Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálunk is csak bio-boltokban( pontosabban abban az egyben) lehet kapni.shutterisland írta:igen, kerestem pár helyen lenmagolajat, de hülyének néztek.
amúgy pedig arra gondoltam, hogy hány ml (gramm?) kellene egy nap, de most úgy nyomom, hogy reggel-este 10-10 gramm.
más : ma az öltözőben mosakodtam, akkor felfigyeltem a kukában egy kis dobozra, nem volt benn épp senki, mondom megnézem mi az...stanzolol...grat...![]()
![]()
marquez, ha leírom ide az edzéstervem, étrended, tápkiegeket, mondasz véleményt ? talán most már eléggé sikerült összeraknom. (de ha éppen te nem, más is hozzászólhat...csak feleslegesen nem gépelek be ennyit)
Azért vettél olivát, mert nem találtál lenmagolajat?shutterisland írta:bocsika a dupláért, kérdés.
vettem extra szűz olivaolajat (SPAR BUDGET), mivel nem találtam lenmagolajat, pedig 4-5 helyen is kerestem....
azt mondja a címke, hogy 100g-ból 100 zsír, és ebből 13 telített, 79 egyszeresen telítetlen, 8 pedig többszörösen telítetlen zsírsav.
...amúgy pedig hogy s mint kell nyomatni ?
Nemtudom mi, 2kiló simán lement, és víz ujratöltés után is maradt. 1-2hét normálisa kaja/edzés után visszajött,de tény, hogy lement.shutterisland írta:mivel "másnapos" típus vagyok, ezért ha berúgok egy szombaton, a vasárnapom minden téren off. (kaja,edzés,akármi...)
az meg a másik, hogy régen minden hétvégén feljártam, csak 2500 forinttal számolva is 10 rugó, amit bele lehet fektetni a sportba.
azért 1-2x egy hónapban belefér egy pár ital, de majd ha diétázni fogok, akkor nem fogok piálni.
Sanama : 2-3 kiló egy nap alatt ?gondolom a víz ürült ki a szervezetből másnaposság idején, vagy passz...de durva
Én mielőtt edzettem se ittam sokat,most meg még annyit se,csak egy nagyon picit.. idén 1x voltam berúgva az érettségi után meg egy párszor iszogattam egy keveset. Most viszont tuti fullon leszek... a keddi edzés kicsit érdekes leszSanama írta:Nagy edzések közepette, mennyire adjátok majd a szilveszternek?Illetve nem is a szilveszternek, mert évente 1 alkalom belefér. De úgy általában az alkoholnak...?!
daffy írta:azért az 1-es srácnak látszik,hogy zsíros a hasa,nézd meg oldalt,kitüremkedik a felesleg. persze,alacsonyabb,mint nekem és nekem halványan látszik a kocka,de én úgy mondanám,hogy 30% edzés és 70% kaja a hasi kockákért
azért az 1-es srácnak látszik,hogy zsíros a hasa,nézd meg oldalt,kitüremkedik a felesleg. persze,alacsonyabb,mint nekem és nekem halványan látszik a kocka,de én úgy mondanám,hogy 30% edzés és 70% kaja a hasi kockákértpalesz77 írta:...
De azért nézd meg, hogy az milyen kocka, és vesd össze egy kondis hasával.. Szerintem egyikőtök se olyan halovány kockákra gondol itt, mint ami alapból látszik egy kisbabának, hanem tényleg szépre, formásra és nagyra - vagy nem is tudom hogy mondjam -, és azért viszont keményen meg kell dolgozni, mint akármelyik másik izomcsoportért hogy "szép eredményt" érjünk el..daffy írta:nézd meg a kisgyerekeket,minden másodiknak kockahasa van.
nekem is ilyen hozzáállásom volt régen, amíg nem láttam igazán izmos lábakat pár embernél.legfőképpen felsőtestre
bizony.!daffy írta:nézd meg a kisgyerekeket,minden másodiknak kockahasa van.
hát aki tömegelés közben sem feledkezik meg a hasáról (legalább valamilyen formában nyomja..) annak diéta után szép hasa lesz.egyébként miért olyan biztos mindenki abban hogy amúgy kockahasa van?
mert kb. ez ilyen általános szöveg,hogy hát a hasamon van egy kis zsír,de alatta bizony ott vannak a kockák.
mert hasizma mindenkinek van,így ha nincs rajta zsír,akkor 100%,hogy látszik. nézd meg a kisgyerekeket,minden másodiknak kockahasa van. persze ha edzed és vastagszik az izom,akkor jobban látszik,de ha eléggé szálkásítasz,akkor hét szentség hogy látszani fogsocio66 írta:egyébként miért olyan biztos mindenki abban hogy amúgy kockahasa van?
Ez egy jó kérdés.. Nekem kb 5% a tetzsírom - múltkor lemértem nagyjából jól -, elég sokat hasazok elég rég óta, mégse látszik annyira jól.. Szóval nem annyi az egész, hogy "ledobom a súlyt és látszani fog szépen". Ki kell hogy ábrándítsak mindenkit.socio66 írta:...