Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem 6220 classicom van és uezt megcsináltam...albicelesteX írta:Hello!Valaki tudna segíteni,hogy Nokia 6700-ba ez a GPS funkció hogyan működik?
Dánke Drigo, Dánke! (IHM 4 ever...Drigo írta:L.Messi 10 írta:Valaki segítene?
L.Messi 10 írta:Valaki segítene?
Ha jól értem az a gond hogy nem rendszergazda, (ha igen ezt csinálja):bouba írta:Hello!
Remélem tud valaki segíteni,fontos lenne.
Nővérem Németországba ment dolgozni és kapott egy laptopot ,de valami céges gép volt és le van korlátozva így nem tudja letölteni az msn-t vagy skype-t (mindig azt írja ,hogy rendszergazda kell hozzá ha akar valamit)
ezzel lehet valamit csinálni?
illetve : ha nem sikerül megcsinálni, akkor skype -n hogyan lehet előfizetni..?elég hozzá csak egy mikrofon?
nem nagyon értek az ilyesmihez. kinek kell fizetni? át kell utalni? vagy hogyan?
Köszönöm előre is!
Sajnos ezt én sem tudom, de már nekem is okozott bosszúságot. http://www.downloadatoz.com/f/flac-player/ Ez talán segíthetlui1698 írta:flac cuccot milyen lejátszó viszi?
winamp nem hiszem...
Van már olyan képfájl is, ami eleve aktiválva van, és olyat tettem felJason írta:Nem tudna valaki segiteni,abban hogy honnan tudom letölteni a Win7 ultimate aktivációs kódját???előre is kösszönöm.
A removewat csak akkor jó ha megbukott a rendszer,eltávolítja az eredetiség ellenőrző bejegyzéseit.Aktivátor kell hozzá,a neten található kódokkal kár foglalkozni,feketelistás mind.Lionel85 írta:Ha letöltöd a RemoveWAT nevű progit (google), akkor azzal eltudod intézni se perc alatt az aktiválást.
Ha érdekel püben küldök neked kód generátort hozzá, 32 bites verzióhoz.Jason írta:Nem tudna valaki segiteni,abban hogy honnan tudom letölteni a Win7 ultimate aktivációs kódját???előre is kösszönöm.
Google a barátodJason írta:Nem tudna valaki segiteni,abban hogy honnan tudom letölteni a Win7 ultimate aktivációs kódját???előre is kösszönöm.