faithnomore írta:most ahogy így utánanézegettem az irodáknak a betclic az esélyes, a bet365 és az unibet
betclic-nél kajak nem kell forgatni a pénzt? ez furcsa, nem tudom mennyire jó üzlet ez nekik
bet365-nél is van a 100%-os kezdőbónusz, de az egészet 3x meg kell forgatni ami elég sok azért
unibet-nél is van bónusz, de nem találtam pontos leírást róla az oldalon
Nem tudom honnan veszitek, hogy a betclicnél nem kell megforgatni a bónuszt... mindenhol meg kell forgatni ha élsz a bónusszal, különben ez nem lenne nekik üzlet. Én 1-2 hónapja 2-szer is kihasználtam ezt a lehetőséget, az egyik elment ott forgatnom kellett a bónuszt keményen, a másiknál viszont megnyertem kb a 3-szorosát egyből a 6 ropinak és azt vettem is ki.
Tehát én 1-2 hónapos tapasztalatból mondom hogy MEG KELL FORGATNI ott is. Amúgy meg mielőtt belevágsz ilyen bónuszosdiba, ajánlom hogy olvasd el a rá vonatkozó fogadási feltételeket.
A bet365-nél a max 15000-es kezdőbónuszt sztem könnyebb elveszteni mint megtartani, amivel persze megy a te pénzed is:) Azzal naon vigyázni kell, nézz utána és megtudod;)
Én ezeket az oldalakat mind kihasználom ilyen fogadás terén, aztán a nyereményemet teszem zsebre, és a bwinen meg játszom tovább normálisan, mert nekem az az oldal jön be igazán:)
Szerk.: Valamint az expekt.com oldalon is 6000 Ft-os kezdőbónusz van, de ott durvábban kell megforgatni azt a bónuszt mint pl a betclicnél.