Testépítés, edzésprogramok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.01. 13:59:22

Cumbee írta:
shutterisland írta:nos, a tápkieg rendelési folyamatom több óra keresgélés és agyalás után véget ért.

rátaláltam az általam a profigymre, amely szerintem az egyik legolcsóbb online bolt lehet...fenn látok az oldalon cseh és szlovák zászlót, és tudtommal ott olcsóbbak a kiegészítők, lehet e miatt van.
Pár terméket én is megnéztem, tényleg rohadt jó áron vannak a cuccok. Kösz a linket, valszeg én is innen szerzem be majd a dolgaimat. Esetleg, ha megérkezett a csomagod, akkor beírhatnád, hogy mindent rendesen megkaptál-e és nem volt-e valami egyéb probléma.
már tavaly rendeltem tőlük, csak azóta újra lett téve a gépem, és elveszett minden ugye (jelszavak,könyvjelzők,stb) és teljesen elfeledkeztem erről az oldalról.
mondjuk akkor még nem voltak olyan olcsók..vagyis ugyanennyibe kerültek, csak azóta emelkedtek az árak magyarországon szerintem.
akkor nem volt semmi probléma, pár nap alatt hozta a futár, és utánvéttel fizettem.
(amúgy madridistán istimester ajánlotta, ők mindig onnan rendelnek.)
socio66

2011.11.01. 13:54:33

srácok,pár hülye kérdés;
1. tojást milyen formában a legjobb enni? főzve?
2. húsokat rántva v. sütve?
3. krumplipüré mehet?
4. levesek. imádom a levest,nálam elmaradhatatlan,azok mehetnek? húslevesre,bablevesre,lencselevesre gondoltam elsősorban.
:)
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.11.01. 13:54:11

shutterisland írta:nos, a tápkieg rendelési folyamatom több óra keresgélés és agyalás után véget ért.

rátaláltam az általam a profigymre, amely szerintem az egyik legolcsóbb online bolt lehet...fenn látok az oldalon cseh és szlovák zászlót, és tudtommal ott olcsóbbak a kiegészítők, lehet e miatt van.
Pár terméket én is megnéztem, tényleg rohadt jó áron vannak a cuccok. Kösz a linket, valszeg én is innen szerzem be majd a dolgaimat. Esetleg, ha megérkezett a csomagod, akkor beírhatnád, hogy mindent rendesen megkaptál-e és nem volt-e valami egyéb probléma.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.01. 13:40:09

hát ez érthető, csak azért szerintem minimális különbség lehet.
de örülök neki, ha nem fogok mellé a CF glutaminnal és CF bcaa-val.
marquez megerősítését várom, tőle lestem el ezt a két (jó árú!) terméket. :lol:
roni009
Barça B

2011.11.01. 13:33:35

shutterisland írta:
ilyen bcaa-t vett egyik haverom is és azt mondta a scitecesnél jobb azzal biztos nem nyúltál mellé
ennek örülök, bár sosem értem, két ilyen termék között hogy lehet észrevenni a különbséget...oké, lehet oldódás vagy az íz kevésbé szörnyű, de a hatását kíváncsi lennék, hogy veszi le valaki.
egy bedurrantónál vagy kreatinnál egyszerűbb, mert ott közvetlen látod a hatást szerintem.
ő futás miatt veszi főként a bcaa-t, napi 10-20 km-eket fut, versenyen ennél vmivel többet és eközbe egész sok kalóriát eléget, vmikor lemérte 2-3e kalóriát simán eléget egy tempósabb futás közben. kondizik is mellette így szükséges neki a bcaa, hogy az izmai fejlődjenek azért
daffy
Madridista

2011.11.01. 13:15:15

shutterisland írta:
ilyen bcaa-t vett egyik haverom is és azt mondta a scitecesnél jobb azzal biztos nem nyúltál mellé
ennek örülök, bár sosem értem, két ilyen termék között hogy lehet észrevenni a különbséget...oké, lehet oldódás vagy az íz kevésbé szörnyű, de a hatását kíváncsi lennék, hogy veszi le valaki.
egy bedurrantónál vagy kreatinnál egyszerűbb, mert ott közvetlen látod a hatást szerintem.
a profik biztosan megérzik,főleg hosszabb távon. talán egyébként az összetevőkből és azok származtatási helyéből is leszűrhető valami(bár a bcaa-nál nem tudom). szóval én nem vagyok hozzáértő,de aki az,az érzi,látja és megmondja.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.01. 13:06:36

roni009
Barça B

2011.11.01. 07:25:57

amit vettem :

http://www.profigym.hu/kreatin-monohydr ... -s93629445

http://www.profigym.hu/sport/etrendkieg ... s176149319

http://www.profigym.hu/sport/etrendkieg ... s175091096

ez összesen GLS szállítással együtt 11.143 forint, szerintem korrekt.

a california fitness gyártót nem ismerem, sosem használtam a termékeiket, a neve is csak ismerős volt valahonnan, de marquez-ben bízván rendeltem, mivel ő is ezt használja, a scitec szintet szerintem akkor megüti.

a kreatinnal egy 8 hetes kúrát akarok (arra kb. elég lesz a fél kiló a 80kg-os testsúlyomra) a bcaa-ból edzésnapon 10g-t edzés után, pihi napon 5g-t a nap folyamán (passz mikor lenne jó) a 400g glutamint meg ugyanígy.

ez így bő kb. majdnem 2 hónapra elég lesz.

(omega3-at azért nem rendeltem, mert azt majd hó közepén veszek, meg amúgy is szerdán veszek a tes..-ban lenmagolajat, szóval elkezdem a zsírt is szépen lassan bevinni normálisan.)

szerintetek jó vásárt csináltam ?
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.31. 22:26:21

nos, a tápkieg rendelési folyamatom több óra keresgélés és agyalás után véget ért.

amit vettem :

http://www.profigym.hu/kreatin-monohydr ... -s93629445

http://www.profigym.hu/sport/etrendkieg ... s176149319

http://www.profigym.hu/sport/etrendkieg ... s175091096

ez összesen GLS szállítással együtt 11.143 forint, szerintem korrekt.

a california fitness gyártót nem ismerem, sosem használtam a termékeiket, a neve is csak ismerős volt valahonnan, de marquez-ben bízván rendeltem, mivel ő is ezt használja, a scitec szintet szerintem akkor megüti.

a kreatinnal egy 8 hetes kúrát akarok (arra kb. elég lesz a fél kiló a 80kg-os testsúlyomra) a bcaa-ból edzésnapon 10g-t edzés után, pihi napon 5g-t a nap folyamán (passz mikor lenne jó) a 400g glutamint meg ugyanígy.

ez így bő kb. majdnem 2 hónapra elég lesz.

(omega3-at azért nem rendeltem, mert azt majd hó közepén veszek, meg amúgy is szerdán veszek a tes..-ban lenmagolajat, szóval elkezdem a zsírt is szépen lassan bevinni normálisan.)

szerintetek jó vásárt csináltam ?
roni009
Barça B

2011.10.31. 22:14:07

daffy írta:roni009,az első linkelt oldal nagyon jó,bsn és muscletech terméket elképzelhető,hogy rendelek róla(már ha lesz). ha van még ilyen shop,akkor ne tartsd magadba :D
heló,

ha minden igaz, holnap kezdek el kondizni...

azt szeretném kérdezni, hogy így az első időszakba mennyivel szériázzak ? főleg felsőtestre akarok gyúrni, mell, hát, váll, bicepsz meg a főbb izomcsoportok.

szóval mennyivel szériázzak ? Wink Rolling Eyes
az edzést mindenképpen olvasással kezd. többek között ezekkel. ha végeztél,akkor még egyszer,utána egy kis arnold "nagylexikon" és utána irány a konyha. ha ott is minden rendben,akkor már csak vitamint és ásványi anyagot kell beszerezned(netán omega3) és már mehetsz is a terembe :wink:
http://www.sportika.eu/ ezt érdemes még megnézni, ki lehet fogni itt is olcsóbb termékeket
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.31. 21:29:08

http://www.profigym.hu/

ezt találtam, iszonyat olcsó.
állítólag azért, mert szlovákiában olcsók a tápkiegek.

a szállítás viszont 1290, vagy ha többet rendelsz, kevesebb.

van olyan termék, ami annyi, mint a shop.builderen, de jónéhánynál van majdnem 1000 forint diffi.
daffy
Madridista

2011.10.31. 21:11:26

roni009,az első linkelt oldal nagyon jó,bsn és muscletech terméket elképzelhető,hogy rendelek róla(már ha lesz). ha van még ilyen shop,akkor ne tartsd magadba :D
heló,

azt szeretném kérdezni, hogy így az első időszakba mennyivel szériázzak ? főleg felsőtestre akarok gyúrni, mell, hát, váll, bicepsz meg a főbb izomcsoportok.

szóval mennyivel szériázzak ? Wink Rolling Eyes
az edzést mindenképpen olvasással kezd. többek között ezekkel. ha végeztél,akkor még egyszer,utána egy kis arnold "nagylexikon" és utána irány a konyha. ha ott is minden rendben,akkor már csak vitamint és ásványi anyagot kell beszerezned(netán omega3) és már mehetsz is a terembe :wink:
roni009
Barça B

2011.10.31. 21:05:59

shutterisland írta:hát én beírtam a gugliba, hogy táplálékkiegészítő webárúház, na már most, ami olcsóbb volt, mint a builder, ott 1500 körüli postaköli volt, míg a builderen ha előre utalok, akkor 10.000 felett elengedik a postát.
így ugyanott vagyok.

az első oldalt már néztem, ott tényleg túl kevés márka van (amit akarok, egyáltalán nincs) a másik oldal meg...mi az, hogy nem ír árat ? :D
biztos ingyen van minden :)
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.31. 20:04:54

hát én beírtam a gugliba, hogy táplálékkiegészítő webárúház, na már most, ami olcsóbb volt, mint a builder, ott 1500 körüli postaköli volt, míg a builderen ha előre utalok, akkor 10.000 felett elengedik a postát.
így ugyanott vagyok.

az első oldalt már néztem, ott tényleg túl kevés márka van (amit akarok, egyáltalán nincs) a másik oldal meg...mi az, hogy nem ír árat ? :D
roni009
Barça B

2011.10.31. 19:34:19

shutterisland írta:tudtok olyan webshopokat, ahol elég nagy választék van tápkiegből, jók az árak, és 10.000 forint felett nem kérnek el (vagy minimális) a kiszállítási díj ?

itt csabán scitec,biotech,labrada,fullforce,california fitness meg pro nutrition termékeket láttam eddig...de shop.builderes áron árulnak kb, és állítólag az drágának számít. (termékenként 3-400 forint is sokat jelent összesen)
van elég sok oldal ahol olcsóbban lehet venni amit linkeltem az se rossz oldal igaz nem is a legolcsóbb
http://bodybuildingbolt.hu/ ezt az oldalt nemrég ajánlották olcsó viszont a kínálat nem túl nagy
http://activesportoutlet.com/ ők is egész jó áron adják a termékeket csak a webshopjukon nincsenek árak...

én ezeket ismerem, de lehet még ezeknél is jobb áron hozzá lehet jutni, amihez akarsz, van ahol 6e Ft különbséget láttam a shop.builders árhoz képest...
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.31. 19:17:07

egyszerűen nem tudok felregelni shop.builderre ](*,)
régen volt ott regem, azóta újra lett téve a gép, kértem, hogy az emailemre küldjék el a szükséges adatokat, nem jött meg a mail.
próbáltam v 4-5 email címmel regelni, egyikre sem jött meg a válasz aktiváló rendszerüzenet...a kéretlen levelek közt sem találom.

mások hogy tudtak oda regelni ?
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.10.31. 16:19:08

Initom írta:Sziasztok!

egy kis segítség kéne. Focizom, nb 2 be Sárváron.
15 éves vagyok,technikailag kilógok a többiek közül,de van 1 nagy hátrányom,ami a foci alapja. Ki nem találjátok mi az :D az erőnlét.
Főleg a futás.
kb 182-183 cm magas vagyok,viszont 83-84-85 kiló.
Esetleg valami tanács,hogy tudnék erőnlétet szerezni/fogyni?
Futás az alap edzés,de valami más?

Kondiba,suliba tudnék menni,de olyan sok gép nincs 6-7 fajta van.
egy húron pendülünk,én is várok újításokra...de ami nekem bevált az a futás,és az úszás váltása...futást 2 részre osztottam..kitartásra és erőnlétre,én esetemben pont jó hiszen a kitartásos(hosszú időig) futásra alkalmas a hegyvidékes táj hosszantartó futása,ami itt a környékünkön nem hiányzik..másik pedig egyszerű, kimegyek a focipályára és futok..félpalyáig gyorsuló futás,félpályától végéig sprint,visszafelé meg kocogás..és ezt többször egymás után ... ezeket a futásokat hetente szoktam váltogatni,és olykor belesűrítem az úszást is...jó az is ha eljársz konditerembe,de éncsak a testsúlyommal szoktam tornázni..guggolás,felülés(90/90),vádli,fekvőtámasz...említetted,hogy technikád jó,én unalomképpen gyakran kimegyek csak az udvarra,és elkezdek zsonglizni,néha az ugrókötelezni..étrendről nemtudok sokat,örülnék ha ebben viszont nekem segitene valaki, de sok kakót igyál...
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.10.31. 15:27:46

csabooo írta:
szóval mennyivel szériázzak ? :wink: :roll:
Amennyivel bírsz... :roll:
A lényeg hogy jól megdolgoztasd az izmaidat, de ne hányd ki a beled edzés után. Mindenki magának kell felmérnie, hogy mennyit tud, utána meg fokozatosan lehet emelni a súlyon. :wink:
csabooo
Capitá del Barça

2011.10.31. 15:20:23

heló,

szóval mennyivel szériázzak ? :wink: :roll:
Barça,Barça,Baaarça!!!
Initom
Entrenador del Barça

2011.10.31. 15:12:08

Sziasztok!

egy kis segítség kéne. Focizom, nb 2 be Sárváron.
15 éves vagyok,technikailag kilógok a többiek közül,de van 1 nagy hátrányom,ami a foci alapja. Ki nem találjátok mi az :D az erőnlét.
Főleg a futás.
kb 182-183 cm magas vagyok,viszont 83-84-85 kiló.
Esetleg valami tanács,hogy tudnék erőnlétet szerezni/fogyni?
Futás az alap edzés,de valami más?

Kondiba,suliba tudnék menni,de olyan sok gép nincs 6-7 fajta van.
Abi & Tito
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.31. 15:02:42

tudtok olyan webshopokat, ahol elég nagy választék van tápkiegből, jók az árak, és 10.000 forint felett nem kérnek el (vagy minimális) a kiszállítási díj ?

itt csabán scitec,biotech,labrada,fullforce,california fitness meg pro nutrition termékeket láttam eddig...de shop.builderes áron árulnak kb, és állítólag az drágának számít. (termékenként 3-400 forint is sokat jelent összesen)
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.10.30. 20:20:33

üdv skacok! most főleg a focistákhoz szólok...
Nálatok hogy zajlik a téli felkészülés? ..bármilyen tippek,tanácsok,edzésprogramok jöhetnek...erőnlét,izomzat stb...
remélem nem alusztok téli álmot
:wink:
Kép
roni009
Barça B

2011.10.30. 19:50:44

shutterisland írta:az a "gáz", hogy akik bb-n "nőnek fel", mint többek közt én, és a shop.buildert böngészgeti (még ha nem is onnan rendel) tudat alatt belesugározzák, hogy : sciteeeec...sciteeeec...sciteeec....legyen bb tv, legyen vásárlói toplista a shop.builderen, edző válaszol, vagy akármi, mindenhonnan 90%-ban a scitec ömlik be, és ez tudat alatt berögzül az emberbe.

ezért nehéz elhinni, hogy a california fitness vagy egyéb, magyarországon annyira nem széthájpolt gyártók termékei is képesek azt a színvonalat hozni.

bárhogy is, nagyon jól csinálják a PR-t, a marketinget bunnyék, mert akkor ezek szerint miattuk lett piacvezető egy olyan cég, amely más országokban messze van a szűk elittől is...
Nekem jelenleg csak scitec termékeim vannak, én is szépen beleestem abba a csapdába, hogy felnéztem shop.builder szavazásra és azt a gyártót választottam ami top1 és ugye 80-90% az embereknek nem tévedhet :)
Én haver tapasztalataira hagyatkozva kezdek más gyártók után nézni, elég nagy különbség lehet gyártók között ugyanolyan árkategóriában is
marquez2
Jugador del Barça

2011.10.30. 19:20:42

shutterisland írta:az a "gáz", hogy akik bb-n "nőnek fel", mint többek közt én, és a shop.buildert böngészgeti (még ha nem is onnan rendel) tudat alatt belesugározzák, hogy : sciteeeec...sciteeeec...sciteeec....legyen bb tv, legyen vásárlói toplista a shop.builderen, edző válaszol, vagy akármi, mindenhonnan 90%-ban a scitec ömlik be, és ez tudat alatt berögzül az emberbe.

ezért nehéz elhinni, hogy a california fitness vagy egyéb, magyarországon annyira nem széthájpolt gyártók termékei is képesek azt a színvonalat hozni.

bárhogy is, nagyon jól csinálják a PR-t, a marketinget bunnyék, mert akkor ezek szerint miattuk lett piacvezető egy olyan cég, amely más országokban messze van a szűk elittől is...
Hogy gáz vagy sem azt döntsd el te, én csak annyit mondok nézz körül és dönts racionálisan. Ha a pénz nem szempont, akkor válaszd ki a számodra legjobbat. Ha szempont akkor nehezebb ( de nem reménytelen) a dolgod, mert akkor ezt is bele kell számolnod, akkor már úgymond 2 ismeretlenes az egyenlet, de ha azt kapod, hogy neked a s...c a legjobb akkor azt vedd meg, ha meg más, akkor azt, csak ne várd valakitől aki x termék promótálásából él, hogy azt mondja neked, hogy y jobb az övénél, mert nem fogja, ezt neked kell eldöntened.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.30. 18:34:04

az a "gáz", hogy akik bb-n "nőnek fel", mint többek közt én, és a shop.buildert böngészgeti (még ha nem is onnan rendel) tudat alatt belesugározzák, hogy : sciteeeec...sciteeeec...sciteeec....legyen bb tv, legyen vásárlói toplista a shop.builderen, edző válaszol, vagy akármi, mindenhonnan 90%-ban a scitec ömlik be, és ez tudat alatt berögzül az emberbe.

Válasz küldése