2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
már tavaly rendeltem tőlük, csak azóta újra lett téve a gépem, és elveszett minden ugye (jelszavak,könyvjelzők,stb) és teljesen elfeledkeztem erről az oldalról.Cumbee írta:Pár terméket én is megnéztem, tényleg rohadt jó áron vannak a cuccok. Kösz a linket, valszeg én is innen szerzem be majd a dolgaimat. Esetleg, ha megérkezett a csomagod, akkor beírhatnád, hogy mindent rendesen megkaptál-e és nem volt-e valami egyéb probléma.shutterisland írta:nos, a tápkieg rendelési folyamatom több óra keresgélés és agyalás után véget ért.
rátaláltam az általam a profigymre, amely szerintem az egyik legolcsóbb online bolt lehet...fenn látok az oldalon cseh és szlovák zászlót, és tudtommal ott olcsóbbak a kiegészítők, lehet e miatt van.
Pár terméket én is megnéztem, tényleg rohadt jó áron vannak a cuccok. Kösz a linket, valszeg én is innen szerzem be majd a dolgaimat. Esetleg, ha megérkezett a csomagod, akkor beírhatnád, hogy mindent rendesen megkaptál-e és nem volt-e valami egyéb probléma.shutterisland írta:nos, a tápkieg rendelési folyamatom több óra keresgélés és agyalás után véget ért.
rátaláltam az általam a profigymre, amely szerintem az egyik legolcsóbb online bolt lehet...fenn látok az oldalon cseh és szlovák zászlót, és tudtommal ott olcsóbbak a kiegészítők, lehet e miatt van.
ő futás miatt veszi főként a bcaa-t, napi 10-20 km-eket fut, versenyen ennél vmivel többet és eközbe egész sok kalóriát eléget, vmikor lemérte 2-3e kalóriát simán eléget egy tempósabb futás közben. kondizik is mellette így szükséges neki a bcaa, hogy az izmai fejlődjenek azértshutterisland írta:ennek örülök, bár sosem értem, két ilyen termék között hogy lehet észrevenni a különbséget...oké, lehet oldódás vagy az íz kevésbé szörnyű, de a hatását kíváncsi lennék, hogy veszi le valaki.ilyen bcaa-t vett egyik haverom is és azt mondta a scitecesnél jobb azzal biztos nem nyúltál mellé
egy bedurrantónál vagy kreatinnál egyszerűbb, mert ott közvetlen látod a hatást szerintem.
a profik biztosan megérzik,főleg hosszabb távon. talán egyébként az összetevőkből és azok származtatási helyéből is leszűrhető valami(bár a bcaa-nál nem tudom). szóval én nem vagyok hozzáértő,de aki az,az érzi,látja és megmondja.shutterisland írta:ennek örülök, bár sosem értem, két ilyen termék között hogy lehet észrevenni a különbséget...oké, lehet oldódás vagy az íz kevésbé szörnyű, de a hatását kíváncsi lennék, hogy veszi le valaki.ilyen bcaa-t vett egyik haverom is és azt mondta a scitecesnél jobb azzal biztos nem nyúltál mellé
egy bedurrantónál vagy kreatinnál egyszerűbb, mert ott közvetlen látod a hatást szerintem.
ennek örülök, bár sosem értem, két ilyen termék között hogy lehet észrevenni a különbséget...oké, lehet oldódás vagy az íz kevésbé szörnyű, de a hatását kíváncsi lennék, hogy veszi le valaki.ilyen bcaa-t vett egyik haverom is és azt mondta a scitecesnél jobb azzal biztos nem nyúltál mellé
ilyen bcaa-t vett egyik haverom is és azt mondta a scitecesnél jobb azzal biztos nem nyúltál melléshutterisland írta:nos, a tápkieg rendelési folyamatom több óra keresgélés és agyalás után véget ért.
amit vettem :
http://www.profigym.hu/kreatin-monohydr ... -s93629445
http://www.profigym.hu/sport/etrendkieg ... s176149319
http://www.profigym.hu/sport/etrendkieg ... s175091096
ez összesen GLS szállítással együtt 11.143 forint, szerintem korrekt.
a california fitness gyártót nem ismerem, sosem használtam a termékeiket, a neve is csak ismerős volt valahonnan, de marquez-ben bízván rendeltem, mivel ő is ezt használja, a scitec szintet szerintem akkor megüti.
a kreatinnal egy 8 hetes kúrát akarok (arra kb. elég lesz a fél kiló a 80kg-os testsúlyomra) a bcaa-ból edzésnapon 10g-t edzés után, pihi napon 5g-t a nap folyamán (passz mikor lenne jó) a 400g glutamint meg ugyanígy.
ez így bő kb. majdnem 2 hónapra elég lesz.
(omega3-at azért nem rendeltem, mert azt majd hó közepén veszek, meg amúgy is szerdán veszek a tes..-ban lenmagolajat, szóval elkezdem a zsírt is szépen lassan bevinni normálisan.)
szerintetek jó vásárt csináltam ?
http://www.sportika.eu/ ezt érdemes még megnézni, ki lehet fogni itt is olcsóbb termékeketdaffy írta:roni009,az első linkelt oldal nagyon jó,bsn és muscletech terméket elképzelhető,hogy rendelek róla(már ha lesz). ha van még ilyen shop,akkor ne tartsd magadba![]()
az edzést mindenképpen olvasással kezd. többek között ezekkel. ha végeztél,akkor még egyszer,utána egy kis arnold "nagylexikon" és utána irány a konyha. ha ott is minden rendben,akkor már csak vitamint és ásványi anyagot kell beszerezned(netán omega3) és már mehetsz is a terembeheló,
ha minden igaz, holnap kezdek el kondizni...
azt szeretném kérdezni, hogy így az első időszakba mennyivel szériázzak ? főleg felsőtestre akarok gyúrni, mell, hát, váll, bicepsz meg a főbb izomcsoportok.
szóval mennyivel szériázzak ? Wink Rolling Eyes
az edzést mindenképpen olvasással kezd. többek között ezekkel. ha végeztél,akkor még egyszer,utána egy kis arnold "nagylexikon" és utána irány a konyha. ha ott is minden rendben,akkor már csak vitamint és ásványi anyagot kell beszerezned(netán omega3) és már mehetsz is a terembeheló,
ha minden igaz, holnap kezdek el kondizni...
azt szeretném kérdezni, hogy így az első időszakba mennyivel szériázzak ? főleg felsőtestre akarok gyúrni, mell, hát, váll, bicepsz meg a főbb izomcsoportok.
szóval mennyivel szériázzak ? Wink Rolling Eyes
biztos ingyen van mindenshutterisland írta:hát én beírtam a gugliba, hogy táplálékkiegészítő webárúház, na már most, ami olcsóbb volt, mint a builder, ott 1500 körüli postaköli volt, míg a builderen ha előre utalok, akkor 10.000 felett elengedik a postát.
így ugyanott vagyok.
az első oldalt már néztem, ott tényleg túl kevés márka van (amit akarok, egyáltalán nincs) a másik oldal meg...mi az, hogy nem ír árat ?
van elég sok oldal ahol olcsóbban lehet venni amit linkeltem az se rossz oldal igaz nem is a legolcsóbbshutterisland írta:tudtok olyan webshopokat, ahol elég nagy választék van tápkiegből, jók az árak, és 10.000 forint felett nem kérnek el (vagy minimális) a kiszállítási díj ?
itt csabán scitec,biotech,labrada,fullforce,california fitness meg pro nutrition termékeket láttam eddig...de shop.builderes áron árulnak kb, és állítólag az drágának számít. (termékenként 3-400 forint is sokat jelent összesen)
egy húron pendülünk,én is várok újításokra...de ami nekem bevált az a futás,és az úszás váltása...futást 2 részre osztottam..kitartásra és erőnlétre,én esetemben pont jó hiszen a kitartásos(hosszú időig) futásra alkalmas a hegyvidékes táj hosszantartó futása,ami itt a környékünkön nem hiányzik..másik pedig egyszerű, kimegyek a focipályára és futok..félpalyáig gyorsuló futás,félpályától végéig sprint,visszafelé meg kocogás..és ezt többször egymás után ... ezeket a futásokat hetente szoktam váltogatni,és olykor belesűrítem az úszást is...jó az is ha eljársz konditerembe,de éncsak a testsúlyommal szoktam tornázni..guggolás,felülés(90/90),vádli,fekvőtámasz...említetted,hogy technikád jó,én unalomképpen gyakran kimegyek csak az udvarra,és elkezdek zsonglizni,néha az ugrókötelezni..étrendről nemtudok sokat,örülnék ha ebben viszont nekem segitene valaki, de sok kakót igyál...Initom írta:Sziasztok!
egy kis segítség kéne. Focizom, nb 2 be Sárváron.
15 éves vagyok,technikailag kilógok a többiek közül,de van 1 nagy hátrányom,ami a foci alapja. Ki nem találjátok mi azaz erőnlét.
Főleg a futás.
kb 182-183 cm magas vagyok,viszont 83-84-85 kiló.
Esetleg valami tanács,hogy tudnék erőnlétet szerezni/fogyni?
Futás az alap edzés,de valami más?
Kondiba,suliba tudnék menni,de olyan sok gép nincs 6-7 fajta van.
Amennyivel bírsz...csabooo írta:
szóval mennyivel szériázzak ?![]()
Nekem jelenleg csak scitec termékeim vannak, én is szépen beleestem abba a csapdába, hogy felnéztem shop.builder szavazásra és azt a gyártót választottam ami top1 és ugye 80-90% az embereknek nem tévedhetshutterisland írta:az a "gáz", hogy akik bb-n "nőnek fel", mint többek közt én, és a shop.buildert böngészgeti (még ha nem is onnan rendel) tudat alatt belesugározzák, hogy : sciteeeec...sciteeeec...sciteeec....legyen bb tv, legyen vásárlói toplista a shop.builderen, edző válaszol, vagy akármi, mindenhonnan 90%-ban a scitec ömlik be, és ez tudat alatt berögzül az emberbe.
ezért nehéz elhinni, hogy a california fitness vagy egyéb, magyarországon annyira nem széthájpolt gyártók termékei is képesek azt a színvonalat hozni.
bárhogy is, nagyon jól csinálják a PR-t, a marketinget bunnyék, mert akkor ezek szerint miattuk lett piacvezető egy olyan cég, amely más országokban messze van a szűk elittől is...
Hogy gáz vagy sem azt döntsd el te, én csak annyit mondok nézz körül és dönts racionálisan. Ha a pénz nem szempont, akkor válaszd ki a számodra legjobbat. Ha szempont akkor nehezebb ( de nem reménytelen) a dolgod, mert akkor ezt is bele kell számolnod, akkor már úgymond 2 ismeretlenes az egyenlet, de ha azt kapod, hogy neked a s...c a legjobb akkor azt vedd meg, ha meg más, akkor azt, csak ne várd valakitől aki x termék promótálásából él, hogy azt mondja neked, hogy y jobb az övénél, mert nem fogja, ezt neked kell eldöntened.shutterisland írta:az a "gáz", hogy akik bb-n "nőnek fel", mint többek közt én, és a shop.buildert böngészgeti (még ha nem is onnan rendel) tudat alatt belesugározzák, hogy : sciteeeec...sciteeeec...sciteeec....legyen bb tv, legyen vásárlói toplista a shop.builderen, edző válaszol, vagy akármi, mindenhonnan 90%-ban a scitec ömlik be, és ez tudat alatt berögzül az emberbe.
ezért nehéz elhinni, hogy a california fitness vagy egyéb, magyarországon annyira nem széthájpolt gyártók termékei is képesek azt a színvonalat hozni.
bárhogy is, nagyon jól csinálják a PR-t, a marketinget bunnyék, mert akkor ezek szerint miattuk lett piacvezető egy olyan cég, amely más országokban messze van a szűk elittől is...