Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem sokkal jobban látszik minden, mint az alsó "karély" első 20 sorából. Négy különböző helyen voltam már, de semmivel sem rosszabb, mint lejjebbről. Talán a kanyarban lehet egy kicsit rosszabb, az is csak a hálótartó oszlopok miatt.oregem21 írta:Udv!
azoktol kerdeznem akik voltak mar Barca meccsen es a legfelso karelyban ultek h onnan milyen a kilatas??elvezheto a meccs onnan?
napokban tervezzuk lefoglalni a jegyet es jo lenne egy ket info!!!:)
koszi
Camp Nou Tour keretében 1 percet voltam ott fenn, szerintem se gáz, első ránézésre kicsit rosszabb, mint amit a TVben látszoregem21 írta:Udv!
azoktol kerdeznem akik voltak mar Barca meccsen es a legfelso karelyban ultek h onnan milyen a kilatas??elvezheto a meccs onnan?
napokban tervezzuk lefoglalni a jegyet es jo lenne egy ket info!!!:)
koszi
Nov.13,Barca-Villareal????mbalazs23 írta:Sziasztok!
Nem tudok pontos dátumot h mikor de ki szeretnék menni egy meccsre még idén a Nou Campba! Biztos van köztetek olyan aki már volt nem is egyszer és megköszönném ha segítene néhány dologban pl: jegy kérdés... lehet-e találni olyan oldalt ahol tudok jegyet rendelni, és ez mennyivel drágább mint ha kint veszem meg, mert nem hiszem h telt ház lesz a classicón kívül!???
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Bozsó
Andris írta:Hát, egyrészt tudnod kell hogy most nem sikerült mind a 4őnknek (család) egymás mellé, nade most valami extrém tömeg volt kivételesen, 80.000en voltunk, átlag kb 60-65e a nézősereg tudtommal.
másrészt egymásmellé ha véletlen nem is sikerül, akkor úgy is lehet h 1 v 2 szék van köztetek, és akkor a helyszínen leboltolni az illetőkkel a helycserét, mert egy széken semmi nem múlik ugye, és jófej kint mindenki.
harmadrészt pedig előre nem is lehet jegyet foglalni szinte, pláne nem jó helyre, pláne nem egymás mellé.várni kell meccs előtti 2-3napos időszakig, és akár meccs előtt pár órával is elég foglalni, a legtöbb jegy akkor van kb.
De általában 2-3, most pedig 1 nappal előtte már voltak kiváló helyek.![]()
Konkrétan most a 2. és 3. sorokban ültünk, a második karéj legelejében, pont középpályánál, ergo a legjobb helyeken a stadionban. és kettő volt egymás mellé, egy föléjük, egy meg két oszloppal odébb és egyel lentebb, szal az is kartávolságban gyakorlatilag. Úgyhogy nem egy nagy művészet hála ennek a Seilent Lleiure-nek vagy minek, ami a bérletesek visszamondó rendszerét takarja.
Ok, köszi, megpróbáljuk aztán ha mégsem marad a La Caixa fiók vagy a Camp Nou pénztára szombaton.Andris írta:Zsoma, az hogy lehet náluk vásárolni, nem jelenti automatikusan, hogy a városban bárhol kihelyezett automatáik is kezelik a magyar kártyát, illetve hát a külföldit.![]()
Azért írtam, mert kifejezetten úgy emlékeztem, h az automaták nem kezelik. de lehet hogy rosszul.