ozsimiki írta:jó persze ez változó, én 25 vagyok, bejön a Himym is,de a Friends-t írd és mond már 8szor néztem kb végig.
aki először ajánlotta Ő is úgy kezdte,h ne a Friends-t vegyem mértéknek, mert ahhoz képest ne várjak csodát, de ha tiszta lapot adunk neki,akkor tetszetős. viszont ha kettőt összehasonlítom nálam egyértelmű a szitu.
Itt most teljesen egyet kell értenem veled.
Én pl 21 vagyok, szal kb hasonló korosztály, én is azt tudom mondani, hogy a Jóbarátok fényévekkel jobb a HIMYM-nél. Most unatkozás miatt újra elkezdtem a HIMYM-et. Jó az első évad nagyon, de valahogy úgy van meg benne csak a poén, ha először látod. Oké röhögsz rajta, egy kicsit, de amikor pl az a rész van, hogy
Barney összehozza Ted-et egy prosti csajjal, és a végén kiderül hogy ugye mégse az a csaj, akkor amikor először láttad szakadtál. Másodjára már megöli a poént az, hogy tudod mi fog történni.
De ez nincs meg a Jóbarátoknál, mert ha 10-szer nézek is meg egy részt egymásután, akkor is széthullok, annyira jó.
Ami még a Jóbarátok mellett áll, hogy 10 évad közül nem tudnék kiemelni egyet sem. Végig ugyanazon a szinten van. Míg a Himym pl olyan, hogy az első két évad olyan 10/9 körül tud mozogni, addig a 3. már csak inkább 10/8,5, a negyedik eleje és vége 10/8, közepe 10/6-7, az ötödik évad egyik részét kivéve viszont a 10/5-öt is alig üti. Annyira gyenge lett hogy jajj.
Alapból olyan keretek közé szorították magukat ezzel az alap sztorival, hogy hogyan ismertem meg anyátokat...már igazából nincs miről beszélniük. Itt lenne mostmár az ideje, hogy találkozzon az anyával, ott még legyen egy kis intrika, és kész. Már annyira elszállt a sorozat az olyan poénokhoz, amik nem hihetőek. Már csak fintorog az ember, hogy persze...már nem azért vicces, mert vicces, hanem azzal próbál vicces lenni, hogy teljesen hülyeség.
Szóval jó nagy osztálykülönbség van a kettő között. Ha a 3. évad után valaki megkérdezte, én nagy lelkesedéssel mondta, hogy ezt muszáj nézni. Ma már az mondom, hogy az első 4-et nézze meg az ember, az ötödiket ne. Pontosabban kérdezzen meg valakit, hogy az ötödikből melyik 2 részt érdemes meglesni. Ennyi.