2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
0:44-től, vagy 1:17-től? mert 1:17-től linkeltedlevproff írta:Nem tudja valaki, hogy a 0:44-től kezdődő számnak mi a címe?köszi előre is.
http://www.youtube.com/watch?v=RLBgwn1P ... dded#at=77
Gondolom az a probléma,hogy olyan helyen kutakodsz ahol nem te vagy a tulajdonos(system 32 például) Van megoldás egyébként,de kétszer is gondoldpalesz77 írta:Na megint itt vagyok. Vannak olyan mappák és fájlok, amiket nem tudok törölni a "TrustedInstaller" miatt. Lenne vagy 10 giga amit így kitörölnék, de nem tudok. Valaki tud erre megoldást?
palesz77 írta:Na. Megint én... Szóval olyan kérdésem lenne, hogy ti milyen programmal néztek filmet? Eddig a KMPlayert használtam, de azon elég tré a képfelbontás, túl kockás. A Media Player és a Winamp is sokkal szebb, de azok meg valamiért nem jelenítik meg a feliratot. Szóval valami jó tippet elfogadnék...
Én mindenre a VLC-t használom, mindent tud ami kell, és totál letisztult az egész.palesz77 írta:Na. Megint én... Szóval olyan kérdésem lenne, hogy ti milyen programmal néztek filmet? Eddig a KMPlayert használtam, de azon elég tré a képfelbontás, túl kockás. A Media Player és a Winamp is sokkal szebb, de azok meg valamiért nem jelenítik meg a feliratot. Szóval valami jó tippet elfogadnék...
Én anno nem így csináltam. Emlékszek, hogy volt egy szám youtubol, ami nagyon tetszett, és be tudtam állítani hogy a kezdőlapom mellett egy külön tab-ban a szám is feljöjjön. De ez amit te mondtál, hogy az utolsó böngészésnél az legutoljára megnézett lapok nyitódjanak meg nem valami jó ötlet. Mert ha esetleg este egy 18-s karikás odalt néegetek, másnap meg valaki más bekapcsolja a gépet akkor az a 18-s karikás oldal automatán megnyílik. Én konkrétba akarom a 2 oldalt, hogy csak azok legyenek megnyitva a böngészés kezdésekor. De azért köszi a választ. Keresem tovább a választ. De lehet, hogy ez nem is megoldható. Ki tudja..kennyke04 írta:Én pl úgy csináltam/csinálom, h eszközök-> beállítások->általános-> ff indulásakor, a legutóbbi oldalak betöltése van beállítva és 99%ban mindig azt a 2-3 fület hagyom meg, böngészés befejezésénél is, amiket szeretek viszont látni indításkor. Nem tom így csináltad-e te is anno, de szerintem próbáld meg.mekkora írta:sziasztok
egy egyszerű problémára keresem a segítséget. Régen be tudtam állítani de most már valahogy nem megy. Szóval azt szeretném, hogy ha megnyitom a firefoxot, akkor 2 oldal jöjjön fel egyből, tehát egy ablak, de 2 tab vagy fül vagy minek hívják. Az egyik az alap kezdőlapom az eurobarca a másik meg egy másik oldal lenne értelem szerűen.![]()
Ötlet hogy hol tudom beállítani ?
Én pl úgy csináltam/csinálom, h eszközök-> beállítások->általános-> ff indulásakor, a legutóbbi oldalak betöltése van beállítva és 99%ban mindig azt a 2-3 fület hagyom meg, böngészés befejezésénél is, amiket szeretek viszont látni indításkor. Nem tom így csináltad-e te is anno, de szerintem próbáld meg.mekkora írta:sziasztok
egy egyszerű problémára keresem a segítséget. Régen be tudtam állítani de most már valahogy nem megy. Szóval azt szeretném, hogy ha megnyitom a firefoxot, akkor 2 oldal jöjjön fel egyből, tehát egy ablak, de 2 tab vagy fül vagy minek hívják. Az egyik az alap kezdőlapom az eurobarca a másik meg egy másik oldal lenne értelem szerűen.![]()
Ötlet hogy hol tudom beállítani ?
faithnomore írta:milyen vírusirtót használtok?
kezd idegesíteni ez a nod hogy naponta kell új felhasználónevet meg jelszót keresni hozzá
valaki esetleg tudna nekem javasolni valamit? melyik a legjobb, vagy ti melyiket használjátok?
AVG Internet Securityfaithnomore írta:milyen vírusirtót használtok?
kezd idegesíteni ez a nod hogy naponta kell új felhasználónevet meg jelszót keresni hozzá
valaki esetleg tudna nekem javasolni valamit? melyik a legjobb, vagy ti melyiket használjátok?
Nem ír ki hibát.És az a különösen érdekes,h nem is kezd el szinkronizálni.Bob_Marley írta:ImTOO Ipod computer transfer progit próbáld ki, ha nem találod feltöltöm serial kóddal valahova!Bányász írta:ipod tulajdonosoktól kérdezném,h hogyan lehetséges az,h néhány mp3-at egész egyszerűen nem hajlandó az itunes felnyomni az ipodomra?valakinek akinek volt hasonló gondja és megoldotta az ossza már meg legyen olyan kedves.
Én ezt a programot használom, s nem olyan "bonyolult" mint az ITunes lehet így sikerülni fog!
szerk: amúgy valami hibát ír ki az Itunes vagy csak simán szinkronizál, s az Ipodon meg nem jelenik meg?
Igen, először rosszul csináltam...Drigo írta: Érdekes, nálam működik...
Érdekes, nálam működik...palesz77 írta:szerk.: Tim, neked meg kösz, de windows 7-nél sajna nem jó.
Bocs hogy ilyen hülye vagyok, de nem tudom hogy mit kéne leszednem.Guardiola írta:Particionálással meg tudod oldani. Particionálásra meg az easeustajánlom.
Startmenüpalesz77 írta: Az xp-s verziót meg leírod? Hátha... Egy próbát megér...
Oké, frissítgetek akkor, meg imádkozok.Tim írta:
Azzal én is szenvedtem..Keress egy régebbi verziót(az alaplapodnak megfelelőt) hátha azzal megy. Nálam úgy oldódott meg hogy letöltődött egy csomó frissítés a windowshoz,és utána települt simán az audió driver.
A meghajtó betűjeleket xp-nél tudom hogy kell átírni,de win7-nél nem biztos hogy működik..