Nem ilyen drasztikus téma,de hasonló sztorim nekem is van:
Pár éve kicsit "off-roadoztam" bringával,megakadt a gép,én meg Supermanként szálltam át a kormány fölött,neki a domboldalnak.A vállamra estem,piszokul fájt és ez cs akkor enyhült,ha leeresztettem a vállam,mintha a térdemet akarnám megfogni. Irány a baleseti,megyek be mint a Quasimodo. A doki rám néz:
-Mi a panasza? (Már ekkor néztem egyet,h nem tűnt fel neki az enyhén szokatlan testtartásom

)
Mondom a sztorit,majd oda se jön,meg se néz meg semmi:
-Jöjjön vissza pénteken.
-Eeenyi?
-Igen. Dolgozni tud menni?
-Menni éppen tudok,mert nem a lábammal van bajom,de gondolom észrevette,h kissé le van fittyedve a karom és megemelni sem bírom.Nem kellene esetleg megvizsgálnia,h mitől lehet ez?Mert így aztán képtelen vagyok akármire is jobb kézzel,nemhogy dolgozni.
-Jöjjön vissza pénteken.
(A folyosón még hallottam,ahogy az asszisztens kiszól,h most szünet,mert kajálnak a dokik.Akkor esett le,h miért akart ilyen gyorsan megszabadulni tőlem a doki,éhezett szegényem

Akkor minek hívott még be?

Nah,mindegy...)
...
Péntek,másik doki.Nyitok be,elkerekedik a szeme,majd köszönésképp:
-ÚRISTEN,MAGA MIÉRT NINCS FELKÖTVE? (Na bazz,a másik ellátni nem akar,ez meg egyből kinyírna

)
-Mit csinálva? :O
-Miért vette le a kötést?
-Öhmmm,nem is kaptam.
-Ne mondja már!
-Pedig mondom.
-Mikor volt itt?
Mondom,nézi a beosztást,majd kisvártatva:
- xy doktor..... (a bajsza alatt:) akkor már értem. (Vágott hozzá egy olyan pofát,amiből levágós volt,h mennyire "szimpatizál" a kollegával.Rokonlélek

)
A vizsgálatnál kiderült,h a vállcsúcsomban vmi 3 dolog találkozik,amik szétnyíltak.Kaptam ramofixet,meg felkötést (túléltem

) és 3 hét ígéretét ebben a hálóban,a nyár közepén.Hú,de jó is volt. (Akkor megerősödött a bal karom,azzal tudtam cs emelgetni a korsókat a kényszerpihenő alatt

)
Nah,hosszú lett ugyan,de asszem érezhető a lényeg.Nemcsak a tudományunk tart itt,de még a hozzáállás is hasonló sajnos...Pedig ez aztán nem volt egy kumma bonyolult eset....
(A jogosan megfogalmazandó kérdésre előre válaszolva,h miért nem kötöttem fel magamnak abban a két napban: nem mertem,mert amint megmozdítottam a karom,csillagokat láttam úúffájt

Még ha az alkaromat mozdítottam is,majd becsokiztam,uh nem akartam nagyobb kárt okozni,mivel ugye nem tudtam,h most mi van...Majd pénteken

Amikor el lettem látva,akkor is hálát adtam magamnak,h voltam "kupán" indulás előtt

)