéd irányítani, majd otthagyod, elmész máshova, bejelentkezel, és irányítod a gépedetZ.Chris írta:Nem értem.sjd írta:Logmein
reg, 1. gépre felrakod, beállítod h azt akarod vezérelni (asszem telepítésnél rögtön) és kész
(másik gépre nem kell telepíteni csak netről bejelentkezel)
Szóval én szeretnék írányítani egy másik gépet, felregizek az a hivatolos oldalra, letöltöm a progit, és utána?
Nem értem.sjd írta:Logmein
reg, 1. gépre felrakod, beállítod h azt akarod vezérelni (asszem telepítésnél rögtön) és kész
(másik gépre nem kell telepíteni csak netről bejelentkezel)
LogmeinZ.Chris írta:Segitség kéne, van egy program ( nem tudom a nevét, épp ezt keresem ) az a lényege, hogy ha fel van telepítve 2 gépen, akkor az egyik gépen generál egy jelszót és egy felhasználónevet ( vagy valami hasonlót ) és ha ezt beírja a másik gépen akkor tudja írányítani az 1. gépet.
Kicsit így fúrán hangzik de aki tudja miről van szó annak nem lesz fúra, légyszi írjátok le a nevét és, hogy pontosan, hogy kell használni.
Hát, na. Kötekedős kedvemben vagyok.sjd írta:Te aztán tudod, hogyan nyugtasd meg az embereketVictor_Valdes írta:
Nem kell ezt túlparázni. Avast mellet is benyalod a vírusok jó részét, mint nélküle.![]()
(nem mintha nem lenne igazad)
Te aztán tudod, hogyan nyugtasd meg az embereketVictor_Valdes írta:
Nem kell ezt túlparázni. Avast mellet is benyalod a vírusok jó részét, mint nélküle.