Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az elsőnél a Roma vitte, ez van. De amúgy sem vártam túl sokat. A 2. viszont túlélte a keddetBarcaman14 írta:(0-1) Barca-Arsenal H 1,70
(1-0) Sahtar-Roma V 9,70
Schalke-Valencia D 3,15
200ft10.390ft
Barca-Arsenal 2,5 több gól V 1,40
Sahtar-Roma 2,5 több gól V 1,77
Schalke-Valencia 2-3 gól D 1,93
Spurs-Milan Mind2 lő gólt H 1,57
300ft2250ft
Seedorf huszonharmadik virágzását élidaffy írta:jogos,tévedtem. akkor marad a villámléptű seedorf,flamini és a "sokat látott" merkel. a tottenhamben pedig játszhat bale és modric is,ami nagy változás az előző meccshez képest.tothmark írta: Gattuso nincs eltiltva, a kitörése miatt?
jogos,tévedtem. akkor marad a villámléptű seedorf,flamini és a "sokat látott" merkel. a tottenhamben pedig játszhat bale és modric is,ami nagy változás az előző meccshez képest.tothmark írta: Gattuso nincs eltiltva, a kitörése miatt?
Gattuso nincs eltiltva, a kitörése miatt?daffy írta:a flamini,seedorf,gattuso középpályával?FCB.Gabesz írta:0 kapura lövésből is lehet gólt szerezni lásd arsenal.
szetem a milan fog kontrára játszani am.akkor holnap összepisikélem magam,az tuti
a flamini,seedorf,gattuso középpályával?FCB.Gabesz írta:0 kapura lövésből is lehet gólt szerezni lásd arsenal.
szetem a milan fog kontrára játszani am.
a milanba miért vagytok ilyen biztosak? nincs is középpályájuk,a tottenham megeszi őket ott. pont annyira nem értem,mint sokak róma továbbjuttatását ukrajnába. a milan ibrában és patoban bízhat,meg hogy a spurs játékosok mind a 231 kontrájukat kihagyják. tudsz valamit,amit én nem vagy csak megérzés?Fernando írta:Hát ma rácsesztem, de még gyorsan tettem egyet közepes téttel: Sakhtar jut t., Barca jut t. Ez jött. Holnapra:
Vaddisznó csak:
Litvínov vs. Trinec H 2.34
Schalke vs. Valencia V jut t. V 1.91
Tottenham vs. Milan V jut t. V 3.10
Honvéd vs. Videoton D 3.15
Odds: 43.5
Ejj az a Swansea.kanty írta:Mai:
Barcelona-Arsenal 1
Debrecen-Paks 1
Swansea-Watford 1
MIddlesbrough-Derby 1
Odds:5,4
A vadbarmok még egy 11-est is kihagytak.fcbarca0827 írta: Holnapra:
Barcelona, vagy Arsenal jut tovább H (Barcelona)
Sahtar - Roma (mindkét csapat szerez gólt: igen, nem) H (3:0)
Debrecen - Paks H (2:1)
Southampton - Yeovil H (2:0)
Huddersfield - Rochdale H (3:0)
BL:
(0-1) Barcelona - Arsenal H (3:1)
Sahtar - Roma (2,5 gólnál kevesebb, több) V (3:0)
Schalke - Valencia D
Tottenham - Milan (2,5 gólnál kevesebb, több) V
Én ezt:daffy írta:én meg eztFernando írta:Én ezeket az eredményeket várom a bl-ben:
Barca 2-0 Arsenal
Sakhtar 1-2 Roma
Tottenham 1-1 Milan
Schalke 0-1 Valencia
Barca 4-1 Arsenal
Sakhtar 2-1 Roma
Tottenham 2-2 Milan
Schalke 1-1 Valencia
melyikben???...a maiban?levproff írta:Nemzeti Sportban 5 eurós bet-at-home bónusz van.
(valaki?)