Segítség kéne
-
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Segítséget kérnék: szeretnék pártoló tagja lenni A Csapatnak és nem igazán találok ilyen opciót a honlapon (a rendes tagsággal kapcsolatos dolgok megvannak...). Arra lennék kíváncsi, hogy van-e közöttetek, aki szintén ezen gondolkozik, illetve van vmilyen tapasztalata ezen a téren.
Köszönöm
Segítséget kérnék: szeretnék pártoló tagja lenni A Csapatnak és nem igazán találok ilyen opciót a honlapon (a rendes tagsággal kapcsolatos dolgok megvannak...). Arra lennék kíváncsi, hogy van-e közöttetek, aki szintén ezen gondolkozik, illetve van vmilyen tapasztalata ezen a téren.
Köszönöm
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Megtettem, köszi!gonosz írta:Sütiket pucold ki vele, aztán kész. Persze ha mindet végrehajtod, az sem árt a gépnek:).Lionel85 írta:Köszi! De úgy látom, még emlékezik a fiók jelszóra és a nevemre.

-
- Jugador d'estrella
Sütiket pucold ki vele, aztán kész. Persze ha mindet végrehajtod, az sem árt a gépnek:).Lionel85 írta:Köszi! De úgy látom, még emlékezik a fiók jelszóra és a nevemre.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Köszi! De úgy látom, még emlékezik a fiók jelszóra és a nevemre.Slither írta:Ha a böngészős jelszavakra gondolsz akkor: Cleaner -> Applications fül és a megfelelő browsereknél jelöld be a "Saved Form Information" lehetőséget. Utána a takarítás és kész.Lionel85 írta:A CCleanerben (v3.01.1327) szeretném, ha letörölné a megjegyzett neveket és jelszavakat. Ezt nem tudom hol kell beállítani. Egyszer sikerült, de még akkor, amikor először használtam a progit. Talán a sütik törlésénél kell?

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Ha a böngészős jelszavakra gondolsz akkor: Cleaner -> Applications fül és a megfelelő browsereknél jelöld be a "Saved Form Information" lehetőséget. Utána a takarítás és kész.Lionel85 írta:A CCleanerben (v3.01.1327) szeretném, ha letörölné a megjegyzett neveket és jelszavakat. Ezt nem tudom hol kell beállítani. Egyszer sikerült, de még akkor, amikor először használtam a progit. Talán a sütik törlésénél kell?

- Lionel85
- Llegenda del Barça
A CCleanerben (v3.01.1327) szeretném, ha letörölné a megjegyzett neveket és jelszavakat. Ezt nem tudom hol kell beállítani. Egyszer sikerült, de még akkor, amikor először használtam a progit. Talán a sütik törlésénél kell?

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Webfordításra ha felmész, az utolsó lehetőség a helyesírás. Rákattintasz, majd kiválasztod az angol nyelvet, bemásolod és ellenőriz. Kipróbáltam egy mondattal, a hibásat kiemelte, a jót hagyta. Szerintem működik.Leomessi14 írta:Valaki tud egy olyan oldalt,ahol kijavit(jelzi a hibat) egy beirt angol szovegben?

-
- Entrenador del Barça
Valaki tud egy olyan oldalt,ahol kijavit(jelzi a hibat) egy beirt angol szovegben?
Koszi.

Koszi.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Leomessi14 2011.02.21. 15:07:41-kor.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
http://beszeljukmac.com/index.php/weblo ... ek_msolsa/messideco írta:Help!
Az életem megmentéséről lenne szó.
Hogyan lehet pdf, jelen esetben Adobe Readerből szöveget kimásolni, vagy egyáltalán lehet-e?
próbát megér, meg ha jól tudom van PDF kezelő program is, amivel tudod szerkeszteni, de a nevét nem tudom sajnos

szedd le a legújabb adobe reader-t és abban már lehet kijelölni és másolni szövegetmessideco írta:Help!
Hogyan lehet pdf, jelen esetben Adobe Readerből szöveget kimásolni, vagy egyáltalán lehet-e?

nekem a 9.4.2 van és abban lehet...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.02.20. 19:18:07-kor.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Próbáltad már megnyitni word-ben? (vagy jegyzettömb, vagy valami) Hátha megnyitja csak simán szövegesben.messideco írta:Help!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Köszi. Akkor nem mostanában lesz új lejátszóm...Somaa írta:Nem tudod használni.Ahhoz HDMI bemenettel kell rendelkeznie a TV-nek(ezek inkább LCD vagy Plazma TV-k).Lionel85 írta: 2. a tv-m csak egy scart és egy antenna bemenettel rendelkezik. Tudom-e így is használni a Blu-rayemet??venned kell egy újabb,jobb TV-t

Nem tudod használni.Ahhoz HDMI bemenettel kell rendelkeznie a TV-nek(ezek inkább LCD vagy Plazma TV-k).Lionel85 írta: 2. a tv-m csak egy scart és egy antenna bemenettel rendelkezik. Tudom-e így is használni a Blu-rayemet??

Visca el Barca!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Két kérdésem lenne hozzáértőktől:
1. szeretnék venni egy asztali Blu-ray lejátszót (Samsung), de nem tudom, hogy működne-e azzal a tv-vel, ami nekem van. Hagyományos, képcsöves tv-m van. Tehát tudok nézni rajta 1080p-s, 720 p-s HD, Full HD filmeket, vagy kell vennem egy jobb tv-t? Vagy a kettő nem üti egymást? Tehát tudok hagyományos képcsöves tv-vel is nézni ilyen filmeket?
2. a tv-m csak egy scart és egy antenna bemenettel rendelkezik. Tudom-e így is használni a Blu-rayemet? Tehát csak ezen az egy szálon tud komminukálni a tv-vel, vagy sokkal több kábel kell, hogy használhassam?
1. szeretnék venni egy asztali Blu-ray lejátszót (Samsung), de nem tudom, hogy működne-e azzal a tv-vel, ami nekem van. Hagyományos, képcsöves tv-m van. Tehát tudok nézni rajta 1080p-s, 720 p-s HD, Full HD filmeket, vagy kell vennem egy jobb tv-t? Vagy a kettő nem üti egymást? Tehát tudok hagyományos képcsöves tv-vel is nézni ilyen filmeket?
2. a tv-m csak egy scart és egy antenna bemenettel rendelkezik. Tudom-e így is használni a Blu-rayemet? Tehát csak ezen az egy szálon tud komminukálni a tv-vel, vagy sokkal több kábel kell, hogy használhassam?

Egyszerű a válasz:sehogy

ami így jön be...

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Hát ez nem nagyon jön beS.Agüero írta: Hú, nekem is volt már ilyen.
Asszem valamelyik Fx-et kell nyomni ott felül.
De nem biztos, próbálgasd ki!![]()
persze a bill-en.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Sziasztok.
Tegnaptól Google Chromet használok.
ÉS a fórumon
piros féle betűvel (KÉP) írja a a szöveget, de ha a fenti kék sávra megyek akkor normális feketével. (KÉP)
Hogy lehet beállítani, hogy mindig fekete legyen? Segítséget Köszönöm.
Tegnaptól Google Chromet használok.
ÉS a fórumon
piros féle betűvel (KÉP) írja a a szöveget, de ha a fenti kék sávra megyek akkor normális feketével. (KÉP)
Hogy lehet beállítani, hogy mindig fekete legyen? Segítséget Köszönöm.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- matyi02
- Entrenador del Barça
Hellosztok, nekem is kellene egy kis segítség! Minap áttértünk a T-home-ra de nekik nincsen film múzeum, és apukám nagy film múzeum fan, olyan kérdésem lenne, hogy neten hol lehet nézni online a film múzeumot?
Előre is köszönet, apukám nevében is:)
Matyi.
Előre is köszönet, apukám nevében is:)
Matyi.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Srácok! A segítségeteket szeretném kérni. Amióta T-homosok lettünk, azóta 1 tv tud menni a háztartásba, másikért pluszba kéne szereltetni egy dobozt ami plusz pénz stb. stb..
Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy milyen beltéri antennát javasoltok, ami elég jól fogja a nem kódolt adókat? Tv2, RTL, m1 és helyi adók.. elég széles a paletta, én max 4-5 rugót adnék érte, de mégis valami használható lenne jó, milyen fajtát, márkát tudnátok nekem javasolni?
Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy milyen beltéri antennát javasoltok, ami elég jól fogja a nem kódolt adókat? Tv2, RTL, m1 és helyi adók.. elég széles a paletta, én max 4-5 rugót adnék érte, de mégis valami használható lenne jó, milyen fajtát, márkát tudnátok nekem javasolni?
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Hunter91
- Capitá del Barça
Megpróbáltam vele de semmi. A felirat megegyezik az avi file-al. Jobb egér a film lejátszása közben, nem kínálja fel a felirat lehetőséget. Inaktív maradTalma írta:Media Player Classic Home Cinema programmal próbáld meg. Az avi és srt fájl neve pedig egyezzen. Nekem sosem volt gondom MPCHC-vel, mondjuk én kizárólag HD filmeket nézek, különböző programokkal megspékelve a lejátszást (nem bízom codec packokban, mivel semmit sem érnek).

Más filmekkel nincs probléma

Media Player Classic Home Cinema programmal próbáld meg. Az avi és srt fájl neve pedig egyezzen. Nekem sosem volt gondom MPCHC-vel, mondjuk én kizárólag HD filmeket nézek, különböző programokkal megspékelve a lejátszást (nem bízom codec packokban, mivel semmit sem érnek).