Messa írta:Vin Diesel hétvégét tartok, illetve szeretnék, melyik filmjeit ajánljátok?
Halálos Iram sagát már láttam, azokon kívül.
Főleg akciófilmek érdekelnének, tehát ilyen Gorilla bácsi nemnagyon.

Túl Mindenen, Riddick, Pitch Black.
Hirtelen ezek jutnak eszembe, bár maradandót egyikben sem játszik, nem tartom nagy színésznek, nálam kb (időbeni eltéréssel, csak a karaktereket nézve) Steven Seagal jut róla eszembe.
Más:
Megnéztem a
SENNA c. filmet. Igaz, hogy majdnem 3 órás volt, de többször könnybelábadt a szemem, máskor pedig dühös voltam, hogy miért nem egy picit korábban születtem. Prost, Senna, Mansell, Piquet, Bergher, Hill. Hol vannak ma már ilyen versenyzők? Ha egy 3 évvel előbb születek, világosan emlékeznék mindenre, így csak foszlányok vannak meg Sennáékról és az a letargia ami 94-ben volt mindenhol. Egyértelmű
10/10! Nem kérdés a film.
Morning Glory:
Adtam neki egy esélyt hátha. De nem. Újabb hollywoodi vígjáték szemét, amit még Harrison Ford se tudott földobni, oda süllyed ahova De Niro.
10/4.
Tervbe van még mára vagy 2 film: Kusturica Maradona filmje és második vh.-s Age of Heroes.
Egyébként én két hete tartottam Emile Hirsch napokat. Alpha Dog, Út a vadonba, Dogtown Urai, Szüzet szüntess (15szörre is), Milk (ezt bár ne néztem volna meg), Lélegzet. Ezeket sikerült megnéznem, de korábban láttam már a Woodstock a kertembent, a Speed Racert és a Családom titkait is.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)