A tulaj nagy Barcás.ElBartimaeus írta: Azt hadd kérdezzem meg, hogy ezt hogy sikerült így összehozni?![]()

Póker jöhet, csak ne szerdán legyen.

Pókerezhetnénk vmikor igen, de jövőhéten és spec nem érek rá, lesz vagy 2-3 vizsgám így izibe... De az alapötlet jó! Holnap gyere nézz el, és medumáljuk a részleteket... meg hogy mikor hozzátok badival a tartozásotokat...Drigo írta:Nem hangzik rosszul, mondjuk nem az én árkategóriám (gondolom nem én vagyok az egyedüli, egy 1x átlagéletkorú fórumos közösségből), de aki megy/megengedheti magának, annak HF![]()
Jövő héten nem pókerelünk egyet?
Esetleg mivel ez egy jól megszokott hellyé válik nem is kell augusztusig várni. Mit szólsz Ozsi? Esetleg jövő év elején fel kéne nézni meglátogatni azt a helyetozsimiki írta: Minden esetre respekt Ivánéknak! A fővárosi fórumereknek ez mindenképp jó lehetőség,h kialakítsanak egy állandó, jó kis társaságot. Aztán elérkezik az augusztus vége és közbeszól a vidék is![]()
Ebben vhogy együtt érzekkurdt írta: Nem lakom közel, a közlekedés nem a legegyszerűbb, de igyekszem ott lenni!
Nagyon örülök, hogy tudod; csak az egésszel annyi a baj, hogy én viszont nem, ellenben szeretném.Slither írta:Én tudom hogy mi lesz a hír.![]()
Amúgy nem véletlen hogy ebbe a topikba írt Andris.
Én sem látok semmi "újat".L.Messi 10 írta:Csak Én nem veszem észre, hogy mit kellene figyelni, vagy még nincs mit?Andris írta:Figyeljétek a főoldalt Hölgyek, Urak!
Csak Én nem veszem észre, hogy mit kellene figyelni, vagy még nincs mit?Andris írta:Figyeljétek a főoldalt Hölgyek, Urak!