hau30 írta:Üdv mindenkinek!
Májusban megyek két haverommal egy hétre Barcelona-ba(városnézés,buli,Espanyol elleni derby)Ez már biztos,mert meg vannak repjegyek,és holnap vesszük meg a servicaixa-n a meccsjegyeket is,mivel úgy tudom a nagy rangadók előtt nem nagyon lehet jegyeket kapni.Szóval olyan kérdésem, és kérésem van,hogy aki volt már,és esetleg tudna ajánlani valami diákszállást, vagy valami occsó helyet egy hétre, azt nagyon megköszönném.A másik kérésem az lenne,hogy fent vagyok a couchsurfing nevezetű oldalon(aki fent van,biztosan tudja miről beszélek),de viszont rutintalan vagyok mint utazó,eddig inkább hozzám jöttek.Szóval írtam már vagy 6 embernek,de eddig le se kulázták a fejem.Aki volt ilyen formán arra felé,és megtudná adni az illető profilját hogy kinél azt is nagyon megköszönném.
szia! én nagyon tudom javasolni az ideal youth hostelt, többször is laktam már ott, szép. modern, tiszta, és a rambláról nyílik le, ráadásul szemben van vele egy metrómegálló.
http://www.hostelworld.com/hosteldetail ... elona/1435
couchsurfinggel kapcsolatban annyi, hogy kb az érkezés időpontja előtt max. 2 héttel érdemes írni, mert hónapokra előre senki nem fog semmit sem mondani. tudom, h ez neccesnek tűnhet, de azért általában lehet találni embert, én már többször laktam így. mondjuk azzal számolni kell, hogy mondjuk 20 levélből kapsz átlagosan 3-4 választ, és ebből mondjuk 2 az, h bocsi, nem érek rá. ha esetleg nagyon nem sikerülne fogni senkit sem, van egy ilyen fórum ott, h last minute couch requests, (max 1-2 nap az utazásig) oda felírod, h légyszilégyszi, és akkor valaki általában fogad. ugye ebben az a necces h simán lehet h olyan arc, akivel hivatalosan 'nem passzoltok' -- öregebb, családos, stb., de azért a nagyonnagyonnagyonnagy átlag baromi jófej, mindentől függetlenül. ja és nagyon fontos, hogy szépen töltsétek ki a profilt, sok infóval, sok képpel, és mindkettőtöknek legyen, úgy sokkal könnyebb találni hostot.
amúgy az a 2 eladó jegy a depor meccsre hova szólna? lehet h érdekelne.