2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Már nyert, de nem mindegy még mennyit. Egyenlőre vezet Ausztrália.messideco írta:De nem jött be...
Szerinte 1. H, 2. D, 3. V lesz sajnos. A Birgton az első, a Bornemouth a 3. A Betis, ha föl akar jutni az ilyen háromesélyes meccseket be kell húznia, az oalsz meccs meg lutri, akár jöhet is, de szerinte D lesz.socio66 írta:mivel ma nincs semmi,a nemzeti sport rázód ráadása alapján teszek pár meccset.
brighton-bournemouth d 3,30
triestina-siena h 3,15
las palmas-betis h 2,85
ezek lennének,nagy reményt nem fűzök hozzá,de jobbat úgysem tudnék összerakni most.
Milyen %-ban szoktak az ilyenek bejönni neked?Enrique írta:Elmúlt hétvégi rablásaimat megosztom veletek:
Freiburg-Köln H 2.28
Bristol-Norwich V 2.59
Parma-Milan V 2.00
Nancy-Lyon V 2.25
Sochaux-Lens H 2.11
Luzern-Young Boys 2.29
Tét: 300.-
Másik:
Sunderland-MU D 3.40
Mainz-Hoffenheim H 2.30
Bristol-Norwich V 2.59
Barnsley-Cardiff V 2.42
3/4-be, 100.- pénzzel. (És mind jött persze)
Detto ugyanaz...Pedig altalaban a kisebbligas merkozesek sokkal kiszamithatobbak, szumaszumarum tobet brazil masodosztalyra se teszek.dekor írta:Gyerekek!
Gondoltam, este fogadgatok egy picit... mivel nem volt más, maradt a Brazil 2. osztály. Portuguesa-Caixas.
Tragédia!
Ezek futballistáknak nevezik magukat? minden szögből-irányból rálövik a kapura, de mind csak egy touchdownt ér. Besz.rok!
Általában csak Barca meccsen látok akkora nyomást mint itt volt a hazaiaknál. Végig nyomtak(?), lőttek jobbra-balra-az égbe. A vége 0-2. komolytalan
Fizettél be már,vagy valami bónusszal játszottál? Mert ha bónusz,akkor előbb be kell fizess,hogy kiigényelhesd, +a bónusz összegét meg is kell forgatni.Hunter91 írta:Expekt-ről próbltam pénzt levenni nem sikerült,mert ezt írja
- Lehívása nem járt sikerrel.
Lehívása az alábbi ok(ok)ból hiúsult meg:
Elutasítva,kérem próbálja meg újra.
Ez miért van? 1hete regeltem.
Nálam,meg a haveromnál. Pénzt sem tudok levenni:SLionel85 írta:Nem tudom ki Expektes itt rajtam kívül a fórumon, de vannak hibák az oldallal. Sokszor kiléptet, mikor éppen a fogadásomat csinálom és ez időszakonként jön elő. Kinél van ez így még?