2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Riddick - A sötétség krónikájaMessa írta:Vin Diesel hétvégét tartok, illetve szeretnék, melyik filmjeit ajánljátok?
Halálos Iram sagát már láttam, azokon kívül.
Főleg akciófilmek érdekelnének, tehát ilyen Gorilla bácsi nemnagyon.
Én nem láttam de szerintem undorító. Ha kíváncsi vagy, hogy Jim Carrey és Ewan McGregor hogy buzulnak, akkor nézzedbence-barca írta:I love you Phillip Morris-ról vélemények?
Megnézném, de az imdbn 6.7es, így nem tudom, h megérné-e...
Az előzetes alapján nem igazán tetszenej, de azért köszönöm!visca el barca írta:az utolso haz balra. nem sztem az ilyen stilusu filmeket de ez jo volt. bar inkabb thriller.gygerike írta:Ismét itt vagyok pechetekreSzóval a mostani kérésem/kérdésem valami igényes lightesebb de jó horror film:) Nem vagyok nagy fan nem bírom a tulságosan para filmeket szóval ne ilyen nagyon durvába gondolkozzatok:D Ha nagyon unatkoztok pár vígjáték tippet is elfogadnék:D Előre is köszi!
vagy az élve eltemetve.
Még a 3-ba van egy nagy eltérés, a Minas Tirithes csata végkimenetelénél. Mert a filmben a holtak serege jön és megment mindenkit, a könyvben meg ugye ők már eltűntek a kalóztámadás után, és "csak" tündék meg Aragornék szállnak ki a hajóból - ha jól emlékszem.bence-barca írta:
Rinku: Gyűrük urából a 2. rész lesz az, ami nagyon eltér a könyvtől, többi nagyjából okés, ha jól emlékszem, bár az egybe kihagynak egy nagyobb részt (Bombadil Toma, sírbuckák, annak, akik olvasták is), de ezt még ellehet rűrni.
Meg fontos dolgokat, mait várok, h fognak belesűríteni az utsó részbe...Perrero írta:Könyvbe sokkal jobb, elég sokat kénytelenek kihagyni a filmesekfcbarca0827 írta:...
Ha még csak a kihagyásokról lenne szó.... de az is szánalmas, amiket beleírnakPerrero írta:Könyvbe sokkal jobb, elég sokat kénytelenek kihagyni a filmesekfcbarca0827 írta:...
Végig néztem én is a filmet. Hihetetlen. Eddig csak azt tudtam Sennáról. hogy kivételes versenyző volt, aki tragikusan meghalt Imolában. Már nem!LM10 írta:Ehhez van magyar felirat, vagy szinkron?Fernando írta:
Megnéztem a SENNA c. filmet. Igaz, hogy majdnem 3 órás volt, de többször könnybelábadt a szemem, máskor pedig dühös voltam, hogy miért nem egy picit korábban születtem. Prost, Senna, Mansell, Piquet, Bergher, Hill. Hol vannak ma már ilyen versenyzők? Ha egy 3 évvel előbb születek, világosan emlékeznék mindenre, így csak foszlányok vannak meg Sennáékról és az a letargia ami 94-ben volt mindenhol. Egyértelmű 10/10! Nem kérdés a film.
A 3. meg a 4. rész, már eléggé... hogy is mondjam... fos. Az első két rész egyébként szerintem baromi jó. Ezeket akár ajánlom is gygerike. Amúgy, meg a Fűrész összest. Az első rész, még nem annyira durva, szóval hajrá.FtcSikiHun írta:A végső állomások közül, csak ezt láttam, de szerintem nem lett rossz, bár van benne egy pár hülye halál.S.Agüero írta:Valaki látta már közületek a végső állomás 4-et?
Milyen a film? tapasztalatok?
erre készülök, h megnézzem ma gépen, töltöm is be, csak h mire számítsak azért kérdem.
Ha tényleg a 4et láttam
az utolso haz balra. nem sztem az ilyen stilusu filmeket de ez jo volt. bar inkabb thriller.gygerike írta:Ismét itt vagyok pechetekreSzóval a mostani kérésem/kérdésem valami igényes lightesebb de jó horror film:) Nem vagyok nagy fan nem bírom a tulságosan para filmeket szóval ne ilyen nagyon durvába gondolkozzatok:D Ha nagyon unatkoztok pár vígjáték tippet is elfogadnék:D Előre is köszi!
A végső állomások közül, csak ezt láttam, de szerintem nem lett rossz, bár van benne egy pár hülye halál.S.Agüero írta:Valaki látta már közületek a végső állomás 4-et?
Milyen a film? tapasztalatok?
erre készülök, h megnézzem ma gépen, töltöm is be, csak h mire számítsak azért kérdem.
Ehhez van magyar felirat, vagy szinkron?Fernando írta:
Megnéztem a SENNA c. filmet. Igaz, hogy majdnem 3 órás volt, de többször könnybelábadt a szemem, máskor pedig dühös voltam, hogy miért nem egy picit korábban születtem. Prost, Senna, Mansell, Piquet, Bergher, Hill. Hol vannak ma már ilyen versenyzők? Ha egy 3 évvel előbb születek, világosan emlékeznék mindenre, így csak foszlányok vannak meg Sennáékról és az a letargia ami 94-ben volt mindenhol. Egyértelmű 10/10! Nem kérdés a film.
Túl Mindenen, Riddick, Pitch Black.Messa írta:Vin Diesel hétvégét tartok, illetve szeretnék, melyik filmjeit ajánljátok?
Tripla xXx , Ryan közlegény- igaz itt Vin Diesel csak mellékszereplőMessa írta:Vin Diesel hétvégét tartok, illetve szeretnék, melyik filmjeit ajánljátok?
Igazad van, nem értek veled egyet; pontosabban nem értelek.messideco írta:A hetedik pecsét
Főleg kurdt nem fog velem egyetérteni, de nekem nem tetszett ez a film nagyon. Értem én, hogy Bergman meg minden, de egyáltalán nem jött be...