Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Drukkolok neked, ugyanis az Ajax-ot és a PSV-t én lecseréltem egy Mainz, Athletico Madrid párosra.. 200*15.. szval hajrá mi!nemtom99 írta:Mára:
(0-1)Lazio-Portogru H
Hoffenheim-Ingolstad H
(0-1)Ajax-Heerenven H
Vitese-PSV V
Logrones-Valencia V
PoliEjido-Villareal V
Ez tényleg bejöhet! Sok szerencsét. Nézem meik lehet a legkockázatosabb, de szerintem mindegyik sima.Ákocka írta:Úgy döntöttem, kipróbálom Betclicen a 6000 forintos ingyenkört.
Szombatra ki is néztem a következő meccseket:
Arsenal FC - West Ham United H
Everton FC - Stoke City H
Wolverhampton Wanderers - Manchester City V
CF Valencia - Real Zaragoza H
FC Barcelona - FC Sevilla H
~5,5ös odds jön ki, kb 32 rongy jönne.
Véleményeket várok. Tudom, hogy elvileg nincs kockázat, de azért nekem ez elég magas tét lenne most az egyszer, így olthatatlan vágyat érzek a nyerésre.
Hát sajna ez van. Majd legközelebb...Lionel85 írta:Túl merész volt sok vendéggyőzelemmel megjátszani. Egyik tuti nem jön be, és lám, rögtön az első úszott is.Xaviego írta:Az, ezt komolyan nem hiszem el. Már első meccsen elbukok. Meg is érdemlik a másodosztályt:DDD
Túl merész volt sok vendéggyőzelemmel megjátszani. Egyik tuti nem jön be, és lám, rögtön az első úszott is.Xaviego írta:Az, ezt komolyan nem hiszem el. Már első meccsen elbukok. Meg is érdemlik a másodosztályt:DDD
Na erre nagy az esély hogy bejön, és a nyeremény is jó.Xaviego írta:Raktam ma tipmixet, majd meglátjuk mi sül ki belőle...
Koblenz-Hertha (V, 1,66)
*(1-0)Murcia-Real Madrid (V, 1,57)
*(1-0)Ceuta-Barcelona (V, 1,51)
Aachen-Mainz (V, 2,00)
Offenbach-Dortmund (V, 1,53)
Vitesse-PSV (V, 1,30)
Cordoba-Racing (V, 2,23)
Am várható nyereményem: 200---> 6980,-
A kiemeltet én tuti kihagynám, nincs nagy különbség a két csapat között, sem a tabellán, sem a formát nézve, plusz a Fürth ki is kapott a hétvégén...Fernando írta: Köge vs. Midtjylland V 1.48
Admira vs. FC Vienna H 1.24
Fürth vs. Augsburg H 2.20
Montpellier vs. Ajaccio H 1.54
Birmingham vs. Brentford H 1.30
Fiorentina vs. Empoli H 1.46
Murcia vs. Real Madrid V 1.20
HV71 vs. MODO H 1.65
NEM,mivel ez nem kérdés volt,ezért nem magyarázom bővebben. max 1 oldalt kell visszaolvasni a válaszért.DaNiAlVeS8 írta:kombinált fogadás esetén akármennyit találsz el,ugyanúgy az alaptéttel,jelen esetbe 200 Ft.-al fogják megszorozni az adott szorzót..
Most megmondom Schalke viszi!Luxus írta:Sziasztok
Fernando én ajánlanám neked a Turku PS - HIFK finn jégkorongmeccset Vendég sikerre.1,85ös odds a Turku a tök utolsó 16 meccs győzelem nékül 29-69es gólaránnyal,míg a HIFK a 2. 15 meccséből 9et megnyert,2-t hosszabbítás után nyert és 3szor kapott ki gólaránya 54-37.
Valamint a Saipa-JYP Vendég is jó lehet a 12. fogadja az 1.-t.Szintén 1,85ös odds.
Saipa 15 meccs 4 győzelem 1 hosszabbítás után 7 vereség 3 hosszabbítás után 31-43 as gólarány
JYP 15 meccs 11 győzelem 1 hosszabbítás után 2 vereség 1 hosszabbítás után 40-18as gólarány.
Ezeken kívül én megteszem a Roda-Nijmegent Hazaiba,a Roda most nagyon nagy formában van.Melléjük még Real,Barca,Birmingham is odafér.
Németek közül a nagyon neccesen de meghúzom a Cottbus-Freiburgot V be és a FSV Frankfurt-Schalkét V be.