Na kérem, Péntek reggel óta itt dekkolok Barcelonában.

Szerencsére nem sztrájkoltak a reptéri munkások már.
Sajnos Xavit nemlátom most, remélem legalább Messi és Iniesta kezd. Ha még lehet egy harmadik kívánságom egy Puyol, akkor már minden oks. Őt sajna nemláthattam legutóbb, s már nem sok éve van az öregnek talán.
A jegyekről annyit, hogy 4-5 napja online a servicaixán figyelgettük, s tegnap este meg is vettük őket online magyar mastercarddal. Ha valaki keresne, akkor a nem fedett hosszú oldalon gyakorlatilag a VIP páholynak megfelelő kis blokkban ücsörgök családostól. Szóval eléggé ki lehet válogatni ha az ember hajlandó kivárni az 1v2 nappal meccs előtti időpontig.
Egyébként ilyesmi kaliberű jegyeket ebben a pillanatban is lehet venni online, most csekkoltam. Viszont átlagosan kevesebb a szabad jegy, valszeg most azért van így, mert itt főszezon van, irtó sok a túrista az egész városban, mint a heringek. Meg hirdetik is a meccset alaposan, az egész városban láttam mindenfelé.
És ismét egy kis kritika a Botigák felé: az hagyján h 1-1 dologból nincs méret, bár ilyen mindig volt. De már 4. v 5.ször vagyok itt úgy, hogy a MÉS termékek is piacon vannak, hogy jól segítsék vele a rászorulókat vagy mittom, és az 5 alkalomból egyszer se volt olyan, h találtam méretet pulcsiból, pólóból. Elég nagy kamu az egész jótékonyság itt, baromira nem foglalkoznak az egésszel, ha nem fűződik hozzá érdekük. Szerencsére legalább olyan nincs már, amit régebben tapasztaltam, hogy rendes mezből sincsen méret.
Na, amúgy minden elégjó és strandidő van, majd integetek.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila