Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja,az én "tuti tippemből" is mi lettGame90 írta:A darts-os Mervyn King megnyalhatja a bal herémet, rohadt ideges vagyok miatta. Viszonylag sok pénz ment el rajta, az esti NBA meccseken vissza kéne szereznem a pénzt, de inkább nem írom be, hogy miket rakok, csak balszerencsét hoz
Szintén. Oké, hogy nem volt Dirk, de a Torontoban sem játszott Bargnani, mondom simán nyernek, de ezek mennyit szerencsétlenkedtek...Slither írta:Hogy rohadna meg az a nyomorék Dallas! Otthon képesek voltak kikapni egy sérülésekkel teli Torontotól. Még hogy bajnokesélyesek... Remélem kisöprik őket az első körből.
végül ma tettem egy felvezető szelvényt,ha az jön,akkor hétvégére rakok egy 10est a barca,porto meccsre és utána mehet fel netre. ha nem jön,akkor előről az egészFernando írta: Annyit biztos, hogy ne tegyé rá. A Chelsea olyan alapon történt nálam, hogy muszáj nyerniük. 10-essel ne támadj. Egyébként szerintem jók azok a meccsek amiket a Barca mellé akarsz tenni. Jönnie kell.
Épp ez az, hogy az Arsenal jobb idegenben, mint otthon.Egyébként a Wigan-nek kaparni kell nagyon, az Arsenal meg idegenben játszik, és 1 győztes rangadó még nem azt jelenti, hogy most adnak a ligának 'mint állat'. Kaptak már ki otthon a WBA-tól is simán...
Ez miért baj? Rakd meg!Piqué írta:Azért érdekes hogy a három mai Premier League meccs közül a legjobb formában lévő csapatra van a legnagyobb odds..![]()
Annyit biztos, hogy ne tegyé rá. A Chelsea olyan alapon történt nálam, hogy muszáj nyerniük. 10-essel ne támadj. Egyébként szerintem jók azok a meccsek amiket a Barca mellé akarsz tenni. Jönnie kell.daffy írta:arsenal,chelsea mennyire tuti? megtámadjam egy 10essel?Fernando írta:Érdekes körülmények között, de elment a 2. szelvényem, nem baj az első jött. Holnapra:
Wigan vs. Arsenal V 1.44
Chelsea vs. Bolton H 1.25
*(0-1)Club Brugges vs. Charleroi H 1.60
Caja Laboral vs. Manresa H 1.07
Odds: 3
Még jó hogy nem bwin-en játszol.Hunter91 írta:Valami tuti tipp nekem sem ártana.
Tegnapi történet:
Tegnap megraktam a Miami Heat-New York Knicks meccsen,hogy a Knicks 98 pont alatt dob. Felkeltem megnézni a meccset.
Első negyedben 20pont körül dobtak.
Második negyedben szintén 20pont körül.
Itt mondtam öcsémnek,hogy ha 98 pontot dobnak pontosan akkor beszar..ok.
Harmadik negyedben is hasonlóan termeltek.
Jött a negyedik 4ed itt aztán beindultak a new york-iak mint az állat a Miami nem is védekezett.Minden bement amit rádobtak,aztán jött az utolsó 3 perc ami már olyan volt,hogy 6pont kellett ahhoz hogy elérje a 98 pontot.
Jöttek a faltok büntető itt-büntető ott Miami jobban szórta a büntetőket.
Utolsó perc(már vért izzadtam) ilyen lassan még nem telt el egy perc. Mivel szoros volt az eredmény jöttek a faltok. Közben 96ra módosult az állás a vendégeknél. Támadott a Miami,aztán az utolsó négy másodperc következett amikor faltolták dobás közben a Stoudemire-t.
Mondom nem dobhatod be,fojt rólam a víz.
Első bement(97) második is bement (98 ). Itt elszakadt a cérna akkorát káromkodtam hajnali 4kor,mi az hogy pont 98 pont. Hogy nem......szájba te......!
Aztán szomorúan elmentem aludni. Gondoltam hogy most ez már úgyis elment(3000forint).
Hogy minden történet HappyEnd-el végződjön ma nézem a Betsson számlámat,hogy rajt van a 3000forint. Mivel pont 98at dobtak ezért 1szeres szorzóval töröltékÍgy most mindenki boldog
Amúgy a Stoudemire vasból van? Neki nem kell pihenni? Végigfutotta,végighajtotta a meccset. Nem is volt kispadon. Nem értem hogy bírja...
Gratula a hokishoz!Barcaman14 írta:Bejött a hokis szelvényem!Plusz ma még él egy szelvényem, amin a Milwall és az Arsenal meccs jött, már csak a Hibernian van.
Azért remélem a 2011-es év szerencsésebb lesz a sportfogadóknak, mert az ideit nézve jócskán minuszban vagyok még így is!
Ahogy daffy kolléga is írta, az nhl-ben nincs biztos eredmény, nem hiába nincsenek 1,3-1,5ös oddsok soha, max. esetleg svájci, német ligába.deak95 írta:Nem nagyon értek a hokihoz de táblázat alapján "tuti" meccsek... Szerintetek?
New Jersey - NY Rangers V 2,18
NY Islanders - Pittsburgh V 1,8
Phoenix - Los Angeles V 2,32
Odds:9 Ehhez érdemes tenni 4 sánc győztest? (nem Morgenstern és nem is Kofler nyer, hanem más 2,07ért?)
nhl-ben nincs tuti,bárki verhet bárkit. az első kettő esélyes,de a los angelest milyen megfontolásból tetted meg?(mint írtam,bejöhet amúgy)deak95 írta:Nem nagyon értek a hokihoz de táblázat alapján "tuti" meccsek... Szerintetek?
New Jersey - NY Rangers V 2,18
NY Islanders - Pittsburgh V 1,8
Phoenix - Los Angeles V 2,32
Odds:9 Ehhez érdemes tenni 4 sánc győztest? (nem Morgenstern és nem is Kofler nyer, hanem más 2,07ért?)
FC Bruges - Charleroi H 1.20kennyke04 írta: utóbbira én még nem tennék mostanában és még csak olyan kirívóan magas szorzójuk sincs - pedig a formájuk indokolná - amiért azt mondanám kár kihagyni.
utóbbira én még nem tennék mostanában és még csak olyan kirívóan magas szorzójuk sincs - pedig a formájuk indokolná - amiért azt mondanám kár kihagyni.daffy írta:arsenal,chelsea mennyire tuti? megtámadjam egy 10essel?Fernando írta:Érdekes körülmények között, de elment a 2. szelvényem, nem baj az első jött. Holnapra:
Wigan vs. Arsenal V 1.44
arsenal,chelsea mennyire tuti? megtámadjam egy 10essel?Fernando írta:Érdekes körülmények között, de elment a 2. szelvényem, nem baj az első jött. Holnapra:
Wigan vs. Arsenal V 1.44
Ezt én is néztem, de végül nem mertem megrakniHunter91 írta:Én most a Maimi Heat meccsen fogadtam meg azt,hogy a Kniks 100 pont alatt dob. Ha a Lakers ellen simán hozták akkor a Kniks ellen miért ne menne. A legjobban védekező csapat akar lenni a Miami és ezt már bizonyították is meccseken is 1.90 rá az odds. Erre raktam 3000forintot. Szerintem ez biztos tipp.
Én most a Maimi Heat meccsen fogadtam meg azt,hogy a Kniks 100 pont alatt dob. Ha a Lakers ellen simán hozták akkor a Kniks ellen miért ne menne. A legjobban védekező csapat akar lenni a Miami és ezt már bizonyították is meccseken is 1.90 rá az odds. Erre raktam 3000forintot. Szerintem ez biztos tipp.szajko írta:A szeretett csapatod győzelme? Úgyis elverik a legkisebb madridi csapatot.daffy írta:ha valakinek van egy,max két jó és meglehetősen biztos tippje a hét bármely fogadására,akkor írja le legyen szíves. egy 10es menne fel rá,ami nekem ritkán van sportfogadásra,így nem is szeretném elbarmolni egyből.
*(0-1) Barcelona - Levante 1.24 a hazai,mellé kéne még egy hasonlóan biztos fogadás...valaki? (Fernando?)
A szeretett csapatod győzelme? Úgyis elverik a legkisebb madridi csapatot.daffy írta:ha valakinek van egy,max két jó és meglehetősen biztos tippje a hét bármely fogadására,akkor írja le legyen szíves. egy 10es menne fel rá,ami nekem ritkán van sportfogadásra,így nem is szeretném elbarmolni egyből.
*(0-1) Barcelona - Levante 1.24 a hazai,mellé kéne még egy hasonlóan biztos fogadás...valaki? (Fernando?)
A hoki az egyik legnehezebb sport fogadás szempontjából.Barcaman14 írta:Nagyjából semmit nem értek a hokihoz, de ezt rakom mára:
Nashville-Dallas V 2,28
Washington-Montreal H 1,90
Pittsburg-Atlanta H 1,78
200ft1540ft
Valaki erősitsen meg abban hogy ez bejöhet!
Még nem néztem a kínálatot, de majd átnyálazom és ha érdekel beírhatok 1-2 meccset ami biztos.daffy írta:ha valakinek van egy,max két jó és meglehetősen biztos tippje a hét bármely fogadására,akkor írja le legyen szíves. egy 10es menne fel rá,ami nekem ritkán van sportfogadásra,így nem is szeretném elbarmolni egyből.