Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem volt túl szerencsés!Barcaman14 írta: Tom Tomszk-Zenit V 1,58
Auxerre-Brest H 2,09
Luzern-Zürich V 2,08
W.Neustadt-Sturm Graz V 1,76
Aston Villa-Liverpool V 2,20
200ft5320ft
Ott van lejjebb a mixem, tedd meg azt. Tuti nyerő.FtcSikiHun írta:Fernando, Ordog és még bárki.
3 napja mindig 1en megy el, szóval valami tippet kérhetek holnapra?
Hát öregem! Ahogy a mondás tartja, pénzt csak pénzből lehet csinálni:DDD Nem hiszem h van ilyen oldal, de mondjatok ha van...barcafan80 írta:valaki ismer olyan oldalat ahol nem kell betenni penzt hanem kapok par eurot?
Nem tudom honnan veszitek, hogy a betclicnél nem kell megforgatni a bónuszt... mindenhol meg kell forgatni ha élsz a bónusszal, különben ez nem lenne nekik üzlet. Én 1-2 hónapja 2-szer is kihasználtam ezt a lehetőséget, az egyik elment ott forgatnom kellett a bónuszt keményen, a másiknál viszont megnyertem kb a 3-szorosát egyből a 6 ropinak és azt vettem is ki.faithnomore írta:most ahogy így utánanézegettem az irodáknak a betclic az esélyes, a bet365 és az unibet
betclic-nél kajak nem kell forgatni a pénzt? ez furcsa, nem tudom mennyire jó üzlet ez nekik
bet365-nél is van a 100%-os kezdőbónusz, de az egészet 3x meg kell forgatni ami elég sok azért
unibet-nél is van bónusz, de nem találtam pontos leírást róla az oldalon
estefelé összedobhatnál egy hasonlót holnapraFernando írta:Sikeresen egy gólon csúsztam el tegnap... Odense 1-0, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3...
Mára:
Ajaccio vs. Istres H
Reims vs. Evian V
Granada vs. Villarreal B H
Odds: 3.7
D. Ferrer és a Lokomotív Kuban vitte isvarnagykrisztian írta:Sziasztok.Uncsiból raktam 14 mérkőzést kemény 555 HUF a várható nyeremény, a legnagyobb odds 1,16!Kíváncsian várom melyik "hatalmas" szorzójú megy el!?
Fernando írta:Ezt raktam kisebb téttel ma:
Helsinki vs. Jaro H
Odense vs. Horsens H
Atvidaberg vs. Värnamo H
Peterborough vs. MKD H
Azért az kemény, hogy a Peterborough az alapszakaszban 106 gólt rúgott, a bajnok Brighton meg 80valamennyit.
Udinesenek jó az X? Mert hogyha a Lazio nyer aki mögötte van, akkor pontegyenlőség lesz. Mi számít az olaszoknál pontegyenlőség esetén? Gólkülönbség v egymás elleni eredmény?Barcaman14 írta:E heti érdekesség az olasz bajnokságból:
Udinese-Milan H 3,75/D 1,50/ V 5,65