Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hihetetlen.daffy írta:magyar orvostudomány:
-az asszonynak alhasi fájdalma van már egy jó ideje. a háziorvos elküldte a nőgyógyászhoz. megvizsgálták,nem találtak semmit. fáj,fáj...![]()
-az asszony nagypapájának gondjai voltak a lábával,seb,érszűkület,miegymás. vidékiek,ahol nincs kórház. a 80-82 éves mamája bement a városba,vett a kenetvételhez szükséges dolgokat,bevitték a papát a kórházba,hogy az orvos levehesse a kenetet. NEM VOLT HAJLANDÓ! az öreg meghalt a héten. a kartonra ráírták,hogy tüdőgyulladás. hát az pont nem volt![]()
-az asszony sulijában a kémia laborba baleset volt,egy csávóra ráömlött valami. elvitték a dokihoz,hogy vizsgálja meg. az orvos nem tudta,hogy mi az a bróm!![]()
-az egyik rokonomnak gerincműtétje lesz. vért kell vinni hozzá!![]()
és még csodálkoznak egyesek,hogy itt tartunk? egészségügy,oktatás 0. addig nincs miről beszélni,amíg ez a 2 így marad.
porték topicban ott a profilom, onnan meg megtalálod a csoportom is.soadroli írta:Vegyetek be engem is, engem is![]()
Amúgy mennyi finomságot hoztak nektek a Spookyk?
enterig sem kell eljutni, nekem szöveg felénél már jön a hatásSlither írta:Menjetek a googlera és írjátok be a keresőbe ezt: do a barrel roll
Aztán Enter és láss csodát.
nem is sértődtem be!miihii írta:shutterisland írta:a c....-os témáig olvastam, most lefáradtam
Tovább már nem is tudod,mert időközben megkértem Tomit,h törölje a kiírását,ez a veszekedés sztem nem oda való volt
majd vigyázni kell ezentúl akkor,h viccelődünk e vagy sem?bár ebből is csak "ő" tudott vitát generálni, milyen szomorú ez
Ozsi
Hát ne fitogtasd rettenetes erődet egy kis hobb.... izé,kiscsákóval szemben és akkor nem kapok én is leszidástNézd meg,azóta Matyika sem tárgyal velünk,besértődött,mert genyók voltunk vele és szétgyaláztuk a lelkivilágát
Engem úgy bánt ez az egész,mindjárt sírok is
m.
Tegnap én is bejelöltelekshutterisland írta:az a durva, hogy mikor megcsináltam a csoportot, a személyes barcás ismerőseimmel voltunk, kb 10-en, aztán elkezdtem bevenni a csoportba az eurobarcás ismerősöket, és két nap altt lettünk már 47-en![]()
engem nem zavarnak az olyanok, mint amit bemásolt miihii, ott kötetlen a téma, akár az itteni konfliktusokat is le lehet ott rendezni "élesben", aki akarja.
csak ne ez domináljon
Ez miért offtopic? Jobb helyen lenne a "Nemzetközi labdarúgás" címűbenFecooo írta:találós kérdés:
azzal tisztában vagyunk mindnyájan, h Messi 22 gólnál jár a szezonban 17 meccsen...
de tudjátok-e, ki a második legeredményesebb csatár jelenleg a topligák játékosai közül a szezonban?
Aha!!!shutterisland írta:az a durva, hogy mikor megcsináltam a csoportot,
shutterisland írta:a c....-os témáig olvastam, most lefáradtam
Ha van nagyon sok szabadidőd, akkor mindenképp.shutterisland írta:mit műveltek az fb-s csoportomban ?![]()
250 kommentár..érdemes visszaolvasnom ?