Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha már letöltötted a sopcastet,akkor klikkelj rá rojadirectán a linkre,ami majd megnyitja automatikusan a csatornát sopcasttel.visca el barca írta:techinkai analfabéta vagyok kellene egy kis segitseg.
ncaa-t (college footballt) akarok nézni, a roja directan-n van egy csomo link, de mind ilyen p2p-s amihez vmi sopcast kell. nah én azt letöltöttem de lövésem nincs mi hogy megy rajta...
vmi egyszeru "elmagyarazast" kérnék..
köszi!
L.Messi 10 írta:Tegyél újra mindent! MSN utána Plus és utána Skin!wuwu írta:Most meg az msn nem indul el
Tegyél újra mindent! MSN utána Plus és utána Skin!wuwu írta:Most meg az msn nem indul el
L.Messi 10 írta:Amikor leszeded, ha van fenn Messenger Plus az automatikusan felajánlja hogy beállitsa-e.wuwu írta:Hello nem tudja valaki hogy hogyan kell beilleszteni az msn Skint? Nekem sehogyse jon ossze
Amikor leszeded, ha van fenn Messenger Plus az automatikusan felajánlja hogy beállitsa-e.wuwu írta:Hello nem tudja valaki hogy hogyan kell beilleszteni az msn Skint? Nekem sehogyse jon ossze
Andris írta:De nem a keresőről van szó, a böngésző sávról. Ahova beírod hogy www.eurobarca.hu ...
Egyébként próbáltam amit mutatsz, hátha ezt is változtatja, de nem. Ráadásul kitöröltem a yahoot, és új indításkor már ismét ott volt.
akkor esetleg nem lehet h letöltöttél valami szemetet? programok telepítése/törlése résznél nézd meg h van-e yahoo toolbar vagy valami hasonló. illetve a beállítások/főlap/kiegészítők keresése résznél is lehet valami hasonló,ami bekavarhat,ott le is lehet tiltani dolgokatAndris írta:De nem a keresőről van szó, a böngésző sávról. Ahova beírod hogy www.eurobarca.hu ...
Egyébként próbáltam amit mutatsz, hátha ezt is változtatja, de nem. Ráadásul kitöröltem a yahoot, és új indításkor már ismét ott volt.
ha pdf, akkor:Auron írta:Valaki tudna abba segíteni hogy a telefonomon(sony ericsson W910i) milyen programmal tudnám megnyitni, olvasni az e-bookos dolgokat?
Előre is köszönöm a válszokat
Andris írta:Srácok, a FF-om böngészősávjába ha eddig beírtam valamit, ami nem link volt, akkor automatikusan google keresést küldött rá. most ez átváltott yahoora, ami nagyon nem jó.
Átnézegettem a beállításokat gyorsan, de így hirtelen nem találtam hogy ezt hol állíthatnám vissza. Lehet h elsiklottam felette.
Ötlet ?
Add ki mondjuk a tárkinak vagy valami hasonló szervezetnek, pár milláért meg is csinálják nekedZolinho1 írta:Köszönöm a válaszokat srácok! Szerintem is a Barcának van a legtöbb szurkolója Magyarországon, de az a baj hogy ezt valahogyan bizonyítanom kéne. Mert Barcáról írok szakdogátés a konzulens mondta hogy ilyen adatokat irodalomjegyzékre hivatkozva alá kell támasztani
Jah nem annyira fontos. Ez egy webes szakdolgozat lesz, szurkolói honlap, és a bevezetésben írtam erről hogy Európában a legtöbb szurkolója a Barcának van, erre találtam is sok helyen bizonyítékot, de arra hogy itthon is ők a legnépszerűbbek, arról nem. És így nem írhatom bele, de akkor megoldom úgy hogy nem írom belemessideco írta:Csak nem tudod sajnos. De miért ilyen fontos a statisztika, ha nem szociológiából kell? Vagy már az egyetemen van ez??