Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem eddig 4 sennheiser fülesem volt vagy van. 1 dologra kell vigyázni,a tárolásra. én mindig megtörtem a kábelt valahol. a sennheiser kiváló márka,de a megítélés elég szubjektív,így mindenképp javallott egy hangtechnikai üzlet felkeresése,ahol meghallgathatóak a cuccok,de a sennheiserrel nagyon nem nyúlsz mellé.Victor_Valdes írta:Értem, és köszönöm.
jobban kizárja a külvilágot,zaj nem jön be és nem vész el,ilyenek[/quote]daffy írta:meg azon kívűl, hogy ez agybadugós
jobban kizárja a külvilágot,zaj nem jön be és nem vész el,ilyenekVictor_Valdes írta:De ez mivel jobb? Bevallom nem látok sok különbséget köztük, leszámítva az árat..
meg azon kívűl, hogy ez agybadugós
http://ipon.hu/webshop/product/sennheis ... eher/35664Victor_Valdes írta:Valami hiperszupermegagigajó fülhallgató ( és nem fej! ) kellene nekem. az ára az max 10 ezer. Fogalmam sincs mi alapján kell dönteni, csak elég sokat hallgatok telón meg gépet is zenét és elég sokszor vagyok rákényszerítve a fülhallgatóra, és kellene valami ami visszaadja szépen a hangokat..
én ezt néztem ki:
http://ipon.hu/webshop/product/akg_k311_kek/189878
Abszolút egyetértek.csababarca írta:Szereted még nyilván,legalábbis kötődsz hozzá. Mondjuk fura,hogy 1 hónap után kialakult ilyen. Mindenesetre egy volt barátnő egyből nem lehet barát. ez biztos,el kell telni bizonyos időnek. én is szerettem volna a volt barátnőmmel,hogy barátok maradjunk,de rájöttem mostmár,hogy csak azért akartam volna azt,hogy a közelében bírjak maradni. De így,hogy eltelt sok idő( márciusban volt ez),már "kiszerelmesedtem" belőle,és már nem is akarok vele barátkozni se. Köszönünk egymásnak,de már nem érzek semmi olyat,hogy húú de jó volna beszélni.Leomessi14 írta:Szó volt itt nemrég az iskolán/osztályon belüli kapcsolatokrol. Szóval nekem volt egy barátnőm, 1 évvel jár alattam. Csak egy hónapot jártunk,de azalatt a suliuban kb egész nap együtt voltunk.Most,hogy szakitottunk,nagyon fura lett úgy lemenni szünetre,hogy ott van...s zavar. A legnagyobb baj,hogy már ahogy kiérek ösztönösen őt keresem a szememmel s sajnos meg is találom mindig. Én még mindig érzek valamit iránta(ő szakitott),de talán ő is,csak próbálja leplezni.Nem tudom mit kéne csinaljak,nem akarok össze jönni mégegyszer vele, de azt szeretném,hogy barátok maradjunk.De ez most igy nem megy...Meg kéne beszéljem vele?(amikor szakitott nem nagyon részletezte,ilyen átlagos duma s annyi). Le szeretném zárni valahogy ezt csak nem tudom hogy...
Tudom,hogy fura ez..de esetleg ötletek?
Mondjuk könnyebb volt a helyzetem,mert amikor szakított,már nem egy suliba jártunk.
szóval azt akarom mondani,hogy az idő lesz a te megoldásod is, addig sajnos ilyen lesz, mindaddig amíg te érzel valamit iránta. ha ő érezne,akkor azt tudatná, szóval erre inkább ne számíts, csak ha direktbe megmondja.
kitartás.
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=502Varga írta:Igazából nem tudom, hogy van-e ennél jobb topic,de itt biztos elfér. Akik voltak már paulanerben azoktól kérdezném, hogy milyen a hely? Megéri ott nézni a clásicot?
Szereted még nyilván,legalábbis kötődsz hozzá. Mondjuk fura,hogy 1 hónap után kialakult ilyen. Mindenesetre egy volt barátnő egyből nem lehet barát. ez biztos,el kell telni bizonyos időnek. én is szerettem volna a volt barátnőmmel,hogy barátok maradjunk,de rájöttem mostmár,hogy csak azért akartam volna azt,hogy a közelében bírjak maradni. De így,hogy eltelt sok idő( márciusban volt ez),már "kiszerelmesedtem" belőle,és már nem is akarok vele barátkozni se. Köszönünk egymásnak,de már nem érzek semmi olyat,hogy húú de jó volna beszélni.Leomessi14 írta:Szó volt itt nemrég az iskolán/osztályon belüli kapcsolatokrol. Szóval nekem volt egy barátnőm, 1 évvel jár alattam. Csak egy hónapot jártunk,de azalatt a suliuban kb egész nap együtt voltunk.Most,hogy szakitottunk,nagyon fura lett úgy lemenni szünetre,hogy ott van...s zavar. A legnagyobb baj,hogy már ahogy kiérek ösztönösen őt keresem a szememmel s sajnos meg is találom mindig. Én még mindig érzek valamit iránta(ő szakitott),de talán ő is,csak próbálja leplezni.Nem tudom mit kéne csinaljak,nem akarok össze jönni mégegyszer vele, de azt szeretném,hogy barátok maradjunk.De ez most igy nem megy...Meg kéne beszéljem vele?(amikor szakitott nem nagyon részletezte,ilyen átlagos duma s annyi). Le szeretném zárni valahogy ezt csak nem tudom hogy...
Tudom,hogy fura ez..de esetleg ötletek?
Hát.. magamból kiindulva, háromszor szakítottam (igen mind a háromszor én szakítottam vele..) ugyan azzal a csajjal, minden nap látom a suliba, mégis van valami a tűz a tekintetébe amikor találkozik a tekintetünk a lépcsőn, a folyosón vagy bárhol. "Barátok" vagyunk, vagyis inkább azt mondanám, hogy nem esünk egymás fejének, ha épp egy társaságba kerülünk, de érezhető a feszültség..a legnagyobb baj, hogy hiába szeretjük( magam sem tudom..?!) egymást, sosem működött igazán. Az egész egy éve kezdődött, először fél évet voltunk együtt, aztán 5 hónapig külön, és 1-1 hónapot újra együtt. Se veled, se nélküled..Leomessi14 írta:Hát a megrészegedés megvolt,de sokat nem segitett, mondjuk a pénztárcámnak igen,de nem feltétlenül az volt a cél.messideco írta: Egy estén át búsultam, megrészgedtem, el van felejtve... De nem mindig ilyen egyszerű
Hát a megrészegedés megvolt,de sokat nem segitett, mondjuk a pénztárcámnak igen,de nem feltétlenül az volt a cél.messideco írta: Egy estén át búsultam, megrészgedtem, el van felejtve... De nem mindig ilyen egyszerű