2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A pankrátort már rengetegen ajánlották, de még nem jutottam el odáig,hogy megnézzem... a forrásról még nem hallottam.visca el barca írta:ao!
és hogy állunk a pankrátorral meg a forrással?
... mondjuk, hogy kell hozzá egyfajta idegi becsípődéskurdt írta:Arról nem is beszélve, hogy elég rossz...![]()
Arról nem is beszélve, hogy elég rossz...lui1698 írta:Hejj a Ken Park.
"Megöltem a nagyapámat, mert csalt a játékban és háborús történetekkel traktált. És megöltem a nagyanyámat, mert ő egy passzív-agresszív ribanc, aki nem tisztelte a magánéletemet.”
Beteg egy film...
Nem Charlie-t fogja játszani, hanem egy teljesen új szereplőt; úgyhogy egy kis szerencsével még akár jól is elsülhet nekik a dolog...palesz77 írta:Nemár... Tuti abbahagyom a sorozatot ezek után. Pedig egyik kedvencem volt...
Charlie Harper? Nemár... Tuti abbahagyom a sorozatot ezek után. Pedig egyik kedvencem volt...ozsimiki írta:
Két pasi meg egy kicsi:
Ashton Kutcher váltja Charlie Sheent
![]()
hát ezt nem hittem volna,h meglépik,h lecserélik, botrányok ide vagy oda. Dallast se tudom ki nézte volna ha Larry Hagmant lecserélik bárkire...
szerintem nem az a típusú sorozat,ahol egy ennyire főkaraktert le lehetne cserélni. Egy több fős ,több szálas sorozatnál még csak-csak belefér, de itt?
azért meglesem mi sül ki belőle,de sok jóra nem számítok, Charliera öntötték ezt a szerepet.
Tetszési sorrend nálam is ugyanez majdnem, bár a 4.rész megelőzi nálam a 2.at, mert mégiscsak szerepel benne Dominic:D fajamegmondósnigga karaktert is bírtam,de nem annyira.Game90 írta:Én most néztem meg az 5. részt. Nekem tetszett (7,5/10), várom a 6. részt. Azért arra kíváncsi vagyok, hogy mennyi bőrt tudnak még lehúzni erről a sorozatról, előbb-utóbb a Rakparton fogják tolni Dominic-ékozsimiki írta:A napokban megnéztem a Halálos Iramban 1-5. részeit.Mondjuk ameddig ekkora bevételeket hoznak a részek, addig megértem (5. is már majdnem 500 milliónál tart).
Az azért viccesre sikeredett, hogy a fél várost lebontották azzal a széffel![]()
Ha a részeket tetszési sorrendbe kéne állítani, akkor nálam: 1. > 5. > 2. > 4. > 3.
ahogy elolvastam és eszembe jutott ... ugyanez a reakcióvisca el barca írta: ken parkból ha eszembe jut, hogy a csavo "felakasztja magát az ajtókilincsre egy sállal és hokizik vmi női tenisz meccsre mindig elkap a röhögőgörcs
... de mégis magával ragad, és néha jól esik mindaz, amit a film kiváltvisca el barca írta:ha vége, mindig megfogadom, hogy soha többet nem nézem meg, mert lelkileg teljesen tönkre tesz (utolsó fél óra, mansell zenéi, minden)
jaj ne is mond, mindjárt nekiállok nosztalgiázni...ao írta:hogyne, mai napig kint van a polcon eredeti DVD-nvisca el barca írta:eszembe jutott ifjoni korom egyik nagy klasszikusa a kölykök (kids)
látta vki?
nekem is fiatalkori kedvencem ... nem gyenge film
szerk.: Ken Park? Rekviem egy álomért? ezek voltak még hasonlóak abban az időben
hogyne, mai napig kint van a polcon eredeti DVD-nvisca el barca írta:eszembe jutott ifjoni korom egyik nagy klasszikusa a kölykök (kids)
látta vki?
Én most néztem meg az 5. részt. Nekem tetszett (7,5/10), várom a 6. részt. Azért arra kíváncsi vagyok, hogy mennyi bőrt tudnak még lehúzni erről a sorozatról, előbb-utóbb a Rakparton fogják tolni Dominic-ékozsimiki írta:A napokban megnéztem a Halálos Iramban 1-5. részeit.
lui1698 írta:Eztet ni. Kíváncsi vagyok a véleményedre, nekem nagyon tetszett.ultrasur írta:Felperzselt föld
Most néztem meg és egyszerűenlui1698 írta:Eztet ni. Kíváncsi vagyok a véleményedre, nekem nagyon tetszett.ultrasur írta:Felperzselt föld
Ahogy vége lett, kötelező a folytatás, és nekem is nagyon tetszett, a 6.rész talán még jobbnak ígérkezik, főleg, hogy The Rock folytatja a hajtóvadászatotBarca_10 írta:Tegnap megnéztem a Halálos Iramban:Ötödik sebesség c.filmet.Nagyon jól sikerült szerintem,állítólag lesz 6.része is,2013-ban.
Bár már nem igazán arról szól,ahogy kezdték,kicsit GTA-s beütése van,de nekem irtózatosan tetszik
A 'megvan' kétértelmű kifejezés: utalhat arra is h ismerem-e a filmet, arra hogy birtokomban van-e, illetve akár arra is h láttam-e...ultrasur írta: Radírfej megvan?![]()
Mára betöltöttem a törvénytisztelő polgárt.kurdt írta:Blue Velvet...nem is kérdés!ultrasur írta:Mit nézzek ma este?
Felperzselt föld,
Blue Velvet,
Apocalypto.
Igazából ott dőlt el, hogy ez Lych, a többi meg nem (meg persze h kib...... jó)
Á ezt is láttam. Tényleg nagyon jósjay írta:Taken - Elrabolva. Hasonló stílus és színvonal.
Szerintem alap film, nagyon jó, baromira tetszett
A köpök a Sírodra c. filmet már régóta tervezem
Blue Velvet...nem is kérdés!ultrasur írta:Mit nézzek ma este?
Felperzselt föld,
Blue Velvet,
Apocalypto.
Taken - Elrabolva. Hasonló stílus és színvonal.soadroli írta:Már láttamsjay írta:Ajánlom a Törvénytisztelő polgárt. Az is vendetta-n alapuló film, és ráadásul Gerrard Butler karakterétől a hidegrázás kerülgetettTudsz még ilyeneket?
Amúgy ajánlom a Köpök a sírodra c. filmet is. Na az is egy gyöngyszem
Már láttamsjay írta:Ajánlom a Törvénytisztelő polgárt. Az is vendetta-n alapuló film, és ráadásul Gerrard Butler karakterétől a hidegrázás kerülgetett
azután természetesenMessidona10 írta:Barátök közt?ultrasur írta:Mit nézzek ma este?
Felperzselt föld,
Blue Velvet,
Apocalypto.
Bocsi, jó kedvem van