Egész nap azon filóztam, hogy megteszem a meccset 0-2re, 13.as oddsal.

ZTE? hát nem tudom...kerozin írta:holnapra valami tuti meccseketírjatok !!!
Én ezekre gondoltam:
ZTE - Siófok H
Debrecen - MTK H
Marseille - Nice H
Fulham - Bolton: Fulham gólt lő H
Real Madrid - Barcelona: a mérkőzésen nem lesz piros lap V
Odds: 5,12
Vélemények?
Nem jött.Barcaforever írta: Ha már a Győr meccs ekkora mákkal jött, illene jönnie.Blben egy gólgazdag döntetlent várok, bár a MU idegen téttel bíró meccsein nem szokott sok gól esni.Hajrá!
Ha már a Győr meccs ekkora mákkal jött, illene jönnie.Blben egy gólgazdag döntetlent várok, bár a MU idegen téttel bíró meccsein nem szokott sok gól esni.Hajrá!fcbarca0827 írta:Én ezt tettem mára:
Lakers - Hornets H
Bulls - Pacers H
Pápa - Győr D
Schalke - Manchester D
Stoke - Wolves (Mindkét csapat szerez gólt: I, vagy N) H
Maribor, vagy Koper jut tovább H
Egy ilyen nem kicsit vaddisznócska. 300-at ráköltök a hétvégi nyereményből.
Én sokszor meglepetés párti vagyok, úgyhogy az én véleményemre nem kell adni,d e az elsőn már megakadt a szemem!0-3ról jött vissza a Chicago, úgyhogy 2szer szépen le is rendezte a a Canucks-ot, 7ik meccs, de én érzek erőt a Chicagoban!De Fernando majd leírja a véleményét mindenről, bocs hogy beleugattam!FtcSikiHun írta:Baromi régen nyertem, de ma megyek rakni kettőt is, ezek közül fogok rakni szerintem:
Vancouver - Chicago 2.00 / 3.90 / 2.54 H
Chicago - Indiana 1.16 / 17.00 / 4.40 H
Ciudad Real - Barcelona 1.47 / 8.70 / 2.80 V
Schalke - Manchester Utd. 2.90 / 3.20 / 2.20 H
Miami - Philadelphia 1.13 / 18.00 / 4.80 H
Kaposvár - FTC 2.44 / 3.00 / 2.46 V
Debrecen - MTK 1.38 / 3.65 / 6.65 H
Real Madrid- Barcelona A végeredmény: 0:1 7.00
Real Madrid- Barcelona A végeredmény: 0:2 13.00
Szolnok - Vasas 2.47 / 3.00 / 2.42 V
Csehország - Kanada 2.10 / 4.00 / 2.36 V
Schalke - Manchester Utd. Schalke szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.39 / --- / 2.33 H
Maribor - Koper 2.00 / 3.15 / 3.05 H
Paks - Videoton 2.64 / 3.05 / 2.25 V
Kecskemét - Honvéd 2.00 / 3.15 / 3.05 H
Ezek közül szerintetek mi mehet? 1 óra múlva megyek mixelni, remélem addigra jön 1-2 vélemény
Papírforma lenne mind!Ha „tutit” tennék, akkor Lakers, Miami, Chicago, OKC, Spurs-t bevenném egy szelvényre!Ha kockáztatósabbat, akkor megpróbálkoznék egy Pacers,Lakers, Atlanta, Okc, Spurs szelvénnyel!socio66 írta:nba-ben most elég fogadható meccsek lesznek.
vannak ugye a 3-1-el álló csapatok,akik otthon nem hiszem hogy ne rendeznék le a párharcot,gondolok itt a heat-chicago(bár rose sérülése miatt bizonytalan a dolog) duóra elsősorban,de szerintem az okc is hozza.
aztán ott van a san antonio és az orlando,akiknek élet-halál meccs lesz a következő,nehezen tudom elképzelni hogy könnyen adnák magukat.
és hát ugye a lakers,nekik is nyerniük kellene.
ti mit gondoltok?
nagyon bízom benne én is,mert tuti,hogy megrakom őket,csak nem tudom,hogy mennyivel.socio66 írta:nba-ben most elég fogadható meccsek lesznek.
vannak ugye a 3-1-el álló csapatok,akik otthon nem hiszem hogy ne rendeznék le a párharcot,gondolok itt a heat-chicago(bár rose sérülése miatt bizonytalan a dolog) duóra elsősorban,de szerintem az okc is hozza.
aztán ott van a san antonio és az orlando,akiknek élet-halál meccs lesz a következő,nehezen tudom elképzelni hogy könnyen adnák magukat.
és hát ugye a lakers,nekik is nyerniük kellene.
ti mit gondoltok?
catania-hoz hasonlóan. 88. perc környékén ienkor kb. 60x szorzó szokott lenni a vendégre, ekkor kis téttel (maffia esetén számoljunk 10 millióval) óriási nyeremény várható. sokan mondják bundagyanúsnak, ez nem gyanús, ez bundaFernando írta:Egész jó arányom volt a héten. 3/2. Ma volt az az 1 a 3-ból ami elment... de min? Ha ez nem bundagyanús, akkor semmi.
Siena vs. Portogruaro
A 2. játszott a kiesőjelölttel. 85. perc 1-0. Mondom ezaz, gólra váltották a közel 65%-os labdabirtoklásukat és a 17 kapuralövés egyikét, az ellenfél 0(!)jával szemben. És jött a 89-90. perc, ahol érdekes módon az eddig romokban fekvő Portogruaro megfordította a meccset és nyert 2-1-re. Az utolsó 1 percben 4-et lőttek kapura, abból 2 gól lett. Fenemód érdekes. Amúgy még a Twente, Prága, Helsingborg volt mellette.
nem mondod, hogy nézed az olasz másodosztályt..Fernando írta:Egész jó arányom volt a héten. 3/2. Ma volt az az 1 a 3-ból ami elment... de min? Ha ez nem bundagyanús, akkor semmi.
Siena vs. Portogruaro
A 2. játszott a kiesőjelölttel. 85. perc 1-0. Mondom ezaz, gólra váltották a közel 65%-os labdabirtoklásukat és a 17 kapuralövés egyikét, az ellenfél 0(!)jával szemben. És jött a 89-90. perc, ahol érdekes módon az eddig romokban fekvő Portogruaro megfordította a meccset és nyert 2-1-re. Az utolsó 1 percben 4-et lőttek kapura, abból 2 gól lett. Fenemód érdekes. Amúgy még a Twente, Prága, Helsingborg volt mellette.
jack89 írta:ezek közül gondolkozok páron
udinese - parma H
brescia milan v
frankfurt - bayern münchen v
gladbach dortmund v
schalke - kaiserslautern h
chelsea west ham h
dinamo kijev arzenal kijev h
barca osasuna h
bilbao r sociedad h
ajax - exelsior h
feyenord psv v
mtk ftc v
siofok szolnok h
nemtom99 írta:StPauli-Bremen H (Schalke-t akartam)![]()
Spurs-WestBrom H
Chelsea-WestHam H
Barca-Osasuna H
Marseille-Montpellier H
3003600
Remélem bemakkolom a StPaulit