Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát alapvetően nem tapiznak végig, de lehet h ha látják a kezedben a 2 l kannás bort és a karton sört, akkor lehet, h szólnak h inkább nebarcamessi írta:Hali!
Ha valaki meg tudná mondani, még elég fontos infó lenne, hogy mit lehet bevinni meccsre? Gondolok itt sörre, borra, ásványvízre, üdítőre...
Választ előre is köszi.
Jól mondja a barátom, köszi az infókat tegnap sikerült a servicaixán venni két jegyet a 0532be, szerintem ár érték arányban nagyszerű a kilátás!oregem21 írta:..... okes koszi mindenkinek az infokat!!!

Én idén a Barca-Milan meccset néztem az utólsó előtti sorból és szerintem még onnan is nagyon jó és élvezhető a meccs.És persze a hangulatot ott is lehet éreznioregem21 írta:Udv!
azoktol kerdeznem akik voltak mar Barca meccsen es a legfelso karelyban ultek h onnan milyen a kilatas??elvezheto a meccs onnan?
napokban tervezzuk lefoglalni a jegyet es jo lenne egy ket info!!!:)
koszi
Szerintem sokkal jobban látszik minden, mint az alsó "karély" első 20 sorából. Négy különböző helyen voltam már, de semmivel sem rosszabb, mint lejjebbről. Talán a kanyarban lehet egy kicsit rosszabb, az is csak a hálótartó oszlopok miatt.oregem21 írta:Udv!
azoktol kerdeznem akik voltak mar Barca meccsen es a legfelso karelyban ultek h onnan milyen a kilatas??elvezheto a meccs onnan?
koszi
Camp Nou Tour keretében 1 percet voltam ott fenn, szerintem se gáz, első ránézésre kicsit rosszabb, mint amit a TVben látszoregem21 írta:Udv!
koszi
Nov.13,Barca-Villareal????mbalazs23 írta:Sziasztok!
Nem tudok pontos dátumot h mikor de ki szeretnék menni egy meccsre még idén a Nou Campba! Biztos van köztetek olyan aki már volt nem is egyszer és megköszönném ha segítene néhány dologban pl: jegy kérdés... lehet-e találni olyan oldalt ahol tudok jegyet rendelni, és ez mennyivel drágább mint ha kint veszem meg, mert nem hiszem h telt ház lesz a classicón kívül!???
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Bozsó