Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, bizos kap pénzt ezekért a média bohóckodásokért, de szerintem ez közel nem fedezi a bírásgait. 60 ezer euró = kb. 17 millió forint és ez csak a 2005-ös clasicoról van neki, és rengeteg helyen ugrál. Pl. a VB-döntős incidensért se 5 eurót meg egy enyje-benyjét kapott szeintem.messideco írta:De szerintem a pénzbírság mögött szép summákat begyűjt. Lásd TV2-ős incidens...
Hát tuti a pénzéhesség miatt gyűjtögeti a 60 ezer eurós bírságokat.messideco írta: Hát nem. Eddig csak pusztán hobbyból, vagy feltűnési mániából csinálta. De most simán a pénzéhség miatt teszi...
Nekem még csak 56 euró volt a legnagyobb nyereményem, de cashben, és mivel csak 5 euróval szálltam be, nem volt olyan rossz. Ilyen 20-30 eurókat azonban elég gyakran szoktam nyerni. Mondjuk most szombaton nem volt jó a lapjárás, tournamenton elment 8 euróm, meg Cashben 35.daffy írta:nyertem 30k-t pokeren![]()
tudom,nem olyan sok,de nekem még csak a 3. 10.000ft feletti nyereményem,így nagy dolognak számít![]()
2. lettem egy versenyen. 5óra játék után.
végre én is kapok valamit karácsonyra:D
Hát nem. Eddig csak pusztán hobbyból, vagy feltűnési mániából csinálta. De most simán a pénzéhség miatt teszi...S.Agüero írta:Miért eddig nem azt látta belőle?messideco írta:Jimmyt is utolérte a média pénzáradata, már ő is üzletet lát az egészben
De.
nekem is az a terv h kiveszem,de ilyenkor nehéz leállniS.Agüero írta:Vagy inkább te is adsz.daffy írta: végre én is kapok valamit karácsonyra:D![]()
![]()
Lesz miből költekezned.
Egyébként én is pokerezek bwinen cash game és amit nyerek majd karácsonyra kiveszem.
Vagy inkább te is adsz.daffy írta: végre én is kapok valamit karácsonyra:D
nem örülök egyelőre, mert az invitel szolgáltatásaira csak panaszt hallottam eddig, ehhez képest a fibernet elég korrekt (legalábbis itt Csongrádon...)rszergej írta:No fibernetesek, egy kis jó hír![]()
A mostaninál már csak jobb lehet.
http://www.fibernet.hu/files/Fibernet_n ... er-pdf.pdf
Netes póker, vagy "élő haverokkal/akárkikkel"? Ha előbbi, akkor, már annyira nem hat meg. Sokat láttam már.daffy írta:ó srácok,ma pokereztem és láttam royal flusht. olyan,mint az északi fény,van,de kevesen látják. hát nekem ma megadatott,aki pokerezik,az tudja h mi jelent