Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó,csak még kellene hozzá valami egyedi(lehet poénos is) Bár egy ilyen szimbólumnál nem poénkodnéksjd írta:Gombafelhő? Az 10000 év múlva is ugyanolyan lesz (és még ha csak atomerőmű baleset is van, akkor is mindenki a sugárzásra asszociál róla elsőnek)Hunter91 írta:Olyan beadandó feladatot kaptam fősulin ,hogy meg kell tervezni a nukleáris sugárzás szimbólumát,ami 10000 év múlva is megállja a helyét.
Fogalmam sincs hogyan álljak neki. A jelenlegit nem lehet használni semmilyen formában.
Valakinek valami ötlet,hogy mi legyen a szimbólumban,hogyan nézzen ki bármi jöhet. Várom az ötleteket.
Gombafelhő inkább atombomára asszociálnék, de pl Hirosima zászlója jó szimbólum lehetne, benne lenne ugye az atombomba meg hullámos, szal az meg a sugárzás... de ez csak egy példasjd írta:Gombafelhő? Az 10000 év múlva is ugyanolyan lesz (és még ha csak atomerőmű baleset is van, akkor is mindenki a sugárzásra asszociál róla elsőnek)Hunter91 írta:Olyan beadandó feladatot kaptam fősulin ,hogy meg kell tervezni a nukleáris sugárzás szimbólumát,ami 10000 év múlva is megállja a helyét.
Fogalmam sincs hogyan álljak neki. A jelenlegit nem lehet használni semmilyen formában.
Valakinek valami ötlet,hogy mi legyen a szimbólumban,hogyan nézzen ki bármi jöhet. Várom az ötleteket.
Gombafelhő? Az 10000 év múlva is ugyanolyan lesz (és még ha csak atomerőmű baleset is van, akkor is mindenki a sugárzásra asszociál róla elsőnek)Hunter91 írta:Olyan beadandó feladatot kaptam fősulin ,hogy meg kell tervezni a nukleáris sugárzás szimbólumát,ami 10000 év múlva is megállja a helyét.
Sztilo írta:Üdv!
Valaki nem tudja,hogy egy klub mennyi összeget kap azért,hogy bejut a Bajnokok Ligája döntőjébe?
Csak kíváncsiságból kérdezem
nyomd le egyszerre az fn +numlock billentyűt és akkor visszavált a rendes billentyűzetrePerrero írta:hey! asszony lenovo netbookjára rádugtam 1 usb billentyűzetet, és azóta a gépen lévő billentyűk úgy reagálnak, mintha az Fn gomb le lenne nyomva. a többi gomb rendesen működik, de amiknek 2 "funkciója" is van, csak akkor írják azt amit akarok, ha az fn le van nyomva. pl. lenyomom az "m" gombot, és helyette a numerikus billentyűzet 0ját írja...
Köszi cimbiL.Messi 10 írta:http://www.rojadirecta.es/ itt lemész 20:45-ig és ott van, de majd csak késöbb lesznek. Van amelyikhez kell egy sopcast nevü program, de ahol az van a P2P oszlop alatt hogy NO, az sima böngészős.juhaszdani95 írta:Sziasztok!
Nem tud valaki dobni egy linket a Bob Sapp vs Kunkli Tivadar K1 meccsre?
Nagyon hálás lennék ha kapnék egyet:D
http://www.rojadirecta.es/ itt lemész 20:45-ig és ott van, de majd csak késöbb lesznek. Van amelyikhez kell egy sopcast nevü program, de ahol az van a P2P oszlop alatt hogy NO, az sima böngészős.juhaszdani95 írta:Sziasztok!
Nem tud valaki dobni egy linket a Bob Sapp vs Kunkli Tivadar K1 meccsre?
Nagyon hálás lennék ha kapnék egyet:D
Oké, köszi, akkor olyat fogok nézni.Rajmó írta:
nem tudom mennyit szánsz rá, de 5-6 ezer körül lehet kapni jókat, én speciel a tplink-et ajánlanám, eléggé strapabíró és a jel erőssége is nagyon jó, én ilyet használok és semmi bajom nem volt még vele
Félreérthetően tettem fel, úgy gondoltam, hogy valami tapasztalata van-e valakinek, hogy ez meg az a fajta jó, a másik meg rosszul működik sokszor stbstb...visca el barca írta:
tökmind1. gondolom házon belül használnád, arra meg teljesen mind1
nem tudom mennyit szánsz rá, de 5-6 ezer körül lehet kapni jókat, én speciel a tplink-et ajánlanám, eléggé strapabíró és a jel erőssége is nagyon jó, én ilyet használok és semmi bajom nem volt még velevisca el barca írta:tökmind1. gondolom házon belül használnád, arra meg teljesen mind1palesz77 írta:Szeretnék venne wi-fis routert, és véleményt kérnék, hogy milyet lenne érdemes, mert nem vagyok ott a témában...Előre is kösz annak aki segít!
tökmind1. gondolom házon belül használnád, arra meg teljesen mind1palesz77 írta:Szeretnék venne wi-fis routert, és véleményt kérnék, hogy milyet lenne érdemes, mert nem vagyok ott a témában...Előre is kösz annak aki segít!
Nem vagyok PayPalos, de annyit tudok, hogy ez egy bankszámla. Tehát ezen keresztül való fizetés két lépcsős. A saját bankszámládról utalsz a PayPalra x összeget és azzal tudsz vásárolni. Gondolom a visszaigénylés ugyanennek az inverze. Vissza kell utaltatni a PayPalról a saját bankszámládra.Ilúvatar írta:Lenne egy egyszerű kérdésem a PayPal tulajdonosoknak
A kérdésem az, hogy ha valaki átutalja a pénzt nekem PayPal -on keresztül, akkor a pénzt ki tudom venni a bankból? Vagy egyszerűen nem tudom kivenni, csak PayPal -on ragadd le a pénzem, s PayPal -al kell vásároljak?