2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez egy klasszikus vírus, ami megtámadja azt hiszem a deskptop.ini fájlt!Robcsyy írta:olyan problémám lenne, hogy a tálca minden belépésnél konkrétan lefagy, és nem tudok vele mit csinálni, de kegyetlenül felidegesít. a start menübe nem tudok belépni, az óra már 1órája 10órát mutat... vmi tipp hogy mit kezdjek ezzel a akármivel?
A gondok általában ott kezdődnek, hogy némelyik GPS szoftver nem "hagyja" magát frissíteni - legalábbis a barátnőmék olyat vettek, amihez hiába találtuk meg a hivatalos oldalt és a frissítéseket - képtelenség feltölteni, pedig a Media Markt-ban vették, szóval nem gagyi.albicelesteX írta: Na változott a terv,olyat veszünk amin van szoftver csak nem ártan frissíteni.Letöltöm és simán ráteszem???
lluisllach89 írta:Football: League, Champions League and Spanish Supercupsolyi írta:sziasztok
tudna vki nekem segiteni h milyen cimeket nyert a barca ebben az évben? mint csapat, és mint külön játékosok. mert össze kéne szednem de nagyon nehezen megy. ugyh ha vki tudja, vagy legalabb csak párat, akkor azt nagyon megköszönném
köszi, solyi
Basketball: League, Cup, Spanish Supercup and Catalan League
Handball: League, Champions League and Pyrenees League
Roller Hockey: Cup and Continental Cup
Futsal: Copa del Rey, Spanish Cup and Catalan League
Futsalban meglehet a spanyol bajnokság is, most hétvégén lesz az utolsó meccs a Caja Sagovia ellen.
Az UEFA díjai később jönnek, European Super Cup környékén, Aranylabda decemberben. Szezon közben adták át mondjuk az előzőt de ezt úgyis tudod, illetve VV Zamorát nyert. Kb ennyi.
Szerk.: Remélem így értetted és nem csak a focira, mert azt lehetetlen nem összeszedni!
Telitalálat!lluisllach89 írta: Szerintem a Chrome lesz a baj, angol a beállított nyelv, és az idegennyelvűt folyamatosan lefordítja. Pl.: elmundot ovlasva is v angolul, v magyarul kiírja hogy az oldal nyelve spanyol, kívánja lefordítani? Na most ezt szerintem "always translate Hungarian"-re tetted mikor az eurobarcát olvastad
De ez csak az én tippem
Football: League, Champions League and Spanish Supercupsolyi írta:sziasztok
tudna vki nekem segiteni h milyen cimeket nyert a barca ebben az évben? mint csapat, és mint külön játékosok. mert össze kéne szednem de nagyon nehezen megy. ugyh ha vki tudja, vagy legalabb csak párat, akkor azt nagyon megköszönném
köszi, solyi
Köszi!palesz77 írta:Thirty Seconds to Mars - This is Warbencebarca írta:http://www.youtube.com/watchv=PYMot3Ss_nM&feature=share
Valaki megtudná mondani, mi a szám címe a vidi alatt?
Akkor jobb mint amelyiken én vagyok. Ott 6000 alatt nem lehet kivenni, és a befizetés is minimum 3000. Köszi a help-et.Primitive írta:Üdv!Hunter91 írta:Inkább ide írom,mert a Sportfogadás topic meghalt...
Bet365-ön aki regisztrálva van az segítene?
Véleményeket szeretnék az oldalról!
Mennyire korrekt?
Oddsok milyenek ?
Mennyi a befizetési minimum?
Valamint a kifizetési minimum?
Szerintem korrekt oldal, jó oddsokkal, és elég sokszor van befizetési bónusz is. Befizetési minimum 1500 HUF, a kifizetési pedig 1500 vagy 2000, erre nem emlékszem pontosan.
Ajánlani tudom csak.
Thirty Seconds to Mars - This is Warbencebarca írta:http://www.youtube.com/watch?v=PYMot3Ss ... ure=share
Valaki megtudná mondani, mi a szám címe a vidi alatt?
Üdv!Hunter91 írta:Inkább ide írom,mert a Sportfogadás topic meghalt...
Bet365-ön aki regisztrálva van az segítene?
Véleményeket szeretnék az oldalról!
Mennyire korrekt?
Oddsok milyenek ?
Mennyi a befizetési minimum?
Valamint a kifizetési minimum?
Szerintem a Chrome lesz a baj, angol a beállított nyelv, és az idegennyelvűt folyamatosan lefordítja. Pl.: elmundot ovlasva is v angolul, v magyarul kiírja hogy az oldal nyelve spanyol, kívánja lefordítani? Na most ezt szerintem "always translate Hungarian"-re tetted mikor az eurobarcát olvastadXavi_Messi írta:Srácok! Megbolondult a gépem.Lefordít mindent angolra,a hozzászólásaitokat is angolul olvasom (néha egy-egy szót meghagy magyarul)
Mi ilyenkor a teendő??(Szerintem csak neten angol)
Na változott a terv,olyat veszünk amin van szoftver csak nem ártan frissíteni.Letöltöm és simán ráteszem???albicelesteX írta:Sziasztok!Akarok venni egy gps-t,találtam párat,van olyan amin nincs szoftver,de azt mondták én azt fel tudom rá tenni.A kérdésem,hogy hogy?És hogy ha letöltök mondjuk egy IGO8 szoftvert az megy e majd a gépen?
senki?csababarca írta:Valaki aki nagyon jól tud képet szerkeszteni, írna egy pü-t?
Minőségi munka kell, lehet időigényes,úgyhogy csak olyan írjon,aki ráér
danke schönFecooo írta:http://social.msdn.microsoft.com/Forums ... 56e7659a0/Zozzy 5 írta:NET. Framework V4. 0.30319 - ezt szeretném letölteni, valaki vmi ötlet honnan lehetne?