Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én és egy tőzsgyökeres barca szurker jóbarátom szintén tervezzük, csak még egyenlőre nem tudjuk, hogy a Gamper mikor lesz...pEEpEE1019 írta:Sziasztok
Nyár végén megyek a Gamper-kupát megnézzni aki esetleg tervezi az kérem szóljón. Hát ha sikerül egy kisebb csoportal kimenni igy lehet kedvező szállást is találhatunk.
Andris írta:10 euró egy név, 5 euró egy számkarakter. tehát a kétszámjegyűek már 10eurósak.
Nem tervezünk.LM10 írta:Srácok idén szerveztek utazást Barcelonába, az Eurobarca keretein belül?
http://www.servicaixa.com/nav/en/deport ... CELONAALMEmarika66 írta:Szia Mindenkinek! Lentebb láttam, hogy tudtok segíteni jegyvásárlásban. Már csak az hiányzik!:)))) Rep.jegy, szállás van, Alméria meccsre kellene 4db jegy. Mondjuk egymás mellé???!! Köszönöm ha segítetek.
Értem,az úgy más akkor,de a lényegen nem változtatszajko írta:Keresztfaterom előre megrendelte, de már tudtam 2 hónappal ezelőtt is,hogy megyek csak nem akartam elkiabálni a dolgot.Feketesz írta:Gratulálok biztos nagy élmény lesz!!!:) Hogy sikerült jegyet szerezni ? Én nyáron fogok menni augusztus végén 2 hétre és valószínűleg beleesik majd egy Barca-Real szuperkupa döntő meg egy Gamper.
Keresztfaterom előre megrendelte, de már tudtam 2 hónappal ezelőtt is,hogy megyek csak nem akartam elkiabálni a dolgot.Feketesz írta:Gratulálok biztos nagy élmény lesz!!!:) Hogy sikerült jegyet szerezni ? Én nyáron fogok menni augusztus végén 2 hétre és valószínűleg beleesik majd egy Barca-Real szuperkupa döntő meg egy Gamper.
Gratulálok biztos nagy élmény lesz!!!:) Hogy sikerült jegyet szerezni ? Én nyáron fogok menni augusztus végén 2 hétre és valószínűleg beleesik majd egy Barca-Real szuperkupa döntő meg egy Gamper.szajko írta:Megyek a Barca-Arsenalra...![]()
![]()
Mekkora lesz,így még örülök is,hogy kikaptunk lesz ám hangulat meg szép játék.
csokageza írta:Üdv mindenki!
Én nyáron vagy ősszel szeretnék leutazni apámmal Barcelonába egy hétvégére. Még kezdő vagyok sose repültem még és szeretnék tanácsot kérni tőletek. Repülőtársaságoknál én a WizzAir-t néztem ki,interneten akarok majd foglalni jegyet mert elvileg úgy olcsóbb mintha valami utazási irodától mennénk. Szállást illetően én találtam egy oldalt ahol szerintem elég olcsó a szállás (5-6ezer ft/éj/fő) http://www.budgetplaces.com/hu/ Szerintetek ez elég megbízható oldal?
Mivel még sose repültem,kell útlevelet csináltatnom vagy elég a személyi? (17éves vagyok) Sajnos meccset nem tudnánk megnézni mert az már nem fér bele az anyagi keretbe,de egy stadiontúra és városnézés nekünk bőven elég lenne,szóval csak repülőjegy és szállás kéne. Előre is köszönöm a választ/válaszokat!
Üdvözlettel : Géza
igen.Tunce3y írta:Sziasztok!
A ServiCaixas jegyről kapott e-mailt ki kell nyomtatni?Ez alapján lehet átvenni helyszínen a jegyet?A vasárnapi meccsre utazom és kicsit parázom.
Edzés és utánpótlás meccs látogatható?Belépő van rá?
Köszönöm előre is!!!