Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
R10fan
Barça C

2011.11.04. 09:07:21

Kedves moderetarok! En vagyok a wuwu nevu felhasznalo akit elvileg csak EGY! honapra tiltottak ki! Mar kuldtem egy par levelet is kedves Andris urnak,de ugy latszik ennyit szamit,ja es tavaly Novemberben lettem kitiltva egy honapra....
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.03. 23:48:43

az orvosos témához annyira nem értek, viszont mikor voltam fogorvosnál (SZTK, vagy hogy mondják, a háziorvosom melletti rendelőben van) ahhoz képest ég és föld volt, mikor elmentem egyszer ugyanannak a fogorvosnak a magánrendelőjébe.

sima rendelésen sz.rba sem nézett, flegma volt, meg a rutin vizsgálatot is olyan "leszar.m" módon végezte, míg a magánrendelőben én voltam az istencsászár, jó hogy nem kaptam zenekari kíséretet, amíg az ajtótól a székig eljutottam, annyira kedves volt, a beavatkozást pedig (egy tömés volt asszem) olyan gondosan csinálta, mint ha az élete múlt volna rajta.

és ugye ez ugyanaz az ember, csak 1 hét és 10 km különbséggel.

szóval...
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.11.03. 23:47:45

Az én esetem a kórházban ugyan eltörpül ezek között, de azért megosztom én is:
2 éve térdemben keletkezett nyár végén vérömleny, majd később kiderült keresztszalag húzódás. A történetet most ott kezdem, h nagyjából 3 hét után mentem vissza kezelésre és nem az a doktor rendelt, aki előtte vizsgált. Ez még nem is lett volna baj, ha nem egy nagy tahót orvost kapok. Láthatóan közel sem volt nagyon jó állapotban a térdem, ő megkérdezi, hogy mióta vagyok felmentve tesiből. Mondtam, h ennyi ideje, erre azt mondta, hogy ő akkor nem ad nekem felmentést, mert elhízok (megjegyzem sovány vagyok, tehát arra se lehet fogni, mert látott rajtam túlsúlyt...). Én is meg anyukám is nézett egyet, hogy akkor most hogy van ez? Sosem voltam az az elbliccelős fajta, mindig is szerettem a tesit, de nyilvánvaló volt, hogy a térdem jelenlegi állapotával nem nagyon tudnék mit csinálni a tesin...Asszisztens nő is próbálkozott a doktornál, hogy ad másik időpontos az eddigi kezelő orvoshoz, az meg mondta, hogy nem kell... Szerencsémre a tesi tanárom is látta a helyzetet, így nem kellett tesiznem...
miihii
KHAL

2011.11.03. 23:33:28

Nem ilyen drasztikus téma,de hasonló sztorim nekem is van:

Pár éve kicsit "off-roadoztam" bringával,megakadt a gép,én meg Supermanként szálltam át a kormány fölött,neki a domboldalnak.A vállamra estem,piszokul fájt és ez cs akkor enyhült,ha leeresztettem a vállam,mintha a térdemet akarnám megfogni. Irány a baleseti,megyek be mint a Quasimodo. A doki rám néz:
-Mi a panasza? (Már ekkor néztem egyet,h nem tűnt fel neki az enyhén szokatlan testtartásom :) )
Mondom a sztorit,majd oda se jön,meg se néz meg semmi:
-Jöjjön vissza pénteken.
-Eeenyi?
-Igen. Dolgozni tud menni?
-Menni éppen tudok,mert nem a lábammal van bajom,de gondolom észrevette,h kissé le van fittyedve a karom és megemelni sem bírom.Nem kellene esetleg megvizsgálnia,h mitől lehet ez?Mert így aztán képtelen vagyok akármire is jobb kézzel,nemhogy dolgozni.
-Jöjjön vissza pénteken.

(A folyosón még hallottam,ahogy az asszisztens kiszól,h most szünet,mert kajálnak a dokik.Akkor esett le,h miért akart ilyen gyorsan megszabadulni tőlem a doki,éhezett szegényem :evil: Akkor minek hívott még be? :idea: Nah,mindegy...)
...

Péntek,másik doki.Nyitok be,elkerekedik a szeme,majd köszönésképp:
-ÚRISTEN,MAGA MIÉRT NINCS FELKÖTVE? (Na bazz,a másik ellátni nem akar,ez meg egyből kinyírna :D )
-Mit csinálva? :O
-Miért vette le a kötést?
-Öhmmm,nem is kaptam.
-Ne mondja már!
-Pedig mondom.
-Mikor volt itt?
Mondom,nézi a beosztást,majd kisvártatva:
- xy doktor..... (a bajsza alatt:) akkor már értem. (Vágott hozzá egy olyan pofát,amiből levágós volt,h mennyire "szimpatizál" a kollegával.Rokonlélek :D )

A vizsgálatnál kiderült,h a vállcsúcsomban vmi 3 dolog találkozik,amik szétnyíltak.Kaptam ramofixet,meg felkötést (túléltem :D ) és 3 hét ígéretét ebben a hálóban,a nyár közepén.Hú,de jó is volt. (Akkor megerősödött a bal karom,azzal tudtam cs emelgetni a korsókat a kényszerpihenő alatt :P )

Nah,hosszú lett ugyan,de asszem érezhető a lényeg.Nemcsak a tudományunk tart itt,de még a hozzáállás is hasonló sajnos...Pedig ez aztán nem volt egy kumma bonyolult eset....

(A jogosan megfogalmazandó kérdésre előre válaszolva,h miért nem kötöttem fel magamnak abban a két napban: nem mertem,mert amint megmozdítottam a karom,csillagokat láttam úúffájt :) Még ha az alkaromat mozdítottam is,majd becsokiztam,uh nem akartam nagyobb kárt okozni,mivel ugye nem tudtam,h most mi van...Majd pénteken :D Amikor el lettem látva,akkor is hálát adtam magamnak,h voltam "kupán" indulás előtt :lol: )
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
B.
Jugador del Barça

2011.11.03. 23:28:06

a jó orvosok emigrálnak, az itthoniak pedig 0 pénzért gyakran olyanok, mint egy darab fa.nincs mit tenni, aki megteheti járjon magánrendelésre(vagy a jó öreg hálapénz).
B.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.03. 21:55:33

daffy írta:magyar orvostudomány:

-az asszonynak alhasi fájdalma van már egy jó ideje. a háziorvos elküldte a nőgyógyászhoz. megvizsgálták,nem találtak semmit. fáj,fáj... :roll:
-az asszony nagypapájának gondjai voltak a lábával,seb,érszűkület,miegymás. vidékiek,ahol nincs kórház. a 80-82 éves mamája bement a városba,vett a kenetvételhez szükséges dolgokat,bevitték a papát a kórházba,hogy az orvos levehesse a kenetet. NEM VOLT HAJLANDÓ! az öreg meghalt a héten. a kartonra ráírták,hogy tüdőgyulladás. hát az pont nem volt :roll:
-az asszony sulijában a kémia laborba baleset volt,egy csávóra ráömlött valami. elvitték a dokihoz,hogy vizsgálja meg. az orvos nem tudta,hogy mi az a bróm! :roll:
-az egyik rokonomnak gerincműtétje lesz. vért kell vinni hozzá! :roll:

és még csodálkoznak egyesek,hogy itt tartunk? egészségügy,oktatás 0. addig nincs miről beszélni,amíg ez a 2 így marad.
Hihetetlen.

Mamám múltkor bement a kórházba, és lekezelően elkezdte osztani a doki, hogy mégis hogy kaphat el 4-5 féle fertőzést, mire a végére kiderült hogy összekeverték a kartonokat... Sajnos arra volt már több eset hogy ez nem állt meg csak itt.

Csapattársam faterja pedig 3. vagy 4. infarktusát kapta. Bevitték a híres nevezetes szigetvári kórházba, ahol kapott 1 injekciót, és mondták neki utána hogy hazamehet.

Múltkor sportsérülés után a kórházban meg ömlesztve várt mindenki egy ajtóra. Akinek a karja volt eltörve, akinek húzódása volt, akit a mentő hozott be (!). Komolyan. Szirénázva jött a mentő, odatolták infúzióval és mondták hogy most várni kell egy kicsit... Gondolom nem lehetett akkora baja, de azért na..

És a munkaerő. Persze, van akit a családja itt tart, vagy egyszerűen nem koccolhat el, ilyen-olyan okokból, de sajna van egy nagy réteg, aki máshová nem is kéne.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
daffy
Madridista

2011.11.03. 21:38:40

magyar orvostudomány:

-az asszonynak alhasi fájdalma van már egy jó ideje. a háziorvos elküldte a nőgyógyászhoz. megvizsgálták,nem találtak semmit. fáj,fáj... :roll:
-az asszony nagypapájának gondjai voltak a lábával,seb,érszűkület,miegymás. vidékiek,ahol nincs kórház. a 80-82 éves mamája bement a városba,vett a kenetvételhez szükséges dolgokat,bevitték a papát a kórházba,hogy az orvos levehesse a kenetet. NEM VOLT HAJLANDÓ! az öreg meghalt a héten. a kartonra ráírták,hogy tüdőgyulladás. hát az pont nem volt :roll:
-az asszony sulijában a kémia laborba baleset volt,egy csávóra ráömlött valami. elvitték a dokihoz,hogy vizsgálja meg. az orvos nem tudta,hogy mi az a bróm! :roll:
-az egyik rokonomnak gerincműtétje lesz. vért kell vinni hozzá! :roll:

és még csodálkoznak egyesek,hogy itt tartunk? egészségügy,oktatás 0. addig nincs miről beszélni,amíg ez a 2 így marad.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.03. 21:36:39

soadroli írta:Vegyetek be engem is, engem is :lol:
Amúgy mennyi finomságot hoztak nektek a Spookyk? :D
porték topicban ott a profilom, onnan meg megtalálod a csoportom is. :)

Tocy, te vagy az, aki egy hölggyel van a profilképen ? akkor visszaigazoltam :D
kanty
Llegenda del Barça

2011.11.03. 21:21:36

Na akkor itt reagálnék az a humor topicos témára.

Mes!

Gondolom már sikerült észrevenned, h én is erdélyi vagyok, h még pontosabban fogalmazzak székelyföldi. Gondolom azt is tudod, h itt, ezen a környéken az emberek nagyon büszkék arra, akik és ezt soha, semmilyen körülmények között nem rejtik véka alá.

A románokkal különösebb gondom nincs, persze itt Kolozsváron kicsit sérti a fülem a sok román szó, de erről az itt élő románok igazán nem tehetnek, különben is idővel megszokom. Egyszóval semmilyen előítélet nincs bennem velük szemben, bár azért akadnak olyanok, akik kihasználják a helyzetüket, de ez nem a nemzetiségtől függ.

Azt nem értem, h miért vetted magadra? Ha én hallok egy román viccet, a legutolsó dolog az, h magamra veszem!
Azt se értem, h miért vetted ilyen komolyan? ez csak egy vicc, semmi több. Ennyivel a szőke nők napi szinten dőlhetnének a kardjukba.

Na mindegy, csak annyit akartam, h amikor valamit írsz, akkor nézd meg először, h ki a címzett.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.11.03. 20:49:12

Slither írta:Menjetek a googlera és írjátok be a keresőbe ezt: do a barrel roll
Aztán Enter és láss csodát. :D
enterig sem kell eljutni, nekem szöveg felénél már jön a hatás :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.11.03. 20:41:42

Slither írta:Menjetek a googlera és írjátok be a keresőbe ezt: do a barrel roll
Hoppááá! Elszédültem bakker!
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.11.03. 20:34:43

Menjetek a googlera és írjátok be a keresőbe ezt: do a barrel roll
soadroli
Llegenda del Barça

2011.11.03. 13:08:56

Vegyetek be engem is, engem is :lol:
Amúgy mennyi finomságot hoztak nektek a Spookyk? :D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.11.03. 12:55:39

miihii írta:
shutterisland írta:a c....-os témáig olvastam, most lefáradtam :lol:

Tovább már nem is tudod,mert időközben megkértem Tomit,h törölje a kiírását,ez a veszekedés sztem nem oda való volt :wink:

majd vigyázni kell ezentúl akkor,h viccelődünk e vagy sem? :) bár ebből is csak "ő" tudott vitát generálni, milyen szomorú ez :D Ozsi

Hát ne fitogtasd rettenetes erődet egy kis hobb.... izé,kiscsákóval szemben és akkor nem kapok én is leszidást :cry: Nézd meg,azóta Matyika sem tárgyal velünk,besértődött,mert genyók voltunk vele és szétgyaláztuk a lelkivilágát :oops: Engem úgy bánt ez az egész,mindjárt sírok is :P m.
nem is sértődtem be! :D csak már nem akartam a ti kis vitátokba befolyni, mert már nem arról szólt, amiből elindult a vita. :?
Tocy
Director del Fútbol

2011.11.03. 10:24:24

shutterisland írta:az a durva, hogy mikor megcsináltam a csoportot, a személyes barcás ismerőseimmel voltunk, kb 10-en, aztán elkezdtem bevenni a csoportba az eurobarcás ismerősöket, és két nap altt lettünk már 47-en :D

engem nem zavarnak az olyanok, mint amit bemásolt miihii, ott kötetlen a téma, akár az itteni konfliktusokat is le lehet ott rendezni "élesben", aki akarja.

csak ne ez domináljon :)
Tegnap én is bejelöltelek :D
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.11.03. 09:31:18

jaja, 17 meccsen 19 gólnál jár :lol:
salas9
Entrenador del Barça

2011.11.03. 09:09:20

Fecooo írta:...
Gomez :?: :shock:
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.11.03. 08:22:30

most idekerült, ennyi :P
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.03. 08:16:50

Fecooo írta:találós kérdés:

azzal tisztában vagyunk mindnyájan, h Messi 22 gólnál jár a szezonban 17 meccsen...

de tudjátok-e, ki a második legeredményesebb csatár jelenleg a topligák játékosai közül a szezonban? ;)
Ez miért offtopic? Jobb helyen lenne a "Nemzetközi labdarúgás" címűben :D

A válasz: Nem tudjuk, lusták vagyunk keresgélni, de te úgyis elmondod :mrgreen:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.11.03. 07:49:03

találós kérdés:

azzal tisztában vagyunk mindnyájan, h Messi 22 gólnál jár a szezonban 17 meccsen...

de tudjátok-e, ki a második legeredményesebb csatár jelenleg a topligák játékosai közül a szezonban? ;)
El fanático
Entrenador del Barça

2011.11.02. 22:24:32

shutterisland írta:az a durva, hogy mikor megcsináltam a csoportot,
Aha!!! :) Azt a csoportot te csináltad, én meg gondolkodtam, olvasva a sok kommentet, hogy ki lehet a fórumról, aki az alapító... Így már világos :)
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.02. 22:13:55

az a durva, hogy mikor megcsináltam a csoportot, a személyes barcás ismerőseimmel voltunk, kb 10-en, aztán elkezdtem bevenni a csoportba az eurobarcás ismerősöket, és két nap altt lettünk már 47-en :D

engem nem zavarnak az olyanok, mint amit bemásolt miihii, ott kötetlen a téma, akár az itteni konfliktusokat is le lehet ott rendezni "élesben", aki akarja.

csak ne ez domináljon :)
miihii
KHAL

2011.11.02. 19:33:48

shutterisland írta:a c....-os témáig olvastam, most lefáradtam :lol:

Tovább már nem is tudod,mert időközben megkértem Tomit,h törölje a kiírását,ez a veszekedés sztem nem oda való volt :wink:

majd vigyázni kell ezentúl akkor,h viccelődünk e vagy sem? :) bár ebből is csak "ő" tudott vitát generálni, milyen szomorú ez :D Ozsi

Hát ne fitogtasd rettenetes erődet egy kis hobb.... izé,kiscsákóval szemben és akkor nem kapok én is leszidást :cry: Nézd meg,azóta Matyika sem tárgyal velünk,besértődött,mert genyók voltunk vele és szétgyaláztuk a lelkivilágát :oops: Engem úgy bánt ez az egész,mindjárt sírok is :P m.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.02. 19:31:16

a c....-os témáig olvastam, most lefáradtam :lol:
kanty
Llegenda del Barça

2011.11.02. 19:25:01

shutterisland írta:mit műveltek az fb-s csoportomban ? :D
250 kommentár..érdemes visszaolvasnom ? :D
Ha van nagyon sok szabadidőd, akkor mindenképp. :D De már vége a párbajnak. :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése