2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sajnálom,semmi ártó szándék nem volt bennem.Viccnek szántam de ezek szerint Neked nem ült,de tényleg nem bántásnak szántam.Én kőkeményen be vagyok "sz*pódva"(south park) szóval én senkinek egy rossz szót nem szólnék.Lionel85 írta:Azt emelte ki, hogy egyik nap még azt mondtam, nem fogok regelni, aztán most mégis regeltem. Arra akart rávilágítani, hogy mennyit ér az adott szavam. Bár arra nem gondolt, hogy az ember kíváncsi és megnézi mégis mennyire imádják annyian az oldalt. Számomra nem volt humoros. Ennyi.ozsimiki írta:Jézusom...értékeljük már a humort benne.
ezen besértődnimert, nem úgy tűnsz, aki viccesen fogta fel Bányász kollega írását.
http://www.rottentomatoes.com/messideco írta:Melyik az a külföldi filmes oldal, amelyik hasonlít az IMDB-re?
Elvileg ha megvan és bemutatja az akármilyen Volánnál akkor csak párszáz forintos téma. Én is hasonlóképpen jártam asszem 6k lett volna bemutatással csak 500.lui1698 írta:Ilyen nincs emberek.
Tesóm jön haza, bőg mert hogy megcsapta a buszon az ellenőr 8k-ra.
Az volt az ok, hogy valami tököm igazolás nem volt nála amit akkor adtak mikor legelőször használta a bérletváltót. (4 éve) Érted? Nála volt a bérlet, ki volt töltve, diák, bérletváltó. Erre ilyen b*ziságért ráver 8 ezret szerencsétlen lányra.
Barátja bliccelésért kapott 5 ezres csekket. Vicc.
És még mondja valaki, hogy nem szabad az ellenőrt utálni, mert csak a munkáját végzi. Lóf*szt! Ilyen embert a busz alá fektetném azt oda-vissza megcsapatnám az arcát.
Engem a Kapos Volánnál rendszeresen azért bsztatnak mert nem yo számot írok a bérletre, mert mindegyik mást mond. Egyik, hogy a diákigazolvány számát, másik hogy az igazolás számát, amit adnak...akármelyiket írom rá, mindegyikért leqrnak és h többet ne forduljon elő. Még yo, hogy nem büntettek még meg érte...L.Messi 10 írta:Kaposváron is van egy-két paraszt. Én mondjuk szerencsés vagyok, mert az egyik legnagyobb "tekintélyű" ellenőr ismerős. Egyébként meg, a távolságin múltkor szól a sofőr, hogy kell egy igazolólap mert annak hiányában érvénytelen, és nem tudom mennyi pénzért kell venni. Ahhoz képest 6 év alatt még egyszer nem szólt 1 ellenőr se hogy kellene. Lehúzás? Á.... Parasztok...lui1698 írta:Ilyen nincs emberek.
Az volt az ok, hogy valami tököm igazolás nem volt nála amit akkor adtak mikor legelőször használta a bérletváltót. (4 éve) Érted? Nála volt a bérlet, ki volt töltve, diák, bérletváltó. Erre ilyen b*ziságért ráver 8 ezret szerencsétlen lányra.
És még mondja valaki, hogy nem szabad az ellenőrt utálni, mert csak a munkáját végzi. Lóf*szt! Ilyen embert a busz alá fektetném azt oda-vissza megcsapatnám az arcát.
Kaposváron is van egy-két paraszt. Én mondjuk szerencsés vagyok, mert az egyik legnagyobb "tekintélyű" ellenőr ismerős. Egyébként meg, a távolságin múltkor szól a sofőr, hogy kell egy igazolólap mert annak hiányában érvénytelen, és nem tudom mennyi pénzért kell venni. Ahhoz képest 6 év alatt még egyszer nem szólt 1 ellenőr se hogy kellene. Lehúzás? Á.... Parasztok...lui1698 írta:Ilyen nincs emberek.
Nem úgy ismerem Bazsát,mint aki azért írta,h rávilágítson a szavahihetetlenségedre.Inkább tényleg poénként említette meg az ellentmondást,erre utalnak a smileyk is.Nem volt szemforgató,meg hasonló cucc odapöttyintve,uh cs cinkelt,ebben biztos vagyok.Lionel85 írta:Azt emelte ki, hogy egyik nap még azt mondtam, nem fogok regelni, aztán most mégis regeltem. Arra akart rávilágítani, hogy mennyit ér az adott szavam. Bár arra nem gondolt, hogy az ember kíváncsi és megnézi mégis mennyire imádják annyian az oldalt. Számomra nem volt humoros. Ennyi.ozsimiki írta:Jézusom...értékeljük már a humort benne.
ezen besértődnimert, nem úgy tűnsz, aki viccesen fogta fel Bányász kollega írását.
Azt emelte ki, hogy egyik nap még azt mondtam, nem fogok regelni, aztán most mégis regeltem. Arra akart rávilágítani, hogy mennyit ér az adott szavam. Bár arra nem gondolt, hogy az ember kíváncsi és megnézi mégis mennyire imádják annyian az oldalt. Számomra nem volt humoros. Ennyi.ozsimiki írta:Jézusom...értékeljük már a humort benne.
Kedves vagy hogy idézgetsz, még kedvesebb, hogy csillámpóninak hívsz, de azért regeltem, mert kíváncsi vagyok rá. Tudom, hogy mit írtam pár napja, de azóta változott a véleményem.Bányász írta:2011.02.282011.03.02Lionel85 írta:de ezért nem fogok regelni. Very Happy2011.03.06Lionel85 írta:na regeltem arckönyvre. meglátom milyen lesz.Lionel85 írta:valaki aki fent van facebookon küldjön már szöget farmon légyszi!
Majd írd meg milyen csillámpóni vagy![]()
2011.03.02Lionel85 írta:de ezért nem fogok regelni. Very Happy
2011.03.06Lionel85 írta:na regeltem arckönyvre. meglátom milyen lesz.
Lionel85 írta:valaki aki fent van facebookon küldjön már szöget farmon légyszi!
Én is ezt élvezem benne a legjobban.csak simán annak is tudok örülni, amikor valaki linkel egy jó zenét amit nem ismertem..
Fernando írta:Népbutítás, divat. Eddig is megvolt az ember nélküle, lehet, hogy jó, de az is biztos, hogy sok ember már csak "féészen" kommunikál, meg nyomja a hülyeséget, a szlenget, a hülye csoportokat. Ez engem baromira irritál.
De én innentől egy szót sem. Tulajdonképpen fölösleges, hiszen engem nem érint, csak passzívan, de az zavaró hatással van az idegrendszeremre.
Fernando írta:Hát arra amire való arra szerintem, jobb az iwiw, a sok marhasággal meg meg tudják fogni a gyerekeket és iszonyatos módon antiszoccá teszi néhány ismerősömet ez a shit.
Bocs. Utólag belegondolva, tényleg hülyeség volt ilyet feltételezni.Fernando írta: Szerinted nem tudjuk? Elolvastuk.De ennek ellenére írtam, hogy én csak örülnék neki.