palesz77 írta:Na megint itt vagyok. Vannak olyan mappák és fájlok, amiket nem tudok törölni a "TrustedInstaller" miatt. Lenne vagy 10 giga amit így kitörölnék, de nem tudok. Valaki tud erre megoldást?
Gondolom az a probléma,hogy olyan helyen kutakodsz ahol nem te vagy a tulajdonos(system 32 például) Van megoldás egyébként,de kétszer is gondold
meg mit törölsz mert itt többnyire rendszerfájlok vannak..
"Jobb egérkatt az adott mappán, ez esetedben a system32, majd tulajdonságok.
A megjelenő ablakban biztonság fülre katt, a Csoport vagy felhasználó neve résznél kiválasztod a felhasználódat (Users), majd alul Speciális, a megjelenő ablakban Tulajdonos, itt valószínű a Trusted akármi lesz, itt rákkattintasz a szerkeszt gombra, majd az új tulajdonosnál kiválasztod magad, kipipálod a Tulajdonos cseréje az altárolókon...., majd leokézod. Ezután zárj be minden ablakot, erre fel is hívja a figyelmedet.
Majd ismét jobb egérkatt a mappán, tulajdonságok, biztonság, user-t kiválasztod, speciális, Engedélyek fülön megkeresed magad ( User), Egedélyek módosítása gomb, a megjelenő ablakban ismét megkeresed magad (User), Dupla egérkatt magadon, a megjelenő ablakban kipipálod a Teljes hozzáférést az Endegélyezés sorban, majd ok, és minden ablakot bezársz az okkal, ezután mennie kell a system32 mappában lévő fájlok törlésének és módosításának."