2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valamelyik hátha:MQuC írta:Sziasztok!
Gyorssegélyre lenne szükségem. Barátnőm szeretne venni Chelsea-s kulcstartót és tollat valakinek (Ki tudja miért pont a Chelsea:D ) , na de a lionban pont nem volt, hiába volt a honlapon feltűntetve ( jellemző)
Az a baj, h a bolt amit tudtam bezárt, tehát a lényeg, hogy mondanátok nekem ilyen jellegű ajándékboltokat Budapesten? Lehetőség szerint a belvárosban. 4-14 ker
a képen tök más a 2 mez színe,ez takarhat anyagkülönbséget vagy csak simán színtónus különbséget. a liga logót és a sárga ujjat már említették előttem. a 2 mez teljesen más. az egyik otthoni nike "póló",a másik futballmezAttila919 írta:Sziasztok srácok!!!!!!!!!!
Barca mezt szeretnék venni és már ki is néztem 2 mezt de nem tudom eldönteni miért drágább az egyik mint a másik.http://www.lionsport.hu/catalog/product ... s_id=19136 másik:http://www.lionsport.hu/catalog/product ... s_id=17941 leírná valaki mi a különbség? előre is köszi:)
azért drágább az egyik mint a másik mert az olcsóbban nincs név meg szám, mert az csak szurkolói mez. a másikon viszont van.Attila919 írta:Sziasztok srácok!!!!!!!!!!
Barca mezt szeretnék venni és már ki is néztem 2 mezt de nem tudom eldönteni miért drágább az egyik mint a másik.http://www.lionsport.hu/catalog/product ... s_id=19136 másik:http://www.lionsport.hu/catalog/product ... s_id=17941 leírná valaki mi a különbség? előre is köszi:)
Ezt mindig befújják lesnek, de szerintem, ha úgy pattan meg a lövés a védőn, hogy azt gól esetén is öngólnak irnák, akkor az elvileg lehetne ellenféltől kapott labda és szabályosnak tekinthető gól.Bob_Marley írta:Ellenféltől kapott labda csak abban az esetben érvényes ha konkrétan odapsszolja a támadónak a védekező csapat egyik játékosa!Lepattanó labda esetében a lövés pillanata számít!Szval az adott szituáció amit felvázoltál LESCharlie írta:Hello,
Volt egy kis "vitám" haverommal, egy szituáción és ebben kérném a segítségetek, hogy melyikünk is a hülye:
Tehát,
Viszi az 1es számú csapat játékosa a labdát, aki kapuralövi, ami megpattan a 2es számú csapat védőjén és irányt változtat a bogyó, majd a lesen tartókodó 1es számú csapat játékosa elé pattan, aki belövi és gól.
Kérdés:
Ér-e a gól avagy sem?
C.
Ellenféltől kapott labda csak abban az esetben érvényes ha konkrétan odapsszolja a támadónak a védekező csapat egyik játékosa!Lepattanó labda esetében a lövés pillanata számít!Szval az adott szituáció amit felvázoltál LESCharlie írta:Hello,
Volt egy kis "vitám" haverommal, egy szituáción és ebben kérném a segítségetek, hogy melyikünk is a hülye:
Tehát,
Viszi az 1es számú csapat játékosa a labdát, aki kapuralövi, ami megpattan a 2es számú csapat védőjén és irányt változtat a bogyó, majd a lesen tartókodó 1es számú csapat játékosa elé pattan, aki belövi és gól.
Kérdés:
Ér-e a gól avagy sem?
C.
Nem ér a gól,mivel pl. ha a kapusról pattan oda,akkor sem adják meg,hanem befújják a lest.Charlie írta:Hello,
Tehát,
Viszi az 1es számú csapat játékosa a labdát, aki kapura lövi, ami megpattan a 2es számú csapat védőjén és irányt változtat a bogyó, majd a lesen tartózkodó 1es számú csapat játékosa elé pattan, aki belövi és gól.
Kérdés:
Ér-e a gól avagy sem?
C.
Szerintem ellenféltől kapott a labda, így a gól érvényes lesz.Charlie írta:Hello,
Tehát,
Kérdés:
Ér-e a gól avagy sem?
C.
Igen most már én is ebben gondolkozokMessithebest írta:Akkor nem tudok mást,vegyél egy memóriakártyát.AIniesta8 írta: Azért mentem a pendrive-ra mert az alap memóriára valahogy nem tudok menteni.
Akkor nem tudok mást,vegyél egy memóriakártyát.AIniesta8 írta: Azért mentem a pendrive-ra mert az alap memóriára valahogy nem tudok menteni.
köszi szépen a 2. az nagyon tetszős :DDHunter91 írta:Én ma már nem teszek-veszek.cripwalker írta:Sziasztok.
Vicces,morbid vagy akármilyen buta karácsonyi idézet,szöveg,sms-re lenne szükségem holnapra.Aki tud kérem segítsen,nagyon megköszönném. : )
Egész nap csak sokat eszek.
Jézuskával piálok,
Boldog Karácsonyt kívánok!
Gyantás a seggem,
csilingel a herém.
Biztos, hogy a karácsonyfa jött hátulról belém.
Boldog Karácsonyt!
Azért mentem a pendrive-ra mert az alap memóriára valahogy nem tudok menteni.Messithebest írta:Próbálj az alap memóriára menteni.(Arcadeon is van 250 MB) Ha úgy sem megy akkor passzolom.AIniesta8 írta:Egy kis segítségre lenne szügségem.
Elkezdtem játszani a PES 11-el Xbox-on de sehogy sem tudok menteni.Nincs eredeti memóriakártyám hanem egy pendrive-ot formáztam meg az xboxon és így kompatibilis lett vele és úgy működik mint egy rendes memóriakártya.(a többi játéknál jól működött)Szerintetek a játékkal lehet a baj,vagy az xbox-on kéne csinálni valamit?
Előre kösz a segítséget.(Ha valakivel történt ilyen az is elmondhatná hogy mit kéne csinálni)
Próbálj az alap memóriára menteni.(Arcadeon is van 250 MB) Ha úgy sem megy akkor passzolom.AIniesta8 írta:Egy kis segítségre lenne szügségem.
Elkezdtem játszani a PES 11-el Xbox-on de sehogy sem tudok menteni.Nincs eredeti memóriakártyám hanem egy pendrive-ot formáztam meg az xboxon és így kompatibilis lett vele és úgy működik mint egy rendes memóriakártya.(a többi játéknál jól működött)Szerintetek a játékkal lehet a baj,vagy az xbox-on kéne csinálni valamit?
Előre kösz a segítséget.(Ha valakivel történt ilyen az is elmondhatná hogy mit kéne csinálni)
Én ma már nem teszek-veszek.cripwalker írta:Sziasztok.
Vicces,morbid vagy akármilyen buta karácsonyi idézet,szöveg,sms-re lenne szükségem holnapra.Aki tud kérem segítsen,nagyon megköszönném. : )