Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fingom sincs, hogy van-e valahol akció, de a Fworld-ben nyugodtan nézz körül, nem vesztesz vele semmit.ge3yra írta:Valaki nem tud kecskeméten valami üzletet,ahol stoplis cipőt lehet venni és lehetőleg van valami akció is most(vagy valaki tudja-e,hogy van-e valami akció footballworldben)
Holnap megyek kecskemét-fradira és akkor,ha már ott vagyok veszek valami cipőt edzésre.
Előre is kösz a válaszokat.
A gépház oldalát nyugodtan le lehet venni, nem tudom mér mondod hogy nem ajánlott, az ismerősöm városszerte ismert gépszerelő, (régi ismerős), nekem azt mondta nyugodtan vegyem le, anyi hogyha nagyon poros belülről a cucc fujjam ki. És egyébként én úgy tudom sokkal jobban igénybe veszi a gépedet a Win7 mint az XP-t (azthiszem másfélszer anyira)El fanático írta:Van a videókártyán plussz ventillátorod? Kis házi barkács és megoldható, plussz bármennyire nem ajánlott, nekem ilyenkor nyáron nincs fent a gépház egyik oldallemeze, segítendő a hűtést - ami inkább akkor kell, ha a párom nyomja a lövöldözős játékokat - Everest-el néha nem árt ellenőrizni a hőfokot, főleg ha maga a helyiség hőmérséklete is döglesztő a skálán...Capon írta:Szerintetek lehetséges az, hogy az Windows7 jobban használja a videokártyát mint az XP? Már vegetál a kártyám és eléggé megszenvedi ha melegszik kicsit az idő, de még nem szándékozok új vidikarit venni ezért érdekelne, hogy lehetne-e rövid távú megoldás ha visszatenném az XP-t? Szerintetek??
Bocs, hogy beleszóltam, amennyiben h.lyeség vagy nem érdekes a számodra...
megnéztem, nálam azt csinálja, h letelik az 1 perc és kattintás nélkül kiadja a kódot alatta meg azt írja, h download the file, szóval nálam normálissocio66 írta:srácok,töltenék le amerikai fater részeket,hotfile-ra van feltéve,ott kiválasztom a hétköznapi letöltést vagy mit,szóval nem a prémiumot,lemegy az egy perc,utána írja hogy kattints a letöltés megkezdésére asszem,kattintok is,de kiírja hogy rossz a kód..
pedig nincs is kód.
mi a teendő?
Van a videókártyán plussz ventillátorod? Kis házi barkács és megoldható, plussz bármennyire nem ajánlott, nekem ilyenkor nyáron nincs fent a gépház egyik oldallemeze, segítendő a hűtést - ami inkább akkor kell, ha a párom nyomja a lövöldözős játékokat - Everest-el néha nem árt ellenőrizni a hőfokot, főleg ha maga a helyiség hőmérséklete is döglesztő a skálán...Capon írta:Szerintetek lehetséges az, hogy az Windows7 jobban használja a videokártyát mint az XP? Már vegetál a kártyám és eléggé megszenvedi ha melegszik kicsit az idő, de még nem szándékozok új vidikarit venni ezért érdekelne, hogy lehetne-e rövid távú megoldás ha visszatenném az XP-t? Szerintetek??
Azért köszi! Jutalom a fáradozásodért:Enrique írta:Kerestem, nem találtam...haze71 írta:Meg tudná valaki mondani, hol találom meg a Friderikusz-showban látott Waszlavik inerjút? 10-15 éve volt. Én nem találtam...
Biztosan, főleg ha be vannak kapcsolva a különböző effektek isCapon írta:Szerintetek lehetséges az, hogy az Windows7 jobban használja a videokártyát mint az XP?
Köszi szépen a segítséget, majd ha megint csinálja akkor ki is próbálom. 8 Giga ramom van, nem a géppel van is probléma.tzolee21 írta:A jó öreg Xpzola8787 írta:Lenne nekem is 1 kis gondom. Sima alap Xp-m van, nem fogom feltenni a 7et ezt ne is írjátok. Néha 1 idő után nem hozza be se az msnt, se az intézőt, nem tudok új ablakot előhúzni, de pl. ha megy a torrent akkor tölti rendesen, ez mitől lehet? Ha újra indítom jó minden.. Ha nincs megfelelő vasad 2 Gb rammal legalább, akkor maradj is az Xp-nél.
Ezt próbáld ki: ctrl+alt+del, folyamatok listája. Keresd meg az explorer.exe-t állítsd le (ha nincs a folyamatok listájában akkor nem fut), majd Start menü futtatás és oda írd be explorer.exe (ez nem az Internet explorer, ez a windows explorer). Intéző tuti menni fog.
Ha tartósan így megy, marad az újratelepítés!
A jó öreg Xpzola8787 írta:Lenne nekem is 1 kis gondom. Sima alap Xp-m van, nem fogom feltenni a 7et ezt ne is írjátok. Néha 1 idő után nem hozza be se az msnt, se az intézőt, nem tudok új ablakot előhúzni, de pl. ha megy a torrent akkor tölti rendesen, ez mitől lehet? Ha újra indítom jó minden.
nekem a kedvencem vapor III,nevezetesen ez:vargaakos írta:Jövőhéten kezdődik felénk a szezon és a cipőm szétment ezért gyorsan vennem kell egyet. Eddig a Total90 Shoot szériát használtam. Egy évig ki is bírják, szeretem is. Most lehet hogy váltanék a CTR360-ra. Erről kellenének vélemények?(a legolcsóbb szériáról) Van e olyan megbízható mint elődje, kényelmes, miben különbözik?
Pár kép: ezek között vacilálok: http://footballworld.hu/images/gallery/ ... -306ni.jpg
http://footballworld.hu/images/gallery/ ... 2611ni.jpg
http://footballworld.hu/images/gallery/ ... 6408ni.jpg
http://footballworld.hu/images/gallery/ ... 7014ni.jpg
Szerintetek?
http://zoleszf1.blogter.hu/Lionel85 írta:Szeretném letölteni a 2010-es Forma-1-es Magyar Nagydíjat, de se a google-ban nem találok linket, se az RTL Moston nem lehet nézni. Még a nyelv sem fontos, csak a futam.
Valaki tud linket?
tudnék ajánlani pár dolgot, kérlek írj egy mailt,segítek.AIniesta8 írta:Hello
Augusztus 21-től utakozok Barcelónába,(28-ig ott leszek)és szeretném megtudni hogy mit lenne érdemes megnézni ott.Persze most csak a klubbal kapcsolatban![]()
Esetleg tudna valaki segíteni?
Barcelona (a város) adatlapja: http://hu.wikipedia.org/wiki/Barcelona#SportAIniesta8 írta:Hello
Augusztus 21-től utakozok Barcelónába,(28-ig ott leszek)és szeretném megtudni hogy mit lenne érdemes megnézni ott.Persze most csak a klubbal kapcsolatban![]()
Esetleg tudna valaki segíteni?
ahonnan leszedtem valami iso cd-ről magyaráztak, de mikor visszakérdeztem, hogy az mi és honnan lehet levadászni, nem mondtak semmit...daffy írta:rosszul írtad ki szerintem. nekem is volt ilyen baj,a dvd-m sajnos ment a kukába :Sskadi írta:sziasztok!
olyan parám lenne, hogy xbox360-r ateszedtem a modern warfare2-t, de nem ismeri fel, aztán dvd-ként akarja lejátszani...
nem tudja véletlenül valaki , hogy mi a baj?
előre is köszi!
rosszul írtad ki szerintem. nekem is volt ilyen baj,a dvd-m sajnos ment a kukába :Sskadi írta:sziasztok!
olyan parám lenne, hogy xbox360-r ateszedtem a modern warfare2-t, de nem ismeri fel, aztán dvd-ként akarja lejátszani...
nem tudja véletlenül valaki , hogy mi a baj?
előre is köszi!