Igazad van, nyilván nem látok bele a dolgokba, hogyan is látnák bele, ha semmi tájékoztatást nem kapunk/tunk, vagy egyszerűen amiket mégis, az egyszerűen fals.
És valóban, azt sem tudom, hogy mennyibe kerül a havi fenntartás, vagy mennyi a gépek összértéke. De azt sem, hogy mennyi folyik be a bannerekből.
Ezek után egy kérdéskör merül fel bennem, más oldalak hogyan tudják fenntartani magukat? Ott is csak bannerek vannak. Nem tudom mennyi a napi egyedi látogatás, de elnézve a fél képernyőt kitakaró reklámokat, valami nem stimmelhet, ha nem sikerül elég pénzt szerezni a fenntartáshoz. Vagy tényleg valami hi-tech cuccot használhattok, csak kérdem én annak meg mi értelme. Mondom ezt úgy, hogy nem értek egyáltalán ehhez a témához, pusztán kívülállóként találgatok, illetve elnézve azt, hogy mennyi más oldal tud mégis működni, furcsa a helyzet.
Persze mindezek ellenére, még érthető is lenne, ha pénzre van szükségetek akármire is, csak a mikéntje érdekes. Időről időre előjönnek a mindenféle "nyereményjátékok" küldj ilyen sms-t és nyerj olyan golfot stb., amiből persze "érdekes" módon semmi nem lesz soha. Nekem összességében ezek a susmusok nem tetszenek, és ettől lesz az egész hihetetlenül ellenszenves.
Azt azért szeretném leszögezni, hogy a széles tartalomért köszönet.
Talma írta:Drigo: ha belelátnál a dolgokba, rájönnél mekkora butaság az, amit írtál. Talán nem tehettünk arról, hogy jöttek kopogtatni a szerzői jogokat védő szervezetek.
Nagyot néznél, ha számszerűen leírnám mennyibe kerül a havi fenntartása, illetve a gépek összértéke.