daffy írta:pl úgy,hogy a területeket el kellene kezdeni hasznosítani. magyarország a szolgáltatásokra tért át a mezőgazdaságról,pedig ilyen jó adottságai kevés országnak lennének a mezgazd-hoz. unokatesóm az elte-ttk-ra jár,geológusnak tanul és ő mondta,hogy a föld népessége max 12-14 milliárdban meg fog állni és a bevethető terület 25-30 milliárd embert kéne,hogy ellásson. tehát hely van. édesvíz is sok van,de arra mindenesetre elég,hogy kitart addig,míg sótlanítani tudjuk olcsón a tengervizet.
Ez érdekes. Akkor el lehet látni élelemmel és ivóvízzel látni az embereket, de a szegénynegyedekben ez eléggé ritka szvsz.
Nekem az a célom a jövőmre nézve, hogy legyen állásom, lakásom és ennivalóm minden napra.. Ez azért tartozik ide mert gondolom mindenkinek ez a célja de pl Ukrajnában 4 liter ivóvíz jut mindenkinek (kivéve ugye a gazdagokat) és még lehet szerintem mondani példákat, hogy hol nincs élelem vagy víz vagy egyik sem.
Szerintem MO így is elég nagy területeken termeszti a növényeit de talán ha még többet és még profibban akkor külföldre el lehetne adni (többet mint most)... De én nem értek ehhez.