Utazás Barcelonába

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.21. 12:05:06

már régóta tervezek eljutni a Szentélybe, talán 2011 lesz az az év, amikor sikerül is...
nagyon sok tervezésre van ehhez szükségem, legfontosabb viszont a pénzkérdés:
egy meccshétvége(mondjuk egy Barcelona-Getafe csörte, ami ugye nem a legnagyobb rangadó, viszont érdekes...) nagyságrendileg mennyibe kerülne?
jó esetben nem kell fizetnem a szállásért, úgy gondoltam, h pénteken mennék és meccs után jönnék vissza...

70-80-ból kijönnék? (fapados járattal...)

a válaszok jöhetnek pm-ben is, ha kényes a téma...
köszönöm szépen előre is!
barcar
Barça C

2011.01.21. 11:46:21

annyit szeretnek megtudni hogy kell regisztralni servicaixan.???
kitoltom az emailt a nevet szul.dat.es aztan van ojan hogy Province.oda mit kell tenni???mert ott csak spanyol varosok vannak??meg a postcode azt sem tudom hogy oda mit kell..es meg azt irja hogy nemjo a magyar mobilszam...vagy rossz helyen regisztralok netan???kosz aki segit.hello
katka
Barça B

2011.01.19. 20:27:17

barcar írta:aha kosz.es meg annyi hogy mennyivel a meccs elott legjobb megvenni a jegyeket mert a baratnommel szeretnek menni es jo lenne ha egymas melle szolnanak a jegyek...erted..megrendelem,kifuzetem,es kuldenek mailt amivel attudom venni a jegyeket.pl.ha vasarnap van a meccs akkor mennyivel kell atvennem a meccs elott..nyitva van az iroda estelig vagy hogy mukodik ez pontosan.es amit kuldenek mailt azt kikell nyomtatnom hogy kaptam toluk.???kosz.hello
barca meccseknél ez pont nem úgy megy, ahogyan a logika diktálná, ugyanis a legtöbb szabad jegy 2-3 nappal a meccs előtt szabadul fel (seient llure rendszer, a bérletes eldönti h ki akar menni a meccsre v sem, az ő jegyét tudod megvenni)

megrendeled, kifizeted, emaillel odamész a nou camphoz, igazolod magadat, és meccskezdés előttig átveszed a jegykiadó ablakban (ami ugye kickoffig árulja a jegyeket)
barcar
Barça C

2011.01.18. 19:06:59

aha kosz.es meg annyi hogy mennyivel a meccs elott legjobb megvenni a jegyeket mert a baratnommel szeretnek menni es jo lenne ha egymas melle szolnanak a jegyek...erted..megrendelem,kifuzetem,es kuldenek mailt amivel attudom venni a jegyeket.pl.ha vasarnap van a meccs akkor mennyivel kell atvennem a meccs elott..nyitva van az iroda estelig vagy hogy mukodik ez pontosan.es amit kuldenek mailt azt kikell nyomtatnom hogy kaptam toluk.???kosz.hello
katka
Barça B

2011.01.18. 15:03:01

barcar írta:Hello.Barca C-lenne egy kerdesem...
szeretnek menni barca meccsre,szeptemberben voltam bayern-koln meccsen megvolt mar a belepo persze 100%os haszonnal a magyar irodabol es ott a meccss elott nagyon sokan arultak belepoket,az lenne a kerdesem hogy a barca meccs elott arulnak e jegyeket az emberek...???kosz szepen a valaszt hello
szia, magyar irodából nem szabad venni, iszonyatosan nagy levágás, ráadásul az ülőhelykategóriákt is khm...szabadon kezelik, szóval rendeld meg te netről, v. a helyszínen is árulnak.

a weboldal http://www.servicaixa.com/nav/landings/ ... cbarcelona, itt kiválasztod, kifizeted, és ők írnak egy mailt, amivel át lehet venni meccs előtt. amúgy a jegypénztárakban is van árusítás, én már többször vettem ott jegyet közvetlenül meccs előtt, de ezt értelemszerűen nem merem javasolni, mert nem szeretném azt, h véletlenül elfogyjon, te meg lemaradj :)
az üzéreket viszont hanyagold!
hau30
Capitá del Barça

2011.01.18. 11:06:51

szia! én nagyon tudom javasolni az ideal youth hostelt, többször is laktam már ott, szép. modern, tiszta, és a rambláról nyílik le, ráadásul szemben van vele egy metrómegálló.
http://www.hostelworld.com/hosteldetail ... elona/1435

couchsurfinggel kapcsolatban annyi, hogy kb az érkezés időpontja előtt max. 2 héttel érdemes írni, mert hónapokra előre senki nem fog semmit sem mondani. tudom, h ez neccesnek tűnhet, de azért általában lehet találni embert, én már többször laktam így. mondjuk azzal számolni kell, hogy mondjuk 20 levélből kapsz átlagosan 3-4 választ, és ebből mondjuk 2 az, h bocsi, nem érek rá. ha esetleg nagyon nem sikerülne fogni senkit sem, van egy ilyen fórum ott, h last minute couch requests, (max 1-2 nap az utazásig) oda felírod, h légyszilégyszi, és akkor valaki általában fogad. ugye ebben az a necces h simán lehet h olyan arc, akivel hivatalosan 'nem passzoltok' -- öregebb, családos, stb., de azért a nagyonnagyonnagyonnagy átlag baromi jófej, mindentől függetlenül. ja és nagyon fontos, hogy szépen töltsétek ki a profilt, sok infóval, sok képpel, és mindkettőtöknek legyen, úgy sokkal könnyebb találni hostot.

amúgy az a 2 eladó jegy a depor meccsre hova szólna? lehet h érdekelne.[/quote]

Köszi Katka a segítséget!Jó lenne,ha összejönne CS,mert már annyi mindekivel tettem jót,hogy visszakaphatnám. :?
barcar
Barça C

2011.01.18. 00:02:37

Hello.Barca C-lenne egy kerdesem...
szeretnek menni barca meccsre,szeptemberben voltam bayern-koln meccsen megvolt mar a belepo persze 100%os haszonnal a magyar irodabol es ott a meccss elott nagyon sokan arultak belepoket,az lenne a kerdesem hogy a barca meccs elott arulnak e jegyeket az emberek...???kosz szepen a valaszt hello
barcar
Barça C

2011.01.17. 23:38:55

katka írta:
Tunce3y írta:Sziasztok!!!2 barátommal szeretnénk elutazni egy meccsnézéssel egybekötött kalandra Barcelonába.Valaki,akinek van rutinja tudna segíteni hogy mivel,hogyan,mennyiért lehetne utazni?Milyen költségei vannak egy kb.2-3-4 napos kirándulásnak?(szállás,belépők,rep.jegy,stb)A tavasz folyamán szeretnénk menni.
Esetleg nincs valamilyen szervezett meccsnézés az Eurobarca olvasóinak?
Minden információ érdekel.
Válaszokat előre is köszönöm!!!
szia!
ha wizzairrel repülsz, és időben foglalsz jegyet, akkor azt kb 15 ezerből ki lehet hozni. reptérbusz 5 euró, ottani tömeg (ha napi bérletet veszel) az 10/15/20 euró, de szvsz ez nem éri meg túlzottan, mivel a klasszikus belváros tényleg nem túl nagy, és elég könnyen lehet gyalog is közlekedni a látnivalók között, tehát én inkább a 8 eurós 10 utas bérletet javasolnám, szerintem egy ilyennel meg lehet oldani még 4 napot is.nem mellesleg baromi szép a belváros szóval a sétálgatás szerintem kb. az élmény fele. szállást kb 10 eurótól kezdve lehet találni, az árak nyilván a végtelenhez konvergálnak, de éjszakánkénti 15-20 euróból már simán lehet bérelni egy 4 ágyas szobát, ha egy ágyast szeretnétek, az kb 20 körül indul.
én nagyon javasolnám, hogy vegyetek egy articketet (http://www.articketbcn.org/en/), 22 euró, az 5 legfontosabb múzeum, ahova ráadásul soron kívül beengednek, és nem kell kiállni az átlagosan pár100 méteres sorokat. ha egy basic városnézést terveztek, akkor ezen felül még sagrada familia, ami kb 15 euró, és akkor már büszkék lehettek magatokra. :)
ha ki szeretnétek menni meccsre, akkor a legalsó kategóriás jegyek meccstől függően kb 35 és 55 euró között lehetnek valahol, de szerintem bőven megéri ráfizetni +20at, hogy közelebb legyetek a pályához.
emellett költőpénz, nyilván az igények szabják meg, egy kv az kb. 2-3 euró, egy ebédmenü kb. 10 euró, bulikba általában van beugró, átlagosan 5-20 euró, néha több, néha nincs. sör bulihelyen 4-5 eurótól, boltban 1-2. a nagy hiperek árai amúgy alig drágábbak mint a magyaroké. tehát összeszedve, kb 50+repjegy+költőpénz, de most abszolút a középárakkal számoltam, szóval ha mindenből csak a legalapabbat szeretnétek, akkor ki tudtok jönni úgy, h 35+jegy+költő, de ha meccsre sem szeretnétek menni, akkor kb 100 euró+jegy+költő.

ha esetleg van bármilyen kérdésed, szívesen válaszolok!

szevasz-lenne egy kerdesem...
melinsza
Barça C

2011.01.17. 13:48:00

Sziasztok!Most vagyok itt először,de remélem tudtok nekem segíteni,hogy ne csináljak nagy baromságokat :) Szóval,szeretném meglepni a páromat születésnapja alkalmából,hogy egy Barca-Depor meccsel.Néztem már jó sok helyen a jegyeket,de egyszerűen nem tudom,hogy hol vegyem meg.Nem ártana egymás mellett.Erre ilyenkor még van lehetőség??Nem utolsó szempont az ár sem,ill.pápaszemek lévén a látási viszonyok sem.Aztán..néztem a wizzair-nél a repjegyeket,de 109 rugóra jönne ki,ugyanis nem szeretnék napokat ott maradni,15-én el,16.reggel vissza...Addig meg elcsövezünk a reptéren :D Mik a javaslatok?Alternatív megoldások is érdekelnek.Előre is köszi a választ...Melinda
monalisa
Barça C

2011.01.17. 07:39:45

Köszi szépen!!:-)
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.01.16. 23:14:13

monalisa írta:Sziasztok!
Jövőhéten megyünk a Racing elleni meccsre. Kicsit összezavarodtam, hogy akkor melyik nap is lesz a meccs. A Barca hivatalos oldalán szombatot írnak, meg a Nemzeti Sport online-on is, viszont a foglalásomon a vasárnap van feltüntetve, s pár napja is ugyanezt találtam valahol. Tudom, hogy változhat, de akkor ha most már a hivatalos oldalon a szombat van, akkor az úgy is marad?
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de "elsőmeccsesek" vagyunk! :-D
Köszi!

Valaki esetleg jön közületek erre a meccsre? Szombat reggel 6:10 kor indulunk Wizzair-rel. :-)
Meg valtozhat,de valoszinuleg szombat marad,mert szerdan jatszunk a kupaban.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
monalisa
Barça C

2011.01.16. 23:09:49

Sziasztok!
Jövőhéten megyünk a Racing elleni meccsre. Kicsit összezavarodtam, hogy akkor melyik nap is lesz a meccs. A Barca hivatalos oldalán szombatot írnak, meg a Nemzeti Sport online-on is, viszont a foglalásomon a vasárnap van feltüntetve, s pár napja is ugyanezt találtam valahol. Tudom, hogy változhat, de akkor ha most már a hivatalos oldalon a szombat van, akkor az úgy is marad?
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de "elsőmeccsesek" vagyunk! :-D
Köszi!

Valaki esetleg jön közületek erre a meccsre? Szombat reggel 6:10 kor indulunk Wizzair-rel. :-)
katka
Barça B

2011.01.13. 14:28:05

barca 1986 írta:
Andris írta:és jegyet se most vegyetek, hanem májusban, 4 - 72 órával a meccs előtt. :)
mármint a servicaixán.
szerinted lesz az espanol ellen is jegy?
(mi a cimbivel ezt a meccset céloztuk be ezévben)
minden meccsre van, kb csak a clasicora telik meg koppra, meg a bl utolsó 2 körére, és azokra sem mindig. tényleg megéri várni, jobb helyek szabadulnak fel, meg egymás mellé szólak, ami gondolom azért nem hátrány.
katka
Barça B

2011.01.13. 14:26:09

hau30 írta:Üdv mindenkinek!

Májusban megyek két haverommal egy hétre Barcelona-ba(városnézés,buli,Espanyol elleni derby)Ez már biztos,mert meg vannak repjegyek,és holnap vesszük meg a servicaixa-n a meccsjegyeket is,mivel úgy tudom a nagy rangadók előtt nem nagyon lehet jegyeket kapni.Szóval olyan kérdésem, és kérésem van,hogy aki volt már,és esetleg tudna ajánlani valami diákszállást, vagy valami occsó helyet egy hétre, azt nagyon megköszönném.A másik kérésem az lenne,hogy fent vagyok a couchsurfing nevezetű oldalon(aki fent van,biztosan tudja miről beszélek),de viszont rutintalan vagyok mint utazó,eddig inkább hozzám jöttek.Szóval írtam már vagy 6 embernek,de eddig le se kulázták a fejem.Aki volt ilyen formán arra felé,és megtudná adni az illető profilját hogy kinél azt is nagyon megköszönném.
szia! én nagyon tudom javasolni az ideal youth hostelt, többször is laktam már ott, szép. modern, tiszta, és a rambláról nyílik le, ráadásul szemben van vele egy metrómegálló.
http://www.hostelworld.com/hosteldetail ... elona/1435

couchsurfinggel kapcsolatban annyi, hogy kb az érkezés időpontja előtt max. 2 héttel érdemes írni, mert hónapokra előre senki nem fog semmit sem mondani. tudom, h ez neccesnek tűnhet, de azért általában lehet találni embert, én már többször laktam így. mondjuk azzal számolni kell, hogy mondjuk 20 levélből kapsz átlagosan 3-4 választ, és ebből mondjuk 2 az, h bocsi, nem érek rá. ha esetleg nagyon nem sikerülne fogni senkit sem, van egy ilyen fórum ott, h last minute couch requests, (max 1-2 nap az utazásig) oda felírod, h légyszilégyszi, és akkor valaki általában fogad. ugye ebben az a necces h simán lehet h olyan arc, akivel hivatalosan 'nem passzoltok' -- öregebb, családos, stb., de azért a nagyonnagyonnagyonnagy átlag baromi jófej, mindentől függetlenül. ja és nagyon fontos, hogy szépen töltsétek ki a profilt, sok infóval, sok képpel, és mindkettőtöknek legyen, úgy sokkal könnyebb találni hostot.

amúgy az a 2 eladó jegy a depor meccsre hova szólna? lehet h érdekelne.
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2011.01.12. 19:29:55

Andris írta:és jegyet se most vegyetek, hanem májusban, 4 - 72 órával a meccs előtt. :)
mármint a servicaixán.
szerinted lesz az espanol ellen is jegy?
(mi a cimbivel ezt a meccset céloztuk be ezévben)
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
Andris
Adminisztrátor

2011.01.11. 17:36:50

Ígyvan, egyből megterhelik vele a számládat. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
oregem21
Jugador del Barça

2011.01.11. 16:23:39

Tunce3y írta:ServCaixa-n mennyi idő mire levonják az összeget a kártyáról?
Az adott szektorokban ha elfogy a jegy,akkor újra feltöltik?
Szerintem azt egyből le kell h vonják!!nekem amint van vmi pénzmozgás a kártyámon egyből jön az sms...és ugy emlékszem h ez akkor is igy volt!!!!
Tunce3y
Barça B

2011.01.11. 15:46:29

ServCaixa-n mennyi idő mire levonják az összeget a kártyáról?
Az adott szektorokban ha elfogy a jegy,akkor újra feltöltik?
Tunce3y
Barça B

2011.01.11. 15:03:24

oregem21 írta:
Tunce3y írta:Sziasztok!
Aki rendelt már jegyet ServiCaixa-n,azok segítségét kérném.
Most rendeltem meg,de semmi visszaigazolást nem kaptam.Két percre rá az az 5 hely amit lefoglaltam már nem volt elérhető(7 szabad helyből már csak 2 maradt a szektorban).Mikor jön erről visszaigazolás e-mailban?
Valaki leírná a rendelés menetét!!!
Előre is köszi!!!
ne izgulj semmi gond nincs, nekünk ugyanez volt!!vártuk a visszaigazolo mailt de semmi...annyi csak a teendő h mikor mentek meccsre elötte odamentek a pénztárhoz és azzal a BANKKÁRTYÁVAL amivel lefoglaltad, kitudod váltani a jegyeket!!!:):)
jo szorakozást majd!!:)
ServCaixa-n mennyi idő mire levonják az összeget a kártyáról?
oregem21
Jugador del Barça

2011.01.11. 14:47:48

Tunce3y írta:Sziasztok!
Most rendeltem meg,de semmi visszaigazolást nem kaptam.Két percre rá az az 5 hely amit lefoglaltam már nem volt elérhető(7 szabad helyből már csak 2 maradt a szektorban).Mikor jön erről visszaigazolás e-mailban?
Előre is köszi!!!
ne izgulj semmi gond nincs, nekünk ugyanez volt!!vártuk a visszaigazolo mailt de semmi...annyi csak a teendő h mikor mentek meccsre elötte odamentek a pénztárhoz és azzal a BANKKÁRTYÁVAL amivel lefoglaltad, kitudod váltani a jegyeket!!!:):)
jo szorakozást majd!!:)
Tunce3y
Barça B

2011.01.11. 14:27:45

Sziasztok!
Előre is köszi!!!
Andris
Adminisztrátor

2011.01.10. 22:39:51

hau30 írta:
mármint a servicaixán.
Köszi Andris!Ez biztos?Nem fogunk lecsúszni a meccsről?Mert akkor esküszöm eret vágunk a Kubala szobor előtt.
csak 1-2 nappal a meccs előtt kezdik visszamondani a bérletesek a helyeiket... a legtöbb jegy általában ilyenkor szabad.

nyilván csak saját tapasztalatot tudok írni, de nekem 5 alkalommal ez annyira bevált, hogy mind az ötször a hosszú oldal második karély U N C L U B feliratos részének első soraiban ülhettem. és ebből 4szer ráadásul annyira középen, hogy gyakorlatilag az elnökség VIP páholy beli székeinek megfelelő szemközti helyeken ültem. 4 fős családdal, párossával legalább, de volt hogy mind a 4en egymás mellett.
Nemvéletlen ezek a fedett részen a VIP székek, ezek a legjobb helyek a stadionban, és simán tudtunk rá jegyet venni, volt hogy 20 volt hogy 50 órával meccs előtt.
Egyszóval nekem ez a módszer beválik nagyon.

Érdemes minden meccs előtt nézned a servicaixát, és akkor te is láthatod hogy az aktuálisra hogy alakulnak a szabad helyek. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
hau30
Capitá del Barça

2011.01.10. 22:30:50

mármint a servicaixán.
Köszi Andris!Ez biztos?Nem fogunk lecsúszni a meccsről?Mert akkor esküszöm eret vágunk a Kubala szobor előtt.
Andris
Adminisztrátor

2011.01.10. 22:26:32

és jegyet se most vegyetek, hanem májusban, 4 - 72 órával a meccs előtt. :)
mármint a servicaixán.
- József Attila
hau30
Capitá del Barça

2011.01.10. 22:24:17

20tek írta:
hau30 írta:Üdv mindenkinek!

Májusban megyek két haverommal egy hétre Barcelona-ba(városnézés,buli,Espanyol elleni derby)Ez már biztos,mert meg vannak repjegyek,és holnap vesszük meg a servicaixa-n a meccsjegyeket is,mivel úgy tudom a nagy rangadók előtt nem nagyon lehet jegyeket kapni.Szóval olyan kérdésem, és kérésem van,hogy aki volt már,és esetleg tudna ajánlani valami diákszállást, vagy valami occsó helyet egy hétre, azt nagyon megköszönném.A másik kérésem az lenne,hogy fent vagyok a couchsurfing nevezetű oldalon(aki fent van,biztosan tudja miről beszélek),de viszont rutintalan vagyok mint utazó,eddig inkább hozzám jöttek.Szóval írtam már vagy 6 embernek,de eddig le se kulázták a fejem.Aki volt ilyen formán arra felé,és megtudná adni az illető profilját hogy kinél azt is nagyon megköszönném.
Mi a Getafe elleni meccsre megyünk, és itt foglaltunk szállást (ha kicsit lejjebb olvastál volna magad is megtaláltad volna):
http://www.barcelonamar.com/

De ha ez nem tetszik, akkor itt tudsz bőven válogatni:
www.hostelsclub.com
Köszi barát!
Válasz küldése