Segítség kéne
- Messithebest
- Director del Fútbol
Üdv!A problémám az lenne,hogy kiírtam kb 4edjére a Fight Night Round 4et Xboxra. Első 2 alkalommal a felénél megszakadt az írás,2ik két alkalommal beteszem a boxba és egyből kiírja hogy a CD olvashatatlan. Mi lehet a baj? CloneCDvel írtam,úgy mint a többi más játékot,és azokkal nincs is gond. Valaki tudja mi lehet a baj?

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- MessikeBarca
- Barça C
Bocsánat, hogy szilveszter este zavarok!
Ha van valamelyikőtöknek 1 szabad meghívója egy torrentoldalra kérem küldje el!Előre is köszönöm.
Ha van valamelyikőtöknek 1 szabad meghívója egy torrentoldalra kérem küldje el!Előre is köszönöm.
Respect Barca;)!
Örülök hogy segíthettem. Nem tudom lesz-e lehetőséged összehasonlítanitorrestoni írta:Sziasztok!Tim írta:...
Köszönöm neked is Tim!
Egyelőre egy sima PAL DVD került tesztelésre, méghozzá egy idei film, ami hozta azt, amit vártunk. Ugyan nekem még csak szimpla LCD-vel volt dolgom eddig, plazmát csak üzletekben láttam, így előbbihez tudom viszonyítani. Kenterbe veri rengeteg szempontból. Többek közt az már hatalmas dolog, hogy még egészen éles szögből is látszódnak a színek és sokkal élénkebbek. Nálam az eddigi legjobb élvezhetőséget nyújtotta, s ugyan a képernyő méreteiből és a minőségtől adódóan volt néhány gyengébb képkocka, ha már csak szimplán lesz használatban, nem a részletekre odafigyelve, nem a legmagasabb elvárásokkal, akkor maximálisan elégedettek lehetünk. A hangminőséget nem igazán tudom értékelni. Amit még hozzáfűznék, hogy nem volt gond a beépített lejátszóval, mármint a sebességgel, kíváncsi vagyok, hogy ez HD minőségnél is tűrhető lesz-e.
Nézegettem is filmeket a "kölcsönzőben", ebben a tekintetben a 720p jelenleg az elterjedt, de van még más (jobb) lehetőség is?
Egyébként a sportcsatornák szempontjából óriási az előrelépés. Ugyan a szolgáltató jele közel sem HD minőségű, a korábban LCD-n tapasztaltakhoz képest (még ha szűk 20 centivel kisebb is a képátmérő) hatványozottan, s még annál is jobb az eredmény. Nem tudom, az adásminőség változott-e (kétlem), de teljesen más a képvilág, sokkal tisztább, élesebb.
egy plazma tv-vel? Azért kérdem mert sokan mondják,hogy például játékkonzoloknál gyakran tapasztalható hogy a kép egy kissé elmosódik a gyors mozgásoknál,illetve meccseknél is jelentkezik.Kíváncsi lennék hogy mi ezzel a helyzet. Amit a sport csatornákról írsz az valószinüleg azért lehet mert ha elég erős a bejövő jel,nagyobb felbontásban szebb,élesebb a kép.Míg gyengébb jelnél az olyan hibák amik egy hagyományos tv-nél szinte észrevehetetlenek,itt sokkal szembetűnőbbek.
Van a 720p-nél nagyobb felbontás is,amit Talma is említett az 1080p.
Ebből is létezik három féle,de nem zavarlak össze vele

40-50 giga körüliek.Tehát ha egy pendriveról akarod futtatni az igazi kihívás lesz..Külső vinyónál természetesen nincs gond. Közben eszembe jutott valami:újabban nagyon sok anime kerül fel full hd felbontásban ezek kb 1 giga terjedelműek(természetesen epizódonként),ha nem találsz ilyet szívesen kölcsönzök,van pár a gépemen.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Sziasztok!Tim írta:...
Köszönöm neked is Tim!
Egyelőre egy sima PAL DVD került tesztelésre, méghozzá egy idei film, ami hozta azt, amit vártunk. Ugyan nekem még csak szimpla LCD-vel volt dolgom eddig, plazmát csak üzletekben láttam, így előbbihez tudom viszonyítani. Kenterbe veri rengeteg szempontból. Többek közt az már hatalmas dolog, hogy még egészen éles szögből is látszódnak a színek és sokkal élénkebbek. Nálam az eddigi legjobb élvezhetőséget nyújtotta, s ugyan a képernyő méreteiből és a minőségtől adódóan volt néhány gyengébb képkocka, ha már csak szimplán lesz használatban, nem a részletekre odafigyelve, nem a legmagasabb elvárásokkal, akkor maximálisan elégedettek lehetünk. A hangminőséget nem igazán tudom értékelni. Amit még hozzáfűznék, hogy nem volt gond a beépített lejátszóval, mármint a sebességgel, kíváncsi vagyok, hogy ez HD minőségnél is tűrhető lesz-e.
Nézegettem is filmeket a "kölcsönzőben", ebben a tekintetben a 720p jelenleg az elterjedt, de van még más (jobb) lehetőség is?
Egyébként a sportcsatornák szempontjából óriási az előrelépés. Ugyan a szolgáltató jele közel sem HD minőségű, a korábban LCD-n tapasztaltakhoz képest (még ha szűk 20 centivel kisebb is a képátmérő) hatványozottan, s még annál is jobb az eredmény. Nem tudom, az adásminőség változott-e (kétlem), de teljesen más a képvilág, sokkal tisztább, élesebb.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Kell regisztrálni, utána bejelentkezel és elindítod a játékot. Ha képet akarsz csinálni játék közben Scroll + S és miután kiléptél a játékból kidob egy ablakot hogy fel akarod-e tölteni, és ha igen még nevet is állíthatsz a képen. Ha van kedved felvenni ez az Xem: schmall1995 a nevem pedig MessiLeomessi14 írta:Es amiutan felinstalaltam a programot mit kell csinalni?Kell regisztralni,vagy eleg ha bekapcsolom a programot es jatek kozben nyomok Scroll+S-t?L.Messi 10 írta: Lehet többet is csinálni de ők nem Print Screenel csinálják hanem az Xfire szerverkereső nevü programmal (nem tudom mennyire ismered). Ott van a Scroll Lock + S billentyűkombináció ami csinál egy képet amit rögtön elment a program mappájába, és amikor kilépsz a játékből felajánlja hogy fel is töltheted xfire.com-ra ahol a barátaid is látják.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
LM10 írta:Telenor. Lehet hugom volt lámacsababarca írta:LM10 írta:
Kösz szépen!Am nem adtak neki hozzá semmi cd-t. Mostanában ez nem lett divat, nekem sem adtak nyáron az új telomhoz.
Nincs mit.
Milyen szolgáltatónál vettétek? mert én tavasszal vettem,és kaptam hozzá,hugom is kapott hozzá most karácsonykor.(t-mobile)
Barátnőm meg szintén SE x10 mini prot kapott karácsonyra, és ő is kapott hozzá cd-t. (telenor)![]()
Egy kis alakú cd-ről van szó:D
de lehet neki kifelejtették:D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- LM10
- Director del Fútbol
Telenor. Lehet hugom volt lámacsababarca írta:LM10 írta:
Kösz szépen!Am nem adtak neki hozzá semmi cd-t. Mostanában ez nem lett divat, nekem sem adtak nyáron az új telomhoz.
Nincs mit.
Milyen szolgáltatónál vettétek? mert én tavasszal vettem,és kaptam hozzá,hugom is kapott hozzá most karácsonykor.(t-mobile)
Barátnőm meg szintén SE x10 mini prot kapott karácsonyra, és ő is kapott hozzá cd-t. (telenor)

- csababarca
LM10 írta:
Nincs mit.
Barátnőm meg szintén SE x10 mini prot kapott karácsonyra, és ő is kapott hozzá cd-t. (telenor)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Entrenador del Barça
Es amiutan felinstalaltam a programot mit kell csinalni?Kell regisztralni,vagy eleg ha bekapcsolom a programot es jatek kozben nyomok Scroll+S-t?L.Messi 10 írta: Lehet többet is csinálni de ők nem Print Screenel csinálják hanem az Xfire szerverkereső nevü programmal (nem tudom mennyire ismered). Ott van a Scroll Lock + S billentyűkombináció ami csinál egy képet amit rögtön elment a program mappájába, és amikor kilépsz a játékből felajánlja hogy fel is töltheted xfire.com-ra ahol a barátaid is látják.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Oké így már megértem!
Nekem ez természetes, hogy kell viselkedni, s teljes mellszélességgel mondhatom, biztos, hogy használná, nem írogatna stb stb!
De majd Talmán múlik, köszönöm szépen a segítségeket, illetve tájékoztatást!
Nekem ez természetes, hogy kell viselkedni, s teljes mellszélességgel mondhatom, biztos, hogy használná, nem írogatna stb stb!
De majd Talmán múlik, köszönöm szépen a segítségeket, illetve tájékoztatást!

Elméletileg itt is így van. De ha megnézed,rengeteg olyan tag van,aki még csak le sem töltött semmit de már hónapok óta regisztrált. A hit&run userekről nem is beszélek. Aztán egy szakajtóra való senkiházi,aki csak leszólni tudja a feltöltést,a követelőzők "miért nem lehetett a feliratot is feltölteni,ilyen gagyi felbontás van csak belőle,mikor lesz már szinkronos feltöltve..."stb. Ezért is írtam hogy ne vedd rossz néven,de csak te ismered a srácot. Reméljük hogy tisztességes felhasználó lesz belőle,és a társadalom hasznos tagja(hogy egy klasszikust idézzek)sjd írta:Nem tudom ott hogy van, de más oldalakon felelősséggel tartozol a meghívottjaidért, tehát ha rossz az arányuk, akkor téged is figyelmeztetnekBob_Marley írta: Azt mondjuk kifejthetné valaki, hogy nem érdemli meg, az mit takar?Egy normális ember, 8 mbit-es netsebességgel!

- LM10
- Director del Fútbol
Kösz szépen!csababarca írta:LM10 írta: Hugom kapott egy SE Xpheria 10 mini telót. És nem adtak hozzá semmi progit, amivel rálehetne pakolni a cuccokat USB-vel. Tudnátok ajánlani ilyen progit? Előre is köszi.
http://www.sonyericsson.com/cws/support ... c=hu&lc=hu
http://mediago.sony.com/enu/introduction/
Ez a kettő van.
De nem adtak hozzá CD-t? mert azon kéne lennie a dolgoknak.

- csababarca
LM10 írta: Hugom kapott egy SE Xpheria 10 mini telót. És nem adtak hozzá semmi progit, amivel rálehetne pakolni a cuccokat USB-vel. Tudnátok ajánlani ilyen progit? Előre is köszi.
http://www.sonyericsson.com/cws/support ... c=hu&lc=hu
http://mediago.sony.com/enu/introduction/
Ez a kettő van.
De nem adtak hozzá CD-t? mert azon kéne lennie a dolgoknak.
Nem tudom ott hogy van, de más oldalakon felelősséggel tartozol a meghívottjaidért, tehát ha rossz az arányuk, akkor téged is figyelmeztetnekBob_Marley írta: Azt mondjuk kifejthetné valaki, hogy nem érdemli meg, az mit takar?Egy normális ember, 8 mbit-es netsebességgel!
- LM10
- Director del Fútbol
Én is Talma kollega segítségével kerültem fel.

SZERK:
Hugom kapott egy SE Xpheria 10 mini telót. És nem adtak hozzá semmi progit, amivel rálehetne pakolni a cuccokat USB-vel. Tudnátok ajánlani ilyen progit? Előre is köszi.

SZERK:
Hugom kapott egy SE Xpheria 10 mini telót. És nem adtak hozzá semmi progit, amivel rálehetne pakolni a cuccokat USB-vel. Tudnátok ajánlani ilyen progit? Előre is köszi.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Köszönöm írok neki!Tim írta: Szerintem keresd meg Talmát privátban.Ő általában tud segíteni,valami rejtélyes módon..Bár állítja hogy nincs köze a staffhoz![]()
Viszont magunk közt szólva (kérlek ne vedd rossz néven!),ismerős ismerősének én sem küldenék.Nagyon sokan vannak fent akik nem érdemlik meg. Persze ez csak az én véleményem.
1 kollégámról van szó, nem FBI ügynökről

Azt mondjuk kifejthetné valaki, hogy nem érdemli meg, az mit takar?Egy normális ember, 8 mbit-es netsebességgel!

Szerintem keresd meg Talmát privátban.Ő általában tud segíteni,valami rejtélyes módon..Bár állítja hogy nincs köze a staffhozBob_Marley írta:Tudom tisztában vagyok vele, még anyakönyvi kivonatot is kérnek ha meghívsz valakit.......Én is neccesen jutottam be, mert nem időben reagáltam a meghívásra, aztán várnom kellett a következőre......Charlie írta:NCORE meghívó az amit szerintem nem szívesen osztogatnak idegeneknek az emberek hehe. Eddig tudott az ismerősöd élni ncore nélkül akkor kibírja még azt a 2hónapot, hogy nem töltöget, amíg te összeszeded a maradék pontot. Ettől függetlenül lehet lesz itt valaki akinek van feleslegbe egy és tud segíteni.
C.

Viszont magunk közt szólva (kérlek ne vedd rossz néven!),ismerős ismerősének én sem küldenék.Nagyon sokan vannak fent akik nem érdemlik meg. Persze ez csak az én véleményem.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tudom tisztában vagyok vele, még anyakönyvi kivonatot is kérnek ha meghívsz valakit.......Én is neccesen jutottam be, mert nem időben reagáltam a meghívásra, aztán várnom kellett a következőre......Charlie írta:NCORE meghívó az amit szerintem nem szívesen osztogatnak idegeneknek az emberek hehe. Eddig tudott az ismerősöd élni ncore nélkül akkor kibírja még azt a 2hónapot, hogy nem töltöget, amíg te összeszeded a maradék pontot. Ettől függetlenül lehet lesz itt valaki akinek van feleslegbe egy és tud segíteni.
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
NCORE meghívó az amit szerintem nem szívesen osztogatnak idegeneknek az emberek hehe. Eddig tudott az ismerősöd élni ncore nélkül akkor kibírja még azt a 2hónapot, hogy nem töltöget, amíg te összeszeded a maradék pontot. Ettől függetlenül lehet lesz itt valaki akinek van feleslegbe egy és tud segíteni.Bob_Marley írta:Na lehet komoly büntit kapok érte, de szükségem lenne egy ncore meghívóra!
Én tag vagyok, de egy ismerősöm is szeretne csatlakozni, viszont még kellene 200 pont a meghívóhoz!
Előre is köszönöm a segítséget
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na lehet komoly büntit kapok érte, de szükségem lenne egy ncore meghívóra!
Én tag vagyok, de egy ismerősöm is szeretne csatlakozni, viszont még kellene 200 pont a meghívóhoz!

Ha még aktuális hozzáfűznék pár dolgot. Talma nagyon jól mondja hogy mindenképp HD felbontású filmmel próbálkozz. Ezek többnyire tényleg .mkv kiterjesztésűek,és ahogy nézem a korai modellekkel szemben ez a tv a legtöbbet felismeri.Viszont az mkv hogy úgy mondjam "konténer" fájl tehát nincs pontos definíciója hogy mi az ami ténylegesen annak minősül.torrestoni írta:Sziasztok!
Egy Samsung LED TV-n akarok pendrive-on keresztül filmet lejátszani, s itt meg is nézhető, miket támogat a beépített lejátszó.
Visoznt a legtöbb filmnél más, vagy szinte semennyi adatod nem közölnek. Van több film, amit feleslegesen nem akarok letölteni, s csak ennyi információ van:
XY movie HUN.PAL.DVDR
Természetesen az avi is az(akár divx,akár xvid,illetve ezek hd változata,de láttam már blue-ray rippet is avi kiterjesztéssel).Magyarán nem biztos hogy lejátsza,bár jó esélyed van rá hogy megbírkózik vele.
Amivel gond lehet,az a felirat kezelése ha úgy dönt hogy nem tudja kezelni akkor át kell kódolnod a feliratot(mivel konténer fájl bármikor kiveheted a feliratot,hangsávot és betehetsz másikat),a másik probléma az adat átvitel sebessége. Egy nagy felbontású HD film esetében több giga adatot kellene mozgatni valós időben,és erre az usb csatlakozón kersztül nem nagyon képes. Többek közt ezért is találták ki a hdmi csatlakozókat. Biztos vagyok benne hogy sima filmekkel nem lesz gond,viszont a HD felbontásúakkal akadhatnak problémák. Ettől függetlenül kíváncsi leszek a teszt eredményére

Mindenképpen HD-t. 1080p/BD25/BD50
Saját fantáziádra bízom.
Saját fantáziádra bízom.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Talma írta:HUN - Magyar nyelvű (csak kiemelik a magyar hangot, egyébként biztosan tartalmaz még angol hangot, xy feliratot, stb)torrestoni írta:Sziasztok!
Egy Samsung LED TV-n...
PAL - 25.000 FPS, ezzel nincs probléma egy asztali lejátszónál, tv-nél sem (NTSC-nél vannak a régebbi lejátszóknak problémái, mivel az 23.976 FPS)
DVDR - dvd méret
Röviden tömören.
Köszi a segítséget! Igazából a PAL jelentése nem volt világos, rosszul kerestem rá. Valamint most már megtaláltam, hogy ez a formátum mpeg2-es kódolású, s így már tuti, hogy kezeli a TV.
Még annyi lenne, hogy milyen minőséget, kódolást ajánlotok ahhoz, hogy teszteljük a legjobb végletet, a TV határait?
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton